Nexcare 3m Comfort 360° Renkli Plasterler Yara Bandı

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nexcare 3m Comfort 360° Renkli Plasterler Yara Bandı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Nexcare™ Comfort 360° Renkli plasterler Yara Bandı 20 adet Ürün Özellikleri Doğal hisli, kadife dokulu plasterler Esnek, ince malzemeler hareketlerinize göre bükülür ve esner Benzersiz şekli, ped çevresinde daha iyi sızdırmazlık sağlamak için tasarlandı Yumuşak, nefes alabilir malzeme terin ve nemin buharlaşmasını sağlar Esnek, konforlu oturma için kumaş sırt Lateks içermez Nexcare™ Comfort 360° Color, doğal bir his sunan, nefes alabilir malzemeli ve esneyen bir üründür ve hareketli kişiler ve çocuklar için idealdir. Bu parlak renkli bandaj tırmanış, bisiklet, spor ve oyunlar, iş ya da eğlence için idealdir. Elmas şekli sayesinde ped, kirlere ve mikroplara karşı yalıtım sağlayarak konforla birlikte güven de sunar. Nexcare Comfort 360° ColorBrights Yumuşak Kumaşlı Bandajlar kesik, çizik, su toplaması ve böcek ısırmalarını tedavi etmeye yardımcı olur. Lateks içermeyen malzemelerden üretilmiştir ve ruh halinize göre kullanılabilecek dört parlak renk sunar 10 adet 23mm X 28mm 10 adet 22mm X 57mm
Geri Bildirim Ver