Nika Yayınevi Dilin Gücü kitabı - Kolektif - Nika Yayınevi

275 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Nika Yayınevi Dilin Gücü kitabı - Kolektif - Nika Yayınevi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Devinim Kitap Satıcı Ünvanı: D İMCE AJANS ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0265169702200001 Vergi Kimlik Numarası: 2651697022
    Bu ürün Devinim Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Günümüzde dil, manipüle etmek, güç ve şiddet uygulamak için kullanılabiliyor. Medya aracılığıyla yayılan yalan haberler belirsizlik yaratıyor. Terörist ya da antisemit olmakla suçlanmak kariyer, hatta yaşam ve ölüm arasında fark yaratabiliyor. Bu kitapta yer alan makaleler, önemli politik kavramların kötüye kullanımını analiz ediyor. Bu kavramları kim, nasıl, ne zaman ve ne amaçla kullanıyor? Birileri birkaç kelimeyle dünyayı iyi ve kötü olarak ikiye böldüğünde, suçu mazur gösterdiğinde, muhalifleri yok ettiğinde ve bizi kendilerinin suç ortağı yapmak istediğinde bu duruma karşı eleştirel uyanıklık gerekir.Özgürlük, demokrasi ya da elitler. Bu kavramlarla neyin kastedildiği açık mı? Birinin teröristi diğerinin özgürlük savaşçısıdır. Bu ve diğer politik kavramlar, muğlak ve çok anlamlı olabilseler de gerçek bir etkiye ve büyük bir karizmaya sahipler. Bu özellikler de bu kavramları politik mücadelede çekici silahlar haline getiriyor. Toplumu yanıltmaya yönelik girişimler her yerde mevcut. Dilin Gücü, yanıltılmak istemeyenler için temel bir başvuru kitabı.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2024
Geri Bildirim Ver