NIVEA Perfect&matte Gündüz Kremi 50ml

59,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
79,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NIVEA Perfect&matte Gündüz Kremi 50ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NIVEA Satıcı Ünvanı: ESFA LOJİSTİK VE DİJİTAL MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379039182400017 Vergi Kimlik Numarası: 3790391824
    Bu ürün NIVEA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 100 yıllık cit bakım uzmanı Nivea'dan nemlenmiş, mat ve eşit tonlu bir cilt için Nivea Matlaştırıcı Yüz kremi'ni deneyin.
  • NIVEA Perfect & Matte yüz bakım kremi C Vitamini içeği ile cildinize 3 lü etki sağlar.Cildinizi matlaştırır,eşit Cilt tonu sağlar ve cildinizi Nemlendirir.
  • Nasıl Kullanılır?: Hergün yüzünüzü temizledikten sonra uygulayın.
  • Gözle direkt temasından kaçının. Kuru ve serin biryerde muhafaza edin. "NIVEA Perfect & Matte yüz bakım kremi C Vitamini içeği ile cildinize 3 lü etki sağlar.
  • Cildinizi matlaştırırEşit Cilt tonu sağlarCildinizi NemlendirirNemlenmiş, mat ve eşit tonlu bir cilt için Nivea Matlaştırıcı Yüz kremi'ni deneyin.
  • Nasıl Kullanılır?: Hergün yüzünüzü temizledikten sonra uygulayın. Gözle direkt temasından kaçının. Kuru ve serin biryerde muhafaza edin.100 Yıllık Cilt Bakım Uzmanlığı"

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Matlaştırıcı
  • SPF Korumasız
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Tip Kavanoz
  • Form Krem
  • İçerik C Vitamini
Geri Bildirim Ver

Nivea 37907 Perfect & Matte C Vitaminli 50 ml Yüz Bakım Kremi

NIVEA Perfect Matte 50 ml C vitaminli yüz kremi, cildinizin daha esnek ve korunaklı olmasını sağlar. Ürün günlük kullanım için uygundur. Söz konusu krem, teninizin nem ihtiyacını karşılamak için geliştirilir. Nemlendirici kremler, yaşlanma belirtilerine karşı da bakım sağlamanın ilk anahtarıdır. NIVEA Perfect Matte 50 ml C vitaminli krem, zengin formülü sayesinde cildin elastikiyet dengesini korur. Pullanma ve kuruluk hissini gidererek tenimizin yumuşamasına yardımcı olur. Her detayıyla NIVEA kalitesini yansıtan bu krem, korunaklı ambalajı ile tüketicilere ulaştırılır. Kremin içeriğinde bulunan C vitamini de teninizin daha sağlıklı ve canlı görünmesini sağlar.

  • Krem Hacmi: 50 ml
  • Uygunluk: Tüm Cilt Tipleri
  • Uygulama Alanı: Yüz Bakımı

NIVEA Perfect & Matte C Vitaminli Yüz Bakım Kreminin İçeriği Nedir?

NIVEA Perfect & Matte C Vitaminli Yüz Bakım Kreminin İçeriği Nedir?

NIVEA Perfect Matte kremin içeriğinde bol miktarda C vitamini bulunur. Yapılan araştırmalar söz konusu vitaminin yaşlanma karşıtı etki ettiğini ortaya koyar. Ayrıca üründe bulunan C vitamini cilt hasarlarını da giderir. Krem benzersiz formülü sayesinde teninizdeki kolajen üretimini destekler. Ayrıca kremin, cilde esneklik kazandırdığını da belirtmek gerekir. Cilt bakım ürünlerinde faydalanılan C vitamini tenin bağışıklığını da yükseltir. Bu sayede cilt sorunları, tahriş ve kızarıklık gibi problemler daha az yaşanır. Bütün bu faydalarından ötürü C vitamini pek çok cilt bakım ürününde kullanılan önemli maddelerden biridir. Bu vitaminin faydalarının farkında olan NIVEA, söz konusu kremin içeriğinde de bu maddeyi kullanır.

NIVEA Perfect & Matte C Vitaminli Yüz Bakım Kremi Ne İşe Yarar?

NIVEA Perfect & Matte C Vitaminli Yüz Bakım Kremi Ne İşe Yarar?

NIVEA Perfect Matte, ideal kıvamı ve dokusu ile cildinizin nem sorununu çözecek bir üründür. İçeriğindeki zengin bileşenleri daha sağlıklı ve dirençli cilde sahip olmanıza yardımcı olur. Hücrelerin gençliğini korumasına katkı sağlayan ürün, teninize esneklik kazandırma noktasında da etkilidir. Böylece çevre kirliliği, düzensiz beslenme ve stres gibi faktörlerin verdiği zararlar minimum seviyeye indirilebilir. NIVEA Perfect Matte 50 ml C vitaminli yüz kremi, cildinize üçlü etki sunar. Krem sürüldüğü andan itibaren teninizin matlaşmasında etkilidir. Ayrıca bu ürün, yüzünüzdeki farklı noktalarda bulunan renk değişikliklerini de ortadan kaldırır. Cilt tonunu eşitleyen krem, aynı zamanda yeterli bir nemlendirme sağlar. NIVEA Perfect Matte, her gün kullanabileceğiniz oldukça faydalı bir üründür.

NIVEA Perfect & Matte C Vitaminli Yüz Bakım Kremi Nasıl Kullanılır?

NIVEA Perfect Matte 50 ml C vitaminli yüz kremi, temiz ve kuru cilde uygulanmalıdır. Bu nedenle kremi sürmeden önce cildinizi; temizleme sütü, tonik veya sabun ile kirlerden arındırmanız tavsiye edilir. Ardından uygun miktarda kremi alarak yüzünüzün her yerine eşit oranda sürebilirsiniz. Kremin göz çevresine uygulanmaması önerilir. Korunaklı ambalajı ile tüketicilere ulaştırılan bu krem kuru ve serin yerlerde muhafaza edilmelidir. Uygulama ve saklama koşullarına dikkat edildiği takdirde NIVEA Perfect Matte 50 ml C vitaminli yüz kremi, verimli kullanım sağlar. Krem, tüm cilt tiplerinde etkilidir. Ürün tüm dünyada beğeni ile tüketilen nemlendirici kremler arasında yer alır. Türkiye’de de sık kullanılan ürün, cilt bakımına özen gösteren bireylerden beğeni toplar. Tüketici memnuniyeti NIVEA Perfect Matte 50 ml C vitaminli yüz kremi yorumlarında da görülebilir. Siz de günlük cilt bakım rutinlerinizin arasına C vitamininin faydalarını da eklemek istiyorsanız bu kremi tercih edebilirsiniz. Ürünü Trendyol’dan uygun fiyatlarla satın alarak güvenli bir şekilde kapınıza kadar getirebilirsiniz.