Nizamiye Akademi Mektubat-ı Muhammed Ma'sum 2. Cilt Mustafa Demirci

655,45 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nizamiye Akademi Mektubat-ı Muhammed Ma'sum 2. Cilt Mustafa Demirci

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Başucu Kütüphanesi Satıcı Ünvanı: HALİL İBRAHİM GÜRLEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4460383639
    Bu ürün Başucu Kütüphanesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Imam-I rabbani nin oğlu olan muhammed ma‘suum sirhind'i, 16. Yüzyılın başlarından itibaren hindistan alt kıtasında naks¸bendiyye nin bir kolu olarak tarih sahnesine çıkan müceddidiyye ekolünün önde gelen ikinci büyük ismidir. Muhammed ma‘sum un mektubat ı, naks¸bendi^lig?In mu¨ceddidiyye kolunun 17. Yüzyıldan itibaren hem silsile/ ekol hem de tasavvufi^ düşünce ve pratiği açısından nasıl konumlandığını gösteren çok orijinal bilgi ve belgelerdir. Müstakimzade süleyman sadeddin in yaptığı bu çeviri, mektubat ın tamamını kapsayan ilk türkçe tercüme olma özelliğini taşımaktadır. Yrd. Doç. Dr. Mustafa demirci nin hazırladığı bu çalışma, muhammet masum hazretlerinin hayatı, eserleri ve tasavvufi görüşleri hakkında detaylı bilgiler vermektedir. Eserde müstakimzade tercümesinin tamamı günümüze aktarılmış ve mektuplar tahlil edilmiştir Ürün adı: Mektubat-I muhammed ma'sum (2. Cilt) Ürün kodu: 9786051593357 Yazar: Mustafa demirci Basım yılı: 2017 Kapak türü: Karton kapak Sayfa sayısı: 598 Kağıt cinsi: 2. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mustafa Demirci
Geri Bildirim Ver