Nohov Premium Lux Seri Iç Mekan Fermuarlı Yıkanabilir Kedi Ve Köpek Yatağı (80*100cm) Xlarge

379,90 TL
Beden: S
L
M
S
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nohov Premium Lux Seri Iç Mekan Fermuarlı Yıkanabilir Kedi Ve Köpek Yatağı (80*100cm) Xlarge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NOHOV Satıcı Ünvanı: OSMAN BOZDOĞANLIO İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1830745711
    Bu ürün NOHOV tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * Ultra konforlu Premium Lux Seri köpek ve kedi yatağı evcil dostlarımız için daha rahat bir yaşam alanı ve oyun alanı sunmaktadır. * Kullanılan kumaşlar “ su itici özelliğe sahip olup, kolay silinebilir, leke tumaz ve yıkanabilir özelliktedir, Tay Tüyü kumaşlardır. Kışın sıcak tutar yazın ise serin tutar. * Lux seri kumaş koku yapmaz, yumuşak dokuya sahiptir, ve dayanıklıdır. * Yastık ve yatak iki ayrı bölümden oluşmaktadır. Yastık ve yatağın kolay yıkanabilmesi için yastıklarda fermuar bulunup diledğiniz şekilde fermuarını açıp, iç yastığı çıkarıp kılıfını yıkayabilirsiniz. Aynı şekilde yatak bölümüde direkt olarak makinada 30°C kısa programda ya da narin programda yıkanabilir özelliğe sahiptir. * Premium Lux Seri yataklarımız uzun ömürlüdür ve az bakım gerektirir. Polifiber yastık ve kumaş kalitesi olarak yıllarca kullanıma dayanır ve yastık kısmında toplanma yapmaz. * İçerisinde bulunan hediye OYUNCAK YASTIKLAR ise onların kendilerini daha şanslı ve mutlu hissetmesini sağlar. * İç malzemesi Latex mikrofiber ve boncuk elyaftan oluşup dostlarımızda kazıma, eşeleme hissi uyandırmaz gayet yumuşaktır. Extra olarak iç yastığının içinde ayrıca bir yastık daha bulunmaktadır ve fermuarından çıkarılarak kolayca makinada yıkanabilir, ayrıca bir yastık bulunması dostlarımız için daha yumuşak bir alan sağlar. * KEDİ VE KÖPEK TÜRLERİNE GÖRE BEDEN AÇIKLAMALARI: * S Beden 45x55cm: Pomeranian, Yorkshire terrier, Chihuahua, Kucak köpekleri ve Yavru Kediler için uygundur. * M Beden 55x65cm: Pug, Whippet, Dachshund, Maltese bolognese, Jack Russell, Miniature, ve Büyük Kediler için uygundur. * L Beden 65x85cm: Bulldog, French Bulldog, Collie, Corki, İtalyan tazısı, Terrier, Beagle, Wheaten Terrier, Shiba İnu, Base ırkları için uygundur. * XL Beden 80x100cm: Golden, Husky, Doberman, Samoyed, Koli, Alman kurdu, Rottweiler, Golden Rottweiler, Labrador ırkları için uygundur. Eğer evinizde alanınız mevcut ise onların daha rahat oyun alanları ve uyku alanı oluşturmak adına bir beden büyük tercih edebilirsiniz. “ Daha konforlu ve iyi bir yaşam alanı onlarında hakkı. “

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Tip Yastık Yatak
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver