Genel Markalar Simplex+whp Dedektör - Metal Ve Define Arama Dedktörü

6.450 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Simplex+whp Dedektör - Metal Ve Define Arama Dedktörü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknodek Elektronik Satıcı Ünvanı: TEKNODEK ELEKTRONİK ÜRÜNLER TURİZM TEKSTİL GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Mersis Numarası: 0836083521000001 Vergi Kimlik Numarası: 8360835210
    Bu ürün Teknodek Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kaliteli dedektör kullanımını mümkün ve makul fiyata satın alınabilir kılan ilk ucuz dedektörümüz olan sımplex+'ı kullanıcılara sunmaktan gurur duyuyoruz.
  • sımplex+ otomatik zemin ayarı ile açıp direk aramaya başlayabileceğiniz bir dedektördür.
  • sımplex+, plaj modu da dahil olmak üzere önceden ayarlanmış arama modları ile tek ekranda çok kolay bir kullanım sunar.
  • aradığınız ister tek para, ister kalıntı, isterse de takı olsun, sımplex+ çok modern ve hafif bir tasarıma sahip, bulabileceğiniz en , aynı zamanda da çok sağlam bir metal dedektörüdür, 2 yıl distribütör garantili.

Ürün Özellikleri

  • Tip Metal Dedektörü
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Nokta Makro AES000325 Simplex Dedektör

Nokta Makro Simplex AES000325 dedektör pek çok gelişmiş özelliğe sahip bir üründür. Cihaz çeşitli yüzeylerde tarama yapmak için geliştirilmiştir. Farklı metalleri algılama özelliği olan Nokta Makro Simplex AES000325 dedektör, kişisel kullanıma uygun olarak üretilir. Ürün batarya ile çalışır. Cihaz bataryasının şarj edilebilir özelliği kullanımı kolaylığı sağlar. Batarya şarj aleti veya USB powerbank ile kolaylıkla şarj şarj edilebilir. Bu sayede priz bulunmayan arazi koşularında powerbank ile tarama çalışmalarınıza devam edebilirsiniz. Siyah renkli alet oldukça geniş bir kutu içeriğine sahiptir. Nokta Makro Simplex AES000325 dedektör kutusu içerisinde alet, USB şarj ve data kablosu, su geçirmez DD arama başlığı, kulaklık adaptörü ve kullanım kılavuzu yer alır.

  • Farklı arama modları
  • Dâhilî kablosuz kulaklık modülü
  • Ergonomik yapı

Nokta Makro Simplex + Dedektörü Özellikleri Nelerdir?

Nokta Makro Simplex + Dedektörü Özellikleri Nelerdir?

Nokta Makro Simplex dedektör, ergonomik bir üründür. Ürün herhangi bir kablo bağlantısına sahip olmadığından kolay şekilde hareket ettirilebilir. Cihaz 1.3 kg ağırlığıyla kullanım sırasında güçlük yaşamazsınız. Nokta Makro Simplex AES000325 dedektör, teleskopik borulardan oluşur. Bu borular özel yapıları sayesinde kolaylıkla uzayıp kısalabilir. Böylelikle Nokta Makro Simplex AES000325 dedektörün uzunluğu 63 cm'ye kadar kısalabilir ve 132 cm'e kadar uzayabilir. Bu özel yapı sayesinde alet, farklı arazi koşullarına kolaylıkla uyum sağlayabilir. Cihazın başlık kısmı da pek çok ayrıcalıklı teknik özelliğe sahiptir. Ürün başlığı 28 cm boyu ile oldukça geniş bir alanın tek seferde taranabilmesine olanak tanır. Ayrıca başlık su geçirmez özelliğiyle nehir ve göl gibi alanlarda da güvenle kullanılabilir.

Nokta Makro Simplex + Dedektör Kullanımı Kolay mı?

Nokta Makro Simplex + Dedektör Kullanımı Kolay mı?

Nokta Makro Simplex AES000325 dedektör kolay kullanıma sahip bir üründür. Gerecin basit yapılı arayüzü daha önce dedektör kullanmamış kişilerin bile kolayca yararlanabilmesi için tasarlanır. Nokta Makro Simplex AES000325 dedektör çeşitli arazi koşullarında kolay kullanım için farklı modlara sahiptir. Ürünün arazi, park ve plaj gibi modları sayesinde kolay ve doğru tarama sonuçları elde edebilirsiniz. Alet ayrıca kullanıcılara çeşitli metalleri filtreleme imkânı da sunar. Bu sayede kişiler bulmayı istemedikleri metallerin ID'lerini kapatarak belirli türlere odaklanabilirler. Gerecin kullanım kolaylığı sağlayan bir diğer teknik özelliği ise sahip olduğu kablosuz kulaklık bağlantısıdır. Bu sayesinde cihazı Bluetooth ile kulaklığa bağlayabilir ve dedektör seslerini kulaklık vasıtasıyla takip edebilirsiniz. Böylelikle daha odaklı bir şekilde araştırma yapma imkânı bulurlar.

Nokta Makro Simplex + Dedektör Sağlam mı?

Nokta Makro Simplex + Dedektör Sağlam mı?

Nokta Makro Simplex AES000325 dedektör sağlam yapısıyla dikkat çeker. Nokta Simplex define dedektörü üst segment bir ürün niteliğindedir. Ürün yapısı zorlu arazi koşullarında kullanıma uygun şekilde tasarlanır. Bu sebeple darbeler başta olmak üzere sıcak ve soğuk gibi çeşitli koşullara karşı dayanıklıdır. Cihaz ayrıca sıvı temasına karşı da dirençlidir. Bu sayede Makro Simplex dedektörü su altında bile güvenle tercih edilebilir. Ancak ürünün su geçirmeme özelliği 3 metreye kadar olan derinlikler için geçerlidir. Kullanıcıların ürünün kullanım ömrünü uzatmak için bu tür bilgileri dikkate almaları oldukça önemlidir. Nokta Makro Simplex AES000325 dedektör ayrıca tozlara karşı da dirençlidir. Cihazın yapısı her yönden toz girişine karşı korumalıdır. Böylelikle aletin iç yapısında tozlanmaya bağlı yavaşlama ve bozulma gibi sorunlar da görülmez. Nokta Makro Simplex AES000325 dedektör yorumlarını inceleyerek dedektörün sağlamlığı ve işlevselliğiyle ilgili daha ayrıntılı bilgilere erişebilirsiniz. Dilerseniz gerecin Trendyol üzerinden güvenli ödeme ile kolaylıkla satın alabilirsiniz.