Now Nac 600 Mg 100 Veg Capsules

1.331 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Now Nac 600 Mg 100 Veg Capsules

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SupplementHane Satıcı Ünvanı: FURKAN ECEVİT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3240230417
    Bu ürün SupplementHane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nac 600 Mg 100 Veg Capsules Değerli müşterilerimiz
  • Bu ürünün paketinin üzerinde de '' oksijenle teması kaynaklı kapsüller üzerinde kahverengi beneklenmeler doğal renk değişimleri olabilir. Bu normaldir ürün kalitesini etkilemez kullanmanıza engel teşkil etmez güvenle kullanabilirsiniz'' yazar.
  • Keep freshness packets in bottle until it is empty. Keep bottle tightly closed at all times in between usage. Natural color variation may occur in this product when exposed to air. Speckling in capsule may occur but does not affect product quality. ürün paketinin üzerinde yazan bu cümlelere bakın lütfen.
  • Ayrıca üretici firma olan Now Foods un web sitesinde de '' IMPORTANT NOTE ABOUT THIS PRODUCT: Black spots may appear in NAC because of a normal oxidative reaction, but product is safe to consume
  • These spots are NOT mold or any other micro-contamination
  • Micro-testing has been performed to assess product safety'' yazar.
  • Lütfen ürün paketinin üzerini okuyun olumsuz yorum yapmadan önce.
Geri Bildirim Ver

Now Nac 600 Mg 100 Veg Capsules

Günlük hayatta besin takviyeleri giderek yaygınlaşan bir konsept olmakla birlikte pek çok kişi bu giderek artan talebe doğru yönelmektedir. Kesinlikle doktor tavsiyesi almadan kullanılmaması gereken besin takviyeleri bir ilaçtan ziyade gıda takviyeleri olarak bilinmektedir. Now Nac 600 mg 100 veg capsules bir vitamin takviyesi olarak geçmektedir. 600 mg ve 100 adet içeriği ile uzun süreli bir kullanım sağlayabileceğiniz bu besin takviyelerini kullanmadan önce doktora danışmanız önerilmektedir.

 
  • 600 mg
  • 100 adet kapsül
  • Besin takviyesi

Now Nac 600 Mg 100 Veg Capsules İçeriği

Now Nac 600 Mg 100 Veg Capsules İçeriği

Besin takviyeleri özellikle günlük hayatın yoğun koşuşturmasında yeterli vitamini alamadığını hisseden kişilerin tercih ettikleri ve ilaç olmayan kapsüllerdir. Bu kapsülleri ihtiyacınızı ve doktorunuzun vermiş olduğu tavsiyeyi baz alarak kullanırsanız aldığınız yarar daha fazla olacaktır. Now Nac 600 mg içeriği ile bu besin takviyeleri arasında yer alan bir üründür. İçerisinde yer alan selenyum ile birlikte tiroid bezlerindeki hormonal bozukluklara karşı iyi geldiği belirtilmektedir. Aynı zamanda selenyum, cilt yapısına ve bariyerine iyi gelen bir etken madde olarak da bilinmektedir. Selenyum ile birlikte yaşlanmanın cildiniz üzerinde gördüğünüz etkisini azaltabilir ve bağışıklık sisteminizi güçlendirebilirsiniz. Aynı zamanda bu kapsül molibden de içermektedir. Bu içerik, vücudun içerisinde yer alan proteinleri ve enzimleri kolay parçalamaya yarayan bir mineraldir. Selenyum ve molibden içeren bu kapsül ile birlikte bağışıklık sisteminizi güçlendirebilir ve cildinizi onarabilirsiniz. İçerisinde gluten olan bu kapsülü, gluten alerjisi olan kişilerin içeriğine bakarak tüketmesi önerilmektedir.

 

Now Nac 600 Mg 100 Veg Capsules İncelemesi

Now Nac 600 Mg 100 Veg Capsules İncelemesi

Vitamin ve besin takviyeleri ile günlük hayatınızın yorgun ve zorlu şartlarına karşı yıpranan bağışıklık sisteminizi güçlendirebilirsiniz. İhtiyacınız olan içeriğe bağlı olarak ve doktorunuza danışarak bir vitamin takviyesi seçiminde bulunabilirsiniz. Ancak besin takviyeleri bir ilaç değildir ve isteğe göre tüketilmemesi gerekmektedir. Bu sebeple doktor tavsiyesi olmadan kullanılması önerilmez. Now Nac’a ait olan bu 600 mg kapsül ile birlikte siz de vücutta olan yorgunluğu giderebilir ve yıpranan bağışıklık sisteminizi güçlendirebilirsiniz. Ayrıca bu kapsül ile birlikte cildinizin yaşlanmaya karşı gösterdiği etkileri azaltabilir ve cilt bariyerinizi onarabilirsiniz. İçerisinde 100 adet kapsül bulunan bu takviyeyi uzun süreli kullanabilirsiniz. Bu sebeple pek çok kişi bu ürünü aynı zamanda fiyat performans ürünü olarak da değerlendirmektedir. Now Nac 600 mg 100 veg capsules yorumları ve değerlendirmelerini okuyarak ürünün kullanımı hakkında diğer kullanıcıların fikirlerini inceleyebilirsiniz. Kutunun üzerinde yazan talimatlara göre her gün bir adet kapsül kullanılması önerilmektedir.

 

Now Nac 600 Mg 100 Veg Capsules Fiyatı ve Yorumları

Now Nac 600 Mg 100 Veg Capsules Fiyatı ve Yorumları

İçerisinde selenyum ve molibden maddeleri yer alan bu kapsül ile günlük hayattaki performansınızı artırabilir ve yoğun dönemlerde kendinizi yıpratmadan günlük işlerinizi halledebilirsiniz. Bağışıklık sistemini güçlendirdiği bilinen bu kapsülü her gün bir adet kullanmanız önerilir. Hafif kutu yapısı ile çantanızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz bu besin kapsülü ile birlikte daha rahat ve kaliteli bir yaşam elde edebilirsiniz. Her gün bir adet tüketilmesi önerilen bu kapsül kutusunun içerisinde 100 adet kapsül bulunduğunda uzun süre rahat bir şekilde kullanılabilir. Bu sebeple pek çok kullanıcı ürün hakkında fiyat performans ürünü olarak yorum yapmıştır. Now Nac 600 mg 100 veg capsules fiyatı detaylarıyla birlikte Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz ürünü hemen buradan anında sipariş edebilirsiniz.