Nuk Silikon Göğüs Kalkanı

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nuk Silikon Göğüs Kalkanı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Nuk silikon göğüs kalkanı 252067 özellikleri
  • Hassas göğüs uçlarını korumak ve sızan anne sütünü toplamak için kullanılır. Ürünü kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. Ileride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Macaristan’da üretilmiştir. Ürün içeriği: 2 adet anne sütünü toplayan kalkanlar Anatomik tasarımlı kalkanlar, kıymetli anne sütünü toplar ve anne sütünü aktarmak için kolay püskürtme sağlar. 2 adet havalandırmalı kalkanlar Anatomik tasarımlı kalkanlar hassas ve acıyan göğüs uçlarını rahatlatır.Delikler, hava dolaşımını sağlar. 2 adet ekstra yumuşak silikon destek yastıları Anne sütünü toplayan havalandıran kalkanlarla birlikte kullanılabilir. Daha fazla rahatlama sağlamak için ekstra yumuşak silikondan yapılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Model Kalkan
Geri Bildirim Ver