NuReplay Ahşap Halka ve Kanca Oyunu, Tydem Hook And Ring Game, Atış Oyunu

749 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

NuReplay Ahşap Halka ve Kanca Oyunu, Tydem Hook And Ring Game, Atış Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NuReplay Satıcı Ünvanı: BEYZA GÖÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3960998993
    Bu ürün NuReplay tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüz çocuk ve yetişkinler için keyifli bir ahşap masa oyunu deneyimi sunar. Ürün Huş Ağacından yapılmıştır. Bu sebeple oldukça hafif ve taşınabilirdir. Açık alanda ya da masa oyunu olarak oynayabilirsiniz. Doğal ahşap malzemelerden yapılmış ürünleri kullanarak hem sürdürülebilirliğe katkı sağlar hem de çocuklarınızın doğayla temasını her gün evinizde sağlayabilirsiniz. Nasıl Oynanır? Ahşap Halka ve Kanca, Atış Oyunu, genellikle bir hedefe halkaları veya yüzükleri doğru bir şekilde fırlatarak belirli bir noktaya denk getirmeye dayalı bir oyundur. Yuvarlak halkalar oyuncak üstündeki deliklere geçirilmeye çalışılır. Geçirilen her halka sonrası diğer oyun parçası üzerinde olan bardak hareket ettirilir. Tam ortada iken başlayan bardak her hedefi tutturan oyuncunun rakibine doğru bardağı hareket ettirmesiyle devam eder. Bardağı rakibin tarafına düşürdükçe sayı kazanır. Kazanımlar: Genellikle dikkat gerektiren bir beceri oyunu olarak kabul edilir. 1. El-Göz Koordinasyonu: Halkayı doğru bir şekilde hedefe atmak için el ve gözler arasındaki koordinasyonu geliştirir. 2. Odaklanma ve Sabır: Hedefe isabetli atış yapabilmek için oyunu oynayan kişinin odaklanması ve sabırlı olması gerekmektedir. 3. Hesaplama ve Tahmin Yeteneği: Hedefe isabetli atış yapabilmek için oyuncuların mesafeyi ve halkanın dönme hızını hesaplayarak tahmin yapması gerekmektedir. 4. Mücadeleci Ruh ve Başarı Duygusu: Oyunda hedefe isabetli atış yapabilmek için oyuncuların bazen tekrar denemeler yapması gerekebilir. Başarılı olduklarında ise bu durum mücadeleci ruhlarını ve başarı duygularını artırabilir. 5. Strateji Geliştirme: Bazı oyuncular, hedefe ulaşmak için farklı stratejiler deneyebilirler. Bu da strateji geliştirme becerilerini artırabilir.

Ürün Özellikleri

  • Dil Türkçe
  • Paket İçeriği 3'lü
  • Yaş 6+ Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver