Nux Ac-25 Taşınabilir Akustik Gitar Amfisi

9.995 TL

Ürün Bilgileri

Nux Ac-25 Taşınabilir Akustik Gitar Amfisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karya Müzik Satıcı Ünvanı: BARIŞ USLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8940142371
    Bu ürün Karya Müzik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nux AC-25 Taşınabilir Akustik Gitar Amfisi Kendisi Küçük, Sesi Büyük Nux AC-25, sokak müzisyenleri için 4 saat çalışabilen dahili, şarj edilebilir pile sahip kompakt bir akustik gitar amfisidir. 6.5" hoparlör, modelleme preamplar, reverb, Bluetooth ses akışı ve drum machine sahip bu kompakt amfiyi cep telefonunuzdan "Stageman App" ile ayarlayabilirsiniz. Çift kanallı yapılandırma ile mikrofon artı akustik gitarınızı bağlayabileceğiniz bu gitarla müzik yapmak istediğiniz her yer sizi bekliyor! Amfi Modelleme Teknolojisinde Yeni Çağ! AC-25 size Stagman ve LBox amfi modelleri sunar. Stageman'in zengin bas tepkisi ve sıcak ses sahip olan Nux'un ikonik amfisi ve LBox modeli, şeffaf akustik ton sunan ünlü Amerika'lı akustik amfi markasına dayanmaktadır. *İncelediğiniz ürün stoklarımızda mevcut değildir. "Gelince Haber Ver" linkine tıklayarak ürün stoklarımıza girdiğinde e-posta ile bilgilendirme alabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver