NZP Gold Yarım Gram 22 Ayar Kulplu Altın

1.528,10 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

NZP Gold Yarım Gram 22 Ayar Kulplu Altın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZDEN KUYUMCUSU Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN ÖZDEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Edirne Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3888419377800017 Vergi Kimlik Numarası: 6820010932
    Bu ürün ÖZDEN KUYUMCUSU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 1 ADET 22 AYAR 0.50 GRAM( YARIM GRAM) KULPLU ALTIN. ÜRÜN ÖZDEN KUYUMCUSU TARAFINDAN KURDELESİ VE KUTUSUYLA BERABER GÖNDERİLECEKTİR. SİPARİŞLER AYNI GÜN İÇERİSİNDE KARGOYA VERİLMEKTEDİR. ÜRÜN YATIRIMLIK VEYA TAKILIK ŞEKLİNDE DEĞERLENDİRİLMEKTEDİR. SAFLIK:0.916 KONDİSYON:10/10

Ürün Özellikleri

  • Altın Ayar 24 Ayar
Geri Bildirim Ver

NZP Gold Yarım Gram 22 Ayar Kulplu Altın

Nzp Gold yarım gram 22 ayar kulplu altın estetik, zarif tasarımı ve değerli yapısıyla ön plana çıkan genellikle yatırım aracı olarak da kullanılabilen özel üretim bir üründür. Altın fiyatları dünya altın borsalarında yaşanan değişikliklere göre güncellenmekte olup değeri borsa ve kur dalgalanmalarına göre değişkenlik gösterebilir. Saf ve değerli maden içeren bu ürünün fiyatları ülkenin yaşadığı olaylara göre devamlı olarak farklılık gösterebilir.

 
  • Yatırım aracı
  • Estetik tasarım
  • Pratik kullanım

NZP Gold Yarım Gram 22 Ayar Kulplu Altın Özellikleri

NZP Gold Yarım Gram 22 Ayar Kulplu Altın Özellikleri

TYC00405993518 ürün koduyla bulabileceğiniz bu değerli maden profesyonel işçilikli üretim safhalarından geçirilerek hizmetinize sunulur. Yatırım yapmak isteyenlerin sık tercih ettiği madenlerin başında gelen ve pek çok kişi için büyük öneme sahip olan bu ürünün değeri gün geçtikçe artmaktadır. Maliyetinin artmasında etkili olan işçilik satış sırasında değer kaybına uğramaz. Gün geçtikçe oldukça önemli bir yere sahip olan müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilen ve her zevke uygun dizayn edilen ürünler sıklıkla tercih edilir. Uluslararası bir değere sahip olan bu maden pek çok alanda etkili ve kazançlı kullanım avantajı sağlar. Bazı zamanlar ciddi derecede yükselen değerli madenin fiyatları kimi durumlarda düşüşe uğrasa da genel olarak gelir getirici iyi bir yatırım kaynağı olarak oldukça ilgi görür. Yatırım ya da hediye amaçlı olarak kullanabileceğiniz işlevsel değeri yüksek bir üründür. Altın değerli bir maden olduğu için geçmişten günümüze popüler şekilde tercih edilir.

 

NZP Gold Yarım Gram 22 Ayar Kulplu Altın Kullanımı

NZP Gold Yarım Gram 22 Ayar Kulplu Altın Kullanımı

Nzp Gold yarım gram 22 ayar kulplu altın yorumları ve değerlendirmelerini analiz ederek uzun süreli yatırım yapmanız için ideal olan, değeri yüksek ve dalgalanmalara karşı yatırımcıların tercihi olan bu ürüne rahat bir şekilde sahip olabilirsiniz. En değerli madenlerden olup kolay ve pratik şekilde kullanılabilir. Özel ve profesyonel kontrol aşamasından geçirilerek sahte olup olmadığını test edebilirsiniz. Evlilik, doğum veya sünnet gibi organizasyonlarda hediye olarak verebileceğiniz bu ürün ihtiyaç duyulduğu anda kolay ve hızlı bir şekilde bozdurulabilir. Hediye edilmesi durumunda paradan büyük önem taşıyan ve kültürün önemli bir parçası haline gelen sembolik ve değerli bir madendir. Düz ve sade modelleriyle ön plana çıkan estetik şıklığınızı yansıtabileceğiniz aksesuarlarla, göz kamaştıran, parlak ve stil görünümünüzü ön plana çıkarabilirsiniz. Güvenilir bir yatırım aracı olarak geçmişten günümüze yoğun şekilde tercih edilir. Gelişmiş ülkelerde sıklıkla tercih edilen ergonomik ve hafif yapı özellikleriyle kolaylıkla taşıyabileceğiniz oldukça değerli bir madendir.

 

NZP Gold Yarım Gram 22 Ayar Kulplu Altın Fiyatı

NZP Gold Yarım Gram 22 Ayar Kulplu Altın Fiyatı

Nzp Gold yarım gram 22 ayar kulplu altın fiyat indirim ve kampanya seçenekleriyle her bütçeye hitap edebilir. Çıkış yılı, orijinalliği ve kalitesine göre fiyatları değişkenlik gösterebilir. Güvenilir yatırım aracı olmasından dolayı oldukça ilgi gören bu aksesuarı kendinize alabileceğiniz gibi sevdiklerinize özel gün hediyesi olarak da verebilirsiniz. Dünya piyasasında gerçekleşen yükselişlere bağlı olarak yatırım yapan kişilerin sıklıkla tercih ettiği güvenli ve kazançlı biri yatırım kaynağı olarak popüler şekilde tercih edilir. Pek çok kişinin vazgeçilmez aksesuarlarından olup hiçbir zaman trendlerden düşmeyen ve değerini kaybetmeyen özellikleriyle sıklıkla tercih edilen bir aksesuar haline gelir. Günlük kullanımların yanı sıra özel gün ve gecelerde tercih edebileceğiniz ve estetik bir görünüm kazandırabilen bu ürünle girdiğiniz her ortamda dikkat çekici bakışları üzerinize çekebilirsiniz. Kombinlerinizi zarif hale getiren, kazanç değeri yüksek olan ve özellikle yatırım amacıyla kullanılabilen bu ürünü Trendyol'dan analiz edebilir; kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.