5
Klima Temizleyici kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

OCTOWORKS Klima Temizleyici Klima Koku Bombası Limonlu

75 TL

Ürün Bilgileri

OCTOWORKS Klima Temizleyici Klima Koku Bombası Limonlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Temizlik Profesörü Octoworks Satıcı Ünvanı: TP MOTORLU ARAÇLAR SERVİS BAKIM VE TEMİZLİK HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859118291500001 Vergi Kimlik Numarası: 8591182915
    Bu ürün Temizlik Profesörü Octoworks tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Araç içi veklima sisteminden yayılan sigara ve kötü kokulara karşı etkilidir. 15 dakikadan kısa bir sürede araçiçindeki ve hava kanallarındaki istenmeyen kokuları yok eder. Kullanımıkolaydır. Klima polen ve toz filtresini çıkarmaya gerek yoktur. Formülündekifresh kokusu ile araç içinde hoş, taze ve temiz bir hava bırakır. Araç motorunuçalıştırın ve klima sistemini devreye alın. Klimayı maksimum soğuğa ayarlayın.Klima, havanın araç içinde dolaşım yapacağı şekilde ayarlanır. Klimanın araçiçini iyice soğutması için 3 dakika bekleyin. Aerosolü iyice çalkalayın. Klimahava dağıtıcısını yüze gelecek şekilde ayarlayın. Ürünün aktuatör butonunabasarak devreye alın. Tüm kapı ve pencereleri kapatarak ürünün tamamenboşalmasını bekleyin. Ürün bittikten sonra 7 dakika daha havanın araçiçerisinde iyice sirküle olmasını bekleyin. Aracı durdurun ve kapılarını açarak3 dakika araç içini havalandırın. Ürün uygulanırken araç içinde kimseolmamalıdır.
Geri Bildirim Ver