Oioi Silikon Mama Önlüğü Mineral Blue

Beden: Tek Ebat
Tek Ebat
Standart
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,88 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
351,72 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Oioi Silikon Mama Önlüğü Mineral Blue

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İlke Bebe Satıcı Ünvanı: İLKE BEBE GİYİM TURİZM VE GIDA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0473006490100015 Vergi Kimlik Numarası: 4730064901
    Bu ürün İlke Bebe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OiOi Silikon Mama Önlüğü 6+ Ay Yumuşak yapısı ve kilit sistemi sayesinde çantanızda az yer kaplar. Boyun yerine sırtta birleşen kemerleri sayesinde önlük bebeğinizin boynuna rahatsızlık vermez ve vücutta dönmez. Böylece bebeğiniz önlüğü çıkarma ihtiyacı hissetmeyeceği için mama saatleri daha keyifli geçer. Ayarlanabilir kemerleri sayesinde 6 aydan 4 yaşa kadar kullanıma uygundur. Düşen yiyecekler önlük cebinde toplanır, cebindeki yiyecekleri toplamak bebeğinizin ince motor becerilerinin gelişimini destekler. Silikonun doğal yapısı sebebiyle elde yıkanması tavsiye edilir. Plastik ürünlere sağlıklı bir alternatiftir. Su geçirmez, leke tutmaz Yaş: 6 ay - 4 yaş BPA, PVC, latex ve fatalat içermez.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Su Geçirmez
  • Çeşit Kolsuz
Geri Bildirim Ver

Silikon Mama Önlüğü ile Anneler Daha Mutlu

Bebek önlükleri, bebeklerin vazgeçilmez ihtiyaçlarından biridir. Bebek önlükleri, bebekler doğduğu andan itibaren kullanılır. Bebekler kustuğunda kıyafetleri ıslanması diye ve yemek yerden üstleri kirlenmesin diye bu önlüklere ihtiyaç duyarlar. Ayrıca bu önlükleri bebeğinizi emzirirken ya da onun dişleri çıktığı sırada da kullanabilirsiniz. Bebek önlükleri pek çok boyut, model ve desenle üretilmiş olan ürünlerdir. Bebek önlüğü modelleri geniş bir yelpazeye sahiptir. Fular bebek önlüğü, mama önlüğü, kollu bebek önlüğü, bağlamalı bebek önlüğü ve geniş yakalı bebek önlüğü bu ürün yelpazesine örnek gösterebilir. Kullanıcıların sıkça tercih ettiği modellerden biri ise mama önlüğüdür. Kıyafetlerin kirlenmemesi için kullanılan silikon mama önlüğü, günümüzde pek çok ebeveynin tercih ettiği bir modeldir. Oioi silikon mama önlüğü mavi renktedir ve yumuşak bir yapıya sahiptir.

  • Dayanıklı Malzeme
  • Pratik Kullanım
  • Mavi Renk

Bebeğinizi Rahat Ettiren Silikon Mama Önlüğü

Bebeğinizi Rahat Ettiren Silikon Mama Önlüğü

Silikon mama önlüğü (mavi) birçok özelliği ile dikkat çeken bir üründür. Önlük, boyun yerine sırtta birleşen kemerlere sahiptir. Bu özelliğinden dolayı önlük, vücutta dönmez ve bebeğinizin boynunda rahatsızlık hissi uyandırmaz. Bu sayede bebeğiniz, önlükten sıkılıp çıkarmak istemeyecektir. Oioi silikon mama önlüğü mavi özellikleri arasında yumuşak olması dikkat çeker. Ürün, yumuşak yapısı sayesinde çantada yalnızca kumaş önlükler kadar yer kaplayan bir boyuta sahiptir. Ürünün kemeri, ayarlanabilir özelliktedir ve bebeğiniz büyüdükçe vücuduna küçük gelmez ve onu rahatsız etmez. Silikon mama önlüğü kullananlar ürünü kullanırken, yiyecek kırıntılarının önlüğün üzerinde kaldığını, etrafa saçılmadığını da fark ederler. Çünkü ürün, silikondan yapıldığından dolayı kırıntıların önlük üzerinde tutunmasını sağlar. Ürün, %100 silikon kullanılarak üretilmiştir. Bu özelliğinden dolayı da silikon mama önlüğünü, bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz.

Pratik Kullanımı ile Silikon Mama Önlüğü

Pratik Kullanımı ile Silikon Mama Önlüğü

Silikon mama önlüğü, 6 ay ve üzeri bebeklerin kullanımı için uygundur. Ürün, su geçirmeyen ve leke tutmayan medikal kumaştan üretilmiştir. Ürün içerisinde bebeğinizin cildine zarar verebilecek olan BPA, PVC, latex ve fatalat bulunmamaktadır. Özellikle ek gıdaya geçen bebekler için son derece kullanışlı olan bu ürün, pratik kullanımı ile hem sizin hem de bebeğinizin rahat etmesini sağlayacaktır. Çünkü bebeğiniz ek gıdaya geçtiğinde oyunlar oynamak isteyecek ve üstünü batıracaktır. Ancak mama önlüğü sayesinde, bebekler kıyafetlerini kirletse bile, lekeler kıyafetlere ulaşmayacaktır. Böylece mama saatleriniz hem sizin hem de bebeğiniz için temiz bir şekilde gerçekleştirilmiş olur. Silikon mama önlüğü tavsiye almak için ise yorumları ziyaret edebilirsiniz. Oioi silikon mama önlüğü mavi yorum kategorisinde kullanıcıların ürün hakkındaki fikir ve tavsiyelerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Mama Önlüğü

Avantajlı Fiyatlarla Mama Önlüğü

Mavi rengiyle ve pratik kullanımı ile dikkat çeken mama önlüğü, pek çok bebeğin temel ihtiyaçları arasında yer alır. Özellikle ek gıdaya geçen bebekler için sıkça tercih edilen bu ürün sayesinde, bebeğiniz, yemeklerini üzerine dökmeden rahat bir şekilde yer. Ayrıca diş çıkaran bebeklerde de bu ürünü kullanarak üzerini ıslatması engellenebilir. Silikon mama önlüğü avantajlı fiyat seçeneği ile de dikkat çeker. Oioi silikon mama önlüğü mavi fiyatı ürünün temel özellikleri baz alınarak oluşturulmuştur. Örneğin, önlüğün silikondan yapılması, su geçirmemesi, leke tutmaması ve içerisinde zararlı maddeler bulundurmaması gibi özellikler fiyat seçeneğinin belirlenmesinde oldukça etkilidir. Oioi silikon mama önlüğü mavi satın almayı düşünüyorsanız bu özellikleri göz önünde bulundurmalısınız. Eğer siz de bebeğinizin yemeklerini daha düzenli bir şekilde yemesini istiyorsanız silikon mavi mama önlüğüyle tanışabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.