Okhool Yüzlük Tablo Ve Ritmik Sayma Panosu

390 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Okhool Yüzlük Tablo Ve Ritmik Sayma Panosu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ilkokulmateryal Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN KÜÇÜKÖZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6050307560
    Bu ürün ilkokulmateryal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İnteraktif Yüzlük Tablo ve Ritmik Sayma Panosu. Şeffaf Cepli Kumaş Pano. Ürün Boyutu 55x75 cm Ürün İçeriği : 1 Adet Pano ve 1 Adet Yüzlük Tablo Kart Seti Kart Destesi İçeriği : 1'den 100'e Kadar Sayılardan Oluşmaktadır. Ön Yüz Kırmızı Baskılı, Arka Yüz Beyaz Baskılıdır. Kullanımı : Yüzlük Tablo Ritmik Saymalar ve Sayıların Öğretimi İçin Kullanılır. Öğrenciden Söylenen Sayıyı Göstermesi, Boş Bırakılan Yerleri Ellerindeki Kartlarla Doldurması, Ritmik Sayma Şeklinde Kartları Yerleştirmesi İstenilebilir. Sayılarla İlgili Bir Çok Etkinlik Üretilebilir. Örneğin Basamak Tablosu Olarak da kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Dil Evrensel Dil
  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 5+ Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver

Okhool Yüzlük Tablo ve Ritmik Sayma Panosu

Okhool yüzlük tablo ve ritmik sayma panosu ilkokul çağındaki çocukların matematik dersi etkinliklerinde kullandığı ve 1’den 100’e kadar sayıların bulunduğu bir tablodur. Bu ürünler, çocukların ilkokul 1. sınıftan itibaren kullanması için özel olarak üretilir. Yüzlük tablo pano, çocukların matematik derslerinde sayı ve işlemler arasındaki ilişkiyi, ezberleme yönteminden ziyade anlayarak kurmasını sağlar. Yüzlük ritmik sayma panosunun içinde, şeffaf cepli kumaş pano ve 1’den 100’e kadar sayıların bulunduğu kart seti bulunur. Bu ürünler, çocukların sayıları geniş açı ile görerek tanımalarına olanak sağlar. Ritmik sayma panosu, öğrencilerin hem aile hem de okul ortamlarında rahatlıkla kullanabileceği üründür. Çocuğunuzla birlikte vakit geçirirken de bu ürünü değerlendirebilirsiniz. Ayrıca bu panoyu çocuğunuzun arkadaşlarıyla oyun saatlerine de dahil etmeniz mümkündür.

  • Ritmik saymayı destekler
  • Kolay taşınabilir
  • Dayanıklı kumaş materyal

Öğrenimi Destekleyen Okhool Yüzlük Sayma Tablosu

Öğrenimi Destekleyen Okhool Yüzlük Sayma Tablosu

Yüzlük ritmik sayma tablosu, çocukların rakamları kolay bir şekilde algılama ve ayırt etme kabiliyetinin oluşmasını sağlar. Böylece matematiksel işlemler sırasında, sayılar ve işlemler arasındaki ilişki daha kolay ve pratik bir şekilde kurulabilir. Bu panoların ilkokul çağındaki çocuklar için özel olarak üretilmesi sayesinde, çocukların ezberci bir yöntemle değil deneme ve yanılma yöntemi ile matematik işlemlerini yapabilmelerini sağlar. Ebeveynler çocuklarına bu panolardan alarak, onlarla hem eğlenceli hem de öğretici vakit geçirme fırsatı elde edebilirler. Böylece çocuklarınız ile daha kaliteli zaman geçirebilir ve onları mutlu edebilirsiniz. İlkokul 1, 2 ve 3. sınıf, çocukların matematik ile arasındaki ilişkinin temelinin atıldığı bir dönemdir. Yüzlük ritmik pano ile ilkokul dönemindeki çocuklar soyut rakam kavramlarını zihninde daha kolay bir şekilde oturtarak, fobi haline gelen matematik dersini eğlenceli yapabilirler.

Okhool Yüzlük Tablo ve Ritmik Sayma Panosu Kullanımı

Okhool Yüzlük Tablo ve Ritmik Sayma Panosu Kullanımı

Okhool yüzlük tablo ve ritmik sayma panosu kullananlar, ürünlerden oldukça memnundur. Ritmik sayma panosu sayesinde çocuklar korktukları matematikten zevk almaya başlarlar. Üstelik kullanımı da oldukça kolaydır. 2-6 kişiyle oynanabilen oyun için oyuncuların hepsine 8 kart dağıtılır. Sonra ortaya konulan karttaki sayı, hangi oyuncunun kartının üstünde yazan sayı işlemin sonucu ise, o kişi kartı ortaya atar. Oyun, bu şekilde kartlar bitene kadar devam eder. Ritmik sayma panosu çocukların problem çözme, kodlama yapma, çarpma ve bölme işlemleri sırasında da etkin bir şekilde kullanılır. Ritmik sayma panoları aynı zamanda okula yeni başlayan öğrencilere dört işlemi öğrenirken kolaylık sağlar. Tablo üzerindeki rakamların çıkarıldığı yere yapılması istenen işlem için boşluk bırakılabilir. Böylece çocuklar yapılan işlemi daha kolay görebilir ve etkili bir şekilde algılayabilir.

Okhool Yüzlük Tablo ve Ritmik Sayma Panosu Fiyatı

Okhool Yüzlük Tablo ve Ritmik Sayma Panosu Fiyatı

Okhool yüzlük tablo ve ritmik sayma panosu fiyatı, ürün özelliğine göre belirlenir. Ürün içeriğinde 1’den 100’e kadar sayılı kartlar ile şeffaf cepli kumaş pano vardır. Çocukların matematiği kolay algılaması için özel olarak üretilen ritmik sayma panosunun ön yüzü kırmızı arka yüzü ise beyaz baskılıdır. Yüzlük ritim panosunda çocukların matematiksel işlemleri zihinlerinde daha kolay somutlaştırmaları için, birden çok öğretici eğitim aktivitesi yapılabilir. Böylece, pano üzerinde birden çok oyun çeşidi uygulanabilir. Bu pano hem ebeveynler hem de öğretmenler tarafından çocukların matematiğe olan korkularını yenmeleri açısından severek kullanılır. Aynı zamanda birçok uzman tarafından da bu panolar ile çocukların öğrenim sürecinde ezber yerine anlamaya yönelik bir yöntem uygulanması açısından tavsiye edilir. Sizde Okhool yüzlük tablo ve ritmik sayma panosu yorumlarını Trendyol üzerinden inceledikten sonra satın alabilirsiniz.