Omega Tıraş Fırçası %100 Silvertip Porsuk Kılı Gerçek Boynuz Sap 6226

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Omega Tıraş Fırçası %100 Silvertip Porsuk Kılı Gerçek Boynuz Sap 6226

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Omega Tıraş Fırçası 6226 100 Gümüş Porsuk Kılı Gerçek Boynuz Sap100 Silvertip Porsuk KılıSap Gerçek Yaban Öküzü BoynuzuBoyut 123 mmRenk KahverengiSilvertip Badger Gümüş Tip Porsuk Gümüş Porsuk kılları porsuk kılları arasında en güzel ve kaliteli olanlarıdır Kıllar dikkatlice seçilir Düğümün kubbeli şekli fırçanın kolay bir şekilde bol bir köpük oluşturması için büyük miktarda su bulundurmasını sağlar Gümüş tip tıraş fırçaları yumuşaklığıyla ünlüdür ve en üst kalite olarak kabul edilirlerOmega tıraş fırçaları İtalyada el yapımı olarak üretilmektedir
Geri Bildirim Ver