Organicum 2 X Yoğun Saç Dökülmelerine Karşı Bakım Onarım Serumu

Ürün Bilgileri

Organicum 2 X Yoğun Saç Dökülmelerine Karşı Bakım Onarım Serumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UcuzAlAVM Satıcı Ünvanı: 4A İTHALAT İHRACAT OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001197256300001 Vergi Kimlik Numarası: 0011972563
    Bu ürün UcuzAlAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ORGANICUM Yoğun Saç Dökülmelerine Karşı Bakım ve Onarım Serumu Intensive Anti Hair Loss Serum 100 ml x 2 adet Organıcum Yoğun Saç Dökülmelerine Karşı Bakım ve Onarım Serumu Saç dökülmesi ve saçlı deride oluşabilecek hasarlara karşı etkinliğini kantlamış süt proteinleri & organik hydrosol ile formüle edilmiş özel bir üründür. Intensive Anti Hair Loss Serum Süt proteini, saç folikülleri de dahil olmak üzere saçlı deri hücrelerini canlandırır, protein biyosentezini uyarır ve kafa derisi üzerinde metebolizmayı uyarıcı bir etkiye sahip olur. bu nedenle özellikle saç dökülmesi ve diğer saçlı deri sorunlarında düzenli kullanımda kısa zamanda saçta gözle görülür değişimlere ortam hazırlar.Saç dökülmesini önlemede önemli rol üstlenir. i çeriğindeki kükürt açısından zengin amino asitler N-asetil -Sistein ve Nasetil-Metionin, kafa derisinde seboreik değişiklikerden etkilenerek saça kepek oluşmasını engellemeye yardıncı etki sağlar. Süt proteinlerinin yanı sıra ayrıca Özel formulünde Isırgan & Ardıç &Defne Hydrosıl özleri, At Kestanesi, Biotin ve Aminoasitler sayesinde hasarlı saçların kısa zamanda onarımına, nemlendirilmesine ve yeniden yapılanmasın ayardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver