Orthocare 7430 Reflex Afo Sol Ayak Dinlendirme Yürüyüş Ateli Afosu Refleks Yaprak Yürüyüş Afo Ateli

919 TL
Beden: S
S
M
L
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Orthocare 7430 Reflex Afo Sol Ayak Dinlendirme Yürüyüş Ateli Afosu Refleks Yaprak Yürüyüş Afo Ateli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MEDİKALBİM Satıcı Ünvanı: ZAFER GÜVEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4510122097
    Bu ürün MEDİKALBİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orthocare 7430 SOL Ayak Reflex İstirahat Yürüyüş Dinlendirme Afosu Bilekliği
  • Orthocare 7430 Reflex Afo ürünü 1. sınıf esnek Polyproplen malzemeden üretilmiştir. Reflex Ayak Yürüyüş Afosu ürünü hertürlü ayakkabıya uyumludur. İstirahat Ayak Dinlendirme Bilekliği ürünü düşük ayakta ayak ve ayak bileğini fonksiyonel pozisyonda tutmaya yardımcı olmaktadır. Reflex İstirahat Afo
  • Small: 34 - 37 NUMARA Medium: 38 - 41 NUMARA Large : 42 - 45 NUMARA

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Orthocare 7430 Reflex Afo Sol Ayak Dinlendirme Yürüyüş Ateli Afosu

Çeşitli sağlık sorunları insan vücuduna olumsuz etkide bulunur. Bu etkilerden biri de ayağı ve ayak bileğini hareket ettirme esnasında görülen zorluklardır. Bu zorlukların önüne geçebilmek adına Orthocare 7430 reflex afo sol ayak dinlendirme yürüyüş ateli afosu seçeneği tasarlanır. Ürün, müşterilerin istek ve ihtiyaçları kapsamında üretilir. Bu özelliği sonucunda çok sayıda kişinin sıklıkla tercih ettiği modellerden biri olur. Ayağa tam oturan yapısı, hareket esnasında müşterilere büyük kolaylık tanır. Konforlu ve rahat bir şekilde yürüyüş yapabilme aynı zamanda çalışma olanağı sunar. Model, kaliteli ham maddenin işlenmesi sonucunda üretilir. Bu özelliği sonucunda uzun süre kullanılarak müşteri memnuniyetini kazanır. Siz de çok sayıda kişinin kolay bir şekilde hareket etmesini sağlayıp kaliteli yapıda üretilen ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Rahat hareket imkanı
  • Sol ayak için
  • Tam oturan kalıp

Kaliteli Orthocare Sol Ayak Dinlendirme Yürüyüş Ateli Afosu

Kaliteli Orthocare Sol Ayak Dinlendirme Yürüyüş Ateli Afosu

Orthocare yürüyüş ateli afosu seçeneği, kaliteli polyproplen ham maddenin çeşitli işlemlerden geçmesi sonucunda oluşur. Ham madde özelliği sonucunda oldukça hafif bir yapıdadır. Bu niteliği, hastalara kullanım esnasında büyük kolaylık tanır. Rahat bir şekilde hareket edebilmelerine yardımcı olur. Ayağa ağırlık yapmaması, ürünün tedaviye olumlu yönde katkı sağlamasına kaynaklık eder. Polyproplen ham madde, oldukça sağlam bir yapıda bulunur. Bu sayede beklenmeyen ani darbe ya da çarpmalarda kullanışlı yapısı deforme olmaz. Aynı zamanda polyproplen, esnek bir forma sahiptir. Esnek formu sonucunda ayağın afoya tam oturmasını sağlar. Ayak bileği ve taban kısmının sağlam bir şekilde kavranmasına olanak tanır. Bu sayede çeşitli pozisyon bozukluklarının önüne geçer. Siz de esnek bir yapıya sahip olan ve polyplen ham maddenin çeşitli işlemlerden geçmesi sonucunda tasarlanan ürünü temin edebilirsiniz.

Orthocare Sol Ayak Dinlendirme Yürüyüş Ateli Afosu Yorumları

Orthocare Sol Ayak Dinlendirme Yürüyüş Ateli Afosu Yorumları

Orthocare 7430 reflex afo sol ayak dinlendirme yürüyüş ateli afosu yorumları, ürünün rahat ve pratik bir şekilde kullanıldığını ortaya koyan niteliklere sahiptir. Pek çok değişik özelliğe sahip olan ayakkabı ile uyumludur. Kışlık botlardan yazlık sandaletlere kadar değişik ayakkabı çeşitleri ile kullanılabilmesi ürünün oldukça fazla talep almasına kaynaklık eder. Aynı zamanda ürün, tasarım özellikleri sonucunda ayakkabı dışından belli olmaz. Müşterileri rahatsız edecek herhangi bir görüntü söz konusu değildir. Çok sayıda kişinin günlük hayatına rahat bir şekilde dönmesini sağlar. Sağlık sorunlarından kaynaklanan çeşitli rahatsızlıkların giderilmesinde oldukça büyük katkı payına sahiptir. Orthocare 7430 reflex afo sol ayak dinlendirme yürüyüş ateli afosu kullananlar, ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de pek çok farklı ayakkabı ile kullanılan işlevsel ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Cazip Orthocare Sol Ayak Dinlendirme Yürüyüş Ateli Afosu

Cazip Orthocare Sol Ayak Dinlendirme Yürüyüş Ateli Afosu

Yürüyüş ateli afosu, sol ayağa uygun olarak üretilir. Pek çok değişik özelliğe sahip olan müşterilere uyum sağlayan bir dizaynı bulunur. Bu sayede ürün, farklı istek ve ihtiyaca sahip olan çok sayıda kişinin beklentisini karşılar. Ayrıca siyah renk tonuna sahiptir. Aynı zamanda yürüyüş ateli afosu, temizlik açısında müşterilere büyük kolaylık sunar. Pratik ve kolay bir şekilde temizlik ihtiyacı karşılanır. Müşterileri zahmete sokan ya da çeşitli uğraşlar gerektiren zor işlemlere gerek duyulmadan pratik ve hızlı bir şekilde temizlenir. Kolay kullanım özelliği sayesinde sıklıkla tercih edilirken çok sayıda kişi tarafından beğeni ile karşılanır. Orthocare 7430 reflex afo sol ayak dinlendirme yürüyüş ateli afosu fiyatı cazip miktar aralığında yer alır. Siz de kullanışlı ve işlevsel bir yapıya sahip olan kaliteli ürünü Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.