Ortimax H2o Neo-pompasız

15.500 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Ortimax H2o Neo-pompasız

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ortimax Satıcı Ünvanı: ÇAPA İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0229040842300001 Vergi Kimlik Numarası: 2290408423
    Bu ürün Ortimax tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 12” 5 mic. İnline Sediment Filtre 12” İnline GAC Karbon Filtre 12” İnline Blok Karbon Filtre Son (post) Karbon Filtre 75 GPD LG Membran Filtre Alkalin / mineral filtre (opsiyonel) Diğer Ekipmanlar: Basınç Pompası Alçak Basınç Anahtarı Yüksek Basınç Anahtarı Küresel Vana Avrupa Model Musluk 3,2 G Depolama Tankı Atık kısıcı-Flow-Şatof-Çekvalf Ürünün tüm parçaları 2 yıl garanti kapsamındadır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Musluğa Monte
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Ortimax H2o Neo Su Arıtma Cihazı

Dünya’nın pek çok noktasında olduğu gibi Türkiye’de de temiz içme suyuna ulaşmak giderek zorlaşmaya başlamıştır. Çevre kirliliği ve diğer su kalitesini bozan etkenler arıtma cihazı kullanımını zorunlu hâle getirir. Ortimax geliştirdiği arıtma sistemleriyle daha ekonomik ve kolay yollardan kaliteli suya kavuşmanızı sağlar. Sistemlerinde birinci sınıf materyaller kullanan marka, Neo H2O modelinde de kaliteyi ön planda tutar. İnsan sağlığı ve çevresel duyarlılık göz önünde bulundurularak imal edilen Ortimax H2O Neo su arıtma sistemi, dilediğiniz an temiz suya ulaşmanıza yardım eder. Üründe kullanılan filtreler, maksimum seviyede arıtma işlemi gerçekleştirir. Estetik bir yapısı da olan cihaz, yıllarca ilk günkü performansını korur.

  • Filtre Sayısı: 6 Adet
  • Tank Ölçüsü: 3.2 G Depolama Tankı
  • Musluk: Avrupa Model

Ortimax H2o Neo Su Arıtma Cihazının Özellikleri Nelerdir?

Ortimax H2o Neo Su Arıtma Cihazının Özellikleri Nelerdir?

Ortimax Neo su arıtma cihazı, tasarruflu ve pratik bir biçimde sağlıklı suya ulaşmanızı sağlar. Ürün, her biri farklı işlev gören 6 adet filtreden oluşur. Belirli periyotlarda değiştirilmesi gereken bu filtreler, suyunuzu daha kaliteli hâle getirir. Aktif karbon filtrenin de kullanıldığı ürün; berrak, lezzetli ve kaliteli su içmenize imkân verir. Ürün ideal boyutlarda tasarlanmıştır. Ortimax H2O Neo su arıtma sisteminin yüksekliği yaklaşık 40 cm kadardır. Cihazın eni ise 31 cm boyutlarındadır. Böylece su arıtma sisteminizi pek çok alana monte edebilmeniz mümkündür. Sistemde Avrupa tipi musluk kullanılır. Bu musluk mutfaklarınızın şıklığını tamamlar. Ortimax Neo H2O, suda bulunan zararlı içerikleri yok eder. Ürün korunaklı ambalajında kapınıza kadar ulaştırılır.

Ortimax H2o Neo Su Arıtma Cihazı Kullanışlı mıdır?

Ortimax H2o Neo Su Arıtma Cihazı Kullanışlı mıdır?

Ortimax H2O Neo su arıtma sistemi, son derece kullanışlıdır. Arıtma cihazını işlevsel kılan temel nokta filtreleridir. 6 ayrı filtreden oluşan cihaz daha sağlıklı su elde etmenizi sağlar. Üründeki 5 mikron sediment filtre, kaba tortuları temizler. Böylece cihazın da ömrü uzamış olur. Granül aktif karbon filtre ise; kaba tortudan arınmış suyu; klor, kötü koku, gaz ve ağır metallerden ayrıştırır. Ardından sıvı, blok karbon filtreye geçer. Bu parça ise bir önceki aşamadan geçmesi muhtemel kirlilikleri filtreler. Üründeki 4. filtre ise ters ozmos membran adı verilen aparattır. 5 angstrom gözenek çapı olan parça, daha detaylı temizlik yaparak suyun kalitesini arttırır. Ürünün son filtreleri ise Hindistan cevizi kabuğu ve alkalin-mineral olarak adlandırılır. Filtre ve diğer özellikleri bakımından cihazın kullanışlı olduğunu söylemek mümkündür.

Ortimax H2o Neo Su Arıtma Cihazı Kaliteli midir?

Ortimax H2o Neo Su Arıtma Cihazı Kaliteli midir?

Ortimax H2O Neo su arıtma sistemine kalite kazandıran nokta elde ettiğiniz sudur. Faydalı, temiz, berrak ve sağlıklı bir su içmenizi sağlayan ürün, yıllarca yüksek performans sunar. Sistem içerisinde kullanılan filtreler de uzun ömürlüdür. Tüketicilerin kullanım alışkanlıklarına göre ürün filtreleri senede minimum 1 kere mutlaka değiştirilmelidir. Cihazı şık tasarım detayları da kaliteli kılar. Kırmızı ve beyazın kullanıldığı bu ürün, pek çok mutfağa uyum sağlayabilir. Ayrıca söz konusu su arıtma sistemi az yer kaplar. Ürün, minimum alanda maksimum seviyede su arıtmak için dizayn edilir. İmal edilme amacına bütünüyle hizmet eden Ortimax H2O Neo su arıtma sistemi, daha fazla oksijene sahip sağlıklı su içmenizi sağlar. Montajı da son derece kolay olan cihaz; evlerde, okullarda, restoranlarda, işletmelerde ve ofislerde rahatlıkla kullanılabilir. Ürün buz makinelerine uygundur. Siz de kaliteli suya ekonomik ve sağlıklı yollarla ulaşmak için cihazı Trendyol’dan uygun fiyatlarla sipariş edebilirsiniz. Ortimax H2O Neo su arıtma sistemi yorumlarını da inceleyerek tüketici geri dönüşlerini görebilirsiniz.