OSİMO 60 Cm Yufka Yedek Hamur Açma Makinası Hız Kontrollü 220 V

51.889 TL

Ürün Bilgileri

OSİMO 60 Cm Yufka Yedek Hamur Açma Makinası Hız Kontrollü 220 V

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OSİMO ENDÜSTRİYEL MUTFAK EKİPMANLARI Satıcı Ünvanı: OSİMO ENDÜSTRİYEL MUTFAK EKİPMANLARI İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0648064101700018 Vergi Kimlik Numarası: 6480641017
    Bu ürün OSİMO ENDÜSTRİYEL MUTFAK EKİPMANLARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * Kullanışlı ve küçük boyutu ile yerden tasarruf sağlamaktadır. * Yeni merdane yapısı ile maksimum hamur açma imkanı, * Her yöne hareket edebilen frenli tekerlek sistemi, * Tamamen paslanmaz gövde ve gıda normlarına uygun diğer makina elemanları. * Makinamız kullanım kolaylığı dolayısıyla kalifiye eleman gerektirmez. * Bakım ve temizliği kolaydır. MAKİNE ÖZELLİKLERİ ÜRÜN OHE.YY.60 MEDANE ÇAPI 60 CM ELEKTRİK GÜCÜ 220 volt MOTOR GÜCÜ 0,55 Kw EBATLAR 54 x 114 x 60cm AĞIRLIK 58 KG

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver

Osimo 60 cm Yufka Yedek Hamur Açma Makinesi Hız Kontrollü 220 V

Hamur açmak çok zahmetli ve süre isteyen bir işlemdir. Bu işi ticaret haline getiren yerler için ise özellikle hız oldukça önemlidir. Hem arzı karşılayabilmek hem de hızlı olmak için Osimo 60 cm yufka yedek hamur açma makinesi hız kontrollü 220 V bütün bunları yapar. Kalifiye eleman gerektirmeyen bu ürün işletmenizde 60 cm boyutunda yufkalar açmak için birebirdir. Yer kaplamaması ve iş gücünü minimuma indirmesi sayesinde bu ürün işletmenizin büyümesinde büyük rol oynar. Hem küçük hem de büyük işletmelerin kullanabileceği bir makine olan ürün hız kontrollü mekanizmaya sahiptir. Pratik çalışma prensibi, temel bilgiye sahip her bireyin makineyi kullanmasına izin verir. Bakımı ve temizliği oldukça kolaydır, bu özelliği ile işletmenizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Yer tasarrufu sağlayan boyut
  • Hız kontrollü tasarım
  • Paslanmaz çelik

Osimo Yufka Açma Makinesi 220 V Teknik Özellikleri

220 V güç isteyen 60 cm yufka açma makinesini normal bir prize takıp çalıştırabilirsiniz. 0,55 kW güçlü motoru sayesinde işlemleri kolayca halledebilen bu makine 54x114x60 cm ebatlara sahiptir. Her yöne hareket edebilen frenli tekerleri ile taşıması oldukça kolaydır. 58 kiloluk ağırlığa sahip bu makineyi rahatça istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. 60 cm yufka yedek hamur açma makinesinin getirdiği avantajlar işletmelere çeşitli kolaylıklar sağlar. Taşıma rahatlığı ile ürünün yerini kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Hafif yapısı sayesinde farklı lokasyonlara taşıyabilirsiniz. Özel tasarımı ile tezgah üstünde çalıştırabilir, sessiz ve titreşimsiz çalışma prensibi sayesinde rahat bir kullanım sağlayabilirsiniz. Merdane çapı 60 cm olmakla birlikte, hız kontrolü özelliği ile çalışma hızını kendiniz ayarlayabilirsiniz. Paslanmaz çeliğe sahip tasarımı ile dayanıklı bir yapısı bulunan cihazı uzun süre boyunca kullanmanız mümkün olur.

Güçlü Motoru ile Osimo Yedek Hamur Açma Makinesi

Gıda standartları gözetilerek tasarlanan ürün, yeni merdane yapısı ile size maksimum hamur açma kapasitesi sunar. 360 derece dönen fren sistemine sahip tekerlekleri ile dilediğiniz yere sabitleyebilir ve çalıştırabilirsiniz. Aynı zamanda hafif yapısı tezgah üzerinde de kullanabilmenize müsaade eder. Basit ve pratik kullanım mekaniği ile ustalık gerektirmeden rahat bir çalışma sağlar. Paslanmaz gövdesi sayesinde uzun ömürlü bir kullanım imkanı veren makineyi temizlemesi oldukça kolaydır. Osimo 60 cm yufka yedek hamur açma makinesi hız kontrollü 220 V yorumları ürün hakkında merak ettiklerinizin cevabını ve müşteri deneyimlerini bulabilmeniz açısından bilgi verici olabilir. Küçük boyutu ile işletmenizde ya da kullanmak istediğiniz herhangi bir yerde rahatlıkla ürünü kullanmanıza yardımcı olur. Hafif yapısı ile tezgah üstünde de kolay bir kullanım sunarak iş yükünü azaltmanızı sağlar.

Bütçe Dostu Yedek Hamur Açma Makinesi Osimo Fiyatı

60 cm merdane çapına sahip ürünün temizliği ve bakımı oldukça kolay olup uzun ömürlü tasarımı ile işletmenizde kullanabileceğiniz verimli bir seçenektir. Hızlı ve pratik bir şekilde günlük yufka hazırlamak isteyenlerin tercihi olan 60 cm’lik yufka açma makinesi, hız kontrolü özelliği ile farklı hızlarda çalışarak istediğiniz kıvamı elde etmenize yardımcı olur. İş gücünden tasarruf etmenizi sağlayacak bu ürün sayesinde işletmenizde ustaya gerek kalmadan yufkalarınızı hazırlayabilirsiniz. Oldukça pratik ve basit bir kullanıma sahip Osimo 60 cm yufka yedek hamur açma makinesi hız kontrollü 220 V fiyatları avantajlı bir tercih sunarak bütçe dostu bir plan çizer. Her mekanda kullanım imkanı sunan yedek yufka açma makinesini istediğiniz yere taşıyarak rahatlıkla çalışmaya başlayabilir ve kalitenin farkına varabilirsiniz. Bu ürüne Trendyol’dan göz atabilir ve bütçenizi zorlamadan sipariş oluşturabilirsiniz.