Oyun Terapi Market Foot Log Dikenli Ayak Masaj Aleti

1.005,87 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oyun Terapi Market Foot Log Dikenli Ayak Masaj Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oyun Terapi Market Satıcı Ünvanı: GÜLŞAH ALTINTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3853914517600001 Vergi Kimlik Numarası: 0650271965
    Bu ürün Oyun Terapi Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Foot log - Ayak masaj aleti Stres ve gerginliğin azalmasına yardımcı olur. Topuk dikeni probleminde rahatlamaya yardımcı olur. Genel ayak masajı için kullanılır. 64 sayfa kullanım kitapçığı ile birlikte gönderilmektedir. Foot log ayak masaj aletini kimler kullanabilir ? Şeker hastaları, hamile kadınlar, sporcular, dansçılar, aşırı kilolu kişiler veya vurguladı veya daima ayakta olan herkes. Ayağının ağrısını ve stresini birkaç dakika içinde rahatlatır! Foot log başlangıçta ayak ağrısı ve plantar fasiitini hafifletmek için tasarlanmış olmasına rağmen - Özellikle de ayak sirkülasyonunda , yorgun, yanan veya ağrıyan ayaklara sahip olanlar - Sporcular, dansçılar, yürüyüşçüler veya harcayan herkes için popüler hale gelmiştir. Foot log'u istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Ö Zellikle de uzun süredir oturuyorsanız veya aşırı derecede aktifken. Plantar fasiit hastalarına büyük rahatlama! Foot log terapi aracı, hafif, dayanıklı, taşınabilir ve pil veya bakım gerektirmiyor ancak ömrünüz boyunca kullanabileceğiniz bir kerelik masaja kıyasla daha az maliyetlidir. Foot log ayak masaj aleti en iyi ayak masaj aletlerinden sadece biridir, temizlenmesi ve depolaması kolaydır ve basit fakat özgün tasarımıyla genel sağlıklılığı artıracaktır. Her yerde kullanabilirsiniz: Iş yerinde, spor salonunda veya hatta tatilde.
Geri Bildirim Ver