ÖZKAN Kamp Ocağı Piknik Tüpü Başlığı 2 Yıl Garantili Dar Girişli

359,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
350 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL

Ürün Bilgileri

ÖZKAN Kamp Ocağı Piknik Tüpü Başlığı 2 Yıl Garantili Dar Girişli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ozaslan Satıcı Ünvanı: ŞENGÜL ÖZASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6640413939
    Bu ürün ozaslan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özkan kamp ocağı piknik tüpü başlığı 2 yıl garantili

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

ÖZKAN 2 Yıl Garantili Dar Girişli Piknik Tüpü Başlığı

Özkan kamp ocağı dar girişli piknik tüpü başlığı, sahip olduğu pek çok avantaj sayesinde oldukça beğenilen bir üründür. Dayanıklı materyalden imal edilen bu ürün, dar çemberli tüplerde kullanıma uygundur. Özellikle pikniğe giderken ya da kamp tatili zamanınızda işinizi oldukça kolaylaştıracak bu ocak başlığı, yemeklerinizin ya da çay ve kahvelerinizin daha konforlu şekilde hazırlanmasını sağlar. Dayanıklı materyalden üretilmesi sayesinde uzun süre kullanıma uygun olan bu ürün, kolay şekilde monte edilir. Bu sayede tüp bittikten sonra yenisine bu ürünün geçirilmesi, son derece rahat bir şekilde yapılabilir. Hem kullanım kolaylığı hem de kurulumunun rahatlığı sayesinde sıklıkla tercih edilen bu ürün, pikniklerinizin daha konforlu geçmesine yardımcı olur.

  • Dar çemberli tüplere uygundur.
  • Uzun süre kullanım imkânı sunar.
  • Krom kaplama gövdesi bulunur.

Özkan Kamp Ocağı Piknik Tüpü Başlığının Özellikleri Nelerdir?

Özkan Kamp Ocağı Piknik Tüpü Başlığının Özellikleri Nelerdir?

Özkan piknik tüpü başlığı, pek çok özelliğiyle dışarda ev konforunda yemekler hazırlamanızı sağlar. Özellikle uzun süreli kamp tatillerinde oldukça kurtarıcı olan bu ocak başlığı, tırtıklı yapıya sahip olduğu için üzerine yerleştirilen nesnenin sabit kalmasını sağlar. Çaydanlık ya da tencere gibi ağır nesnelerin güvenli bir şekilde üzerinde kalmasına yardımcı olacak bu ürün, âdeta kurtarıcı niteliğindedir. Kolay taşınabilmesini sağlayan sapıyla doğru şekilde monte edilmiş tüpü bir başka yere götürürken zorluk yaşanmasına müsaade etmeyen bu ocak başlığı, oldukça konforludur. Krom kaplaması bulunan gövdesiyle uzun süreli kullanım şansı sunan bu ürün, korozyona karşı daha dirençli hâle getirilmiştir. Kararma yapmaması için özel şekilde imal edilen ocak başlığının musluk kısmıysa pirinçten üretilmiştir. Tüm malzemeleri kaliteli olan materyallerden seçildiği için bu ürün, son derece konforlu bir kullanım imkânı sunar.

Özkan Kamp Ocağı Piknik Tüpü Başlığı Ne İşe Yarar?

Özkan Kamp Ocağı Piknik Tüpü Başlığı Ne İşe Yarar?

Özkan kamp ocağı dar girişli piknik tüpü başlığı, ev haricinde dışarıda hazırlanacak yiyecek ve içeceklerin güvenle yapılmasını sağlar. Özellikle uzun süreli gidilen kamplarda sıklıkla tercih edilen bu ürün, tüpün kolaylıkla kullanılmasına imkân verir. Bu noktada yemek hazırlama işlemi için ormanlık alanlarda ateş yakılmasına ihtiyaç kalmaz. Kontrolsüz şekilde yakılan ateşler, ormanlık alanlar için son derece tehlikeli olduğundan tüple birlikte kullanılan bu ürün, çevrenin korunmasına da destek olur. Sağladığı konfor sayesinde yemeklerin tıpkı evde hazırlandığı sürede yapılmasına yardımcı olan ürün, oldukça uzun ömürlüdür. Bu sayede her pikniğiniz ve kampınızda size eşlik ederek keyifli masaların kurulmasını sağlar. Çay ve kahvelerinizin kolaylıkla demlenmesine yardımcı olacak bu ürün, konforuyla sıklıkla kendisine kamp rehberlerinde yer bulur.

Özkan Kamp Ocağı Piknik Tüpü Başlığı Nasıl Kullanılır?

Özkan kamp ocağı dar girişli piknik tüpü başlığı, oldukça kolay bir kuruluma sahiptir. Yalnızca musluğun tüpe vidalanmasıyla kullanıma hazır hâle gelen bu başlık, üzerine konan herhangi bir nesnenin kaymasını engelleyecek kalitededir. Bu sayede güvenle kullanılabilen ürünler arasında sıralanır. Dar çemberli tüpler için özel olarak üretilen bu malzeme, ağır olmadığı için aynı zamanda kolay taşıma imkânına sahiptir. Tüpün de benzer şekilde taşınmasını kolaylaştırmak amacıyla yan kısmında bulunan koluyla bu ürün, her açıdan konforlu bir yardımcı malzemedir. Doğayla iç içe olduğunuz her an rahat etmenizi sağlayacak bu ürün, yemeklerinizin keyifli olmasına yardımcı olur. Siz de uzun süreli kullanım imkânı sağlayan bu konforlu ürünü satın almak isterseniz Trendyol üzerinden kolaylıkla sipariş edebilirsiniz. Dilerseniz Özkan kamp ocağı dar girişli piknik tüpü başlığı yorumlarını aynı sayfa üzerinden görüntüleyerek daha önce kullanan kişilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.