Paçi 350 ml French Press

199,99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
197,99 TL

Ürün Bilgileri

Paçi 350 ml French Press

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İBRAHİM EFENDİ BİTKİ DÜNYASI GIDA S.VE T Satıcı Ünvanı: İBRAHİM EFENDİ BİTKİ DÜNYASI GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469118661100001 Vergi Kimlik Numarası: 4691186611
    Bu ürün İBRAHİM EFENDİ BİTKİ DÜNYASI GIDA S.VE T tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -Ateşe Dayanıklıdır. ÜRÜN İÇERİĞİ: 1 ADET 350 ML FRENCH PRESS ÖLÇÜ: 11 × 6,5 CM 350 ML

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Hacim 350 - 599 ml
  • Kapasite 250-350 ml
Geri Bildirim Ver

Paçi 350 ml French Press

Sıcak içeceklerin keyfini çıkarmanın kullanışlı ve eğlenceli yollarından biri French Press olur. Paçi 350 ml French Press P/CAM-400958 aradığınız tüm özellikleri karşılayabilir. Bu ürün sayesinde dilediğiniz her yerde, istediğiniz zaman içeceklerinizi hazırlayabilirsiniz. Şık tasarımıyla öne çıkan bu ürün sağlamlığıyla da dikkat çeker. İdeal boyu sayesinde hem rahat taşınabilir hem de kullanım kolaylığı sağlar. Cam olması sebebiyle sağlıklıdır. Sıkıştırmak için kullanılan lastik oldukça sağlamdır. İçeceklerin kullanım sırasında akmasını önler. Gümüş renkli metal gövde, ürüne hem sadelik hem de gösteriş katar. Sağlıklı, kullanışlı ve sağlam olan bu ürün, mutfakta işinizi oldukça kolaylaştırır. Tüm içeceklerin özenle hazırlanmasını sağlar. İşlevsel bir tasarıma sahip olan bu ürün, aranan tüm özellikleri karşılar. Kullanışlı ve şık bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Ateşe dayanıklı
  • Sağlıklı cam gövde
  • Sağlam sıkıştırma lastiği

Çeşitli Paçi French Press 350 ml Özellikleri

Çeşitli Paçi French Press 350 ml Özellikleri

Şık, çok amaçlı ve kullanım kolaylığı sağlayan ürün, aranılan tüm özellikleri karşılar. Cam yapısı ile sağlıklı model çevre dostudur. Ürünün üzerinde yazan ölçü göstergeleri ile istediğiniz miktarda içecek hazırlayabilirsiniz. Gümüş renkteki metal kısımlar sade bir görünüm oluşturur. Şık tasarımı ile dikkat çeken bu ürün maksimum 350 ml kapasitelidir. Paçi 350 ml French Press 11 x 6,5 cm ölçülerine sahiptir. Kolay taşınabildiği gibi her alana sığar. Diğer eşyalara uyum sağlayan rengi sayesinde mutfağınızla bütünleşir. Ateşe dayanıklı olması ile ürünü istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Cam yapısı sayesinde saydam olan ürünün içinde ne olduğunu görebilirsiniz. Üzerindeki ölçü göstergeleri sayesinde miktarı ayarlayabilirsiniz. French Press, ince ve sağlam olan sapı ile kolay taşınabilir. Sıkıştırmak için kullanılan lastiği sağlamdır ve sızıntı yapmaz. Üstün özelliklere sahip olan bu ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Kullanışlı Paçi French Press 350 ml Avantajları

Kullanışlı Paçi French Press 350 ml Avantajları

Rahat kullanım kolaylığı sağlayan ve tasarımıyla dikkat çeken bu ürünün avantajları oldukça fazladır. Ateşe dayanıklı yapısı sayesinde 350 ml French Press ocak üzerinde de kullanılabilir. Filtre kahve için olmazsa olmaz bir ürün olan French Press, içeceğin kolay yapılmasını sağlar. Kahvenin yanı sıra bitki çayları gibi sıcak içeceklerin çoğunda rahatlıkla kullanılır. Paçi French Press 350 ml sayesinde tüm içecekleri evinizin konforunda hazırlayabilirsiniz. Ürünün içerisindeki süzgeç de oldukça kuvvetlidir. İçeceklerin kolaylıkla süzülmesini ve tek bir parçanın bile geçmemesini sağlar. Sağlam ve dayanıklı olan bu ürünün önemli avantajlarından biri de kolay taşınabilir olmasıdır. İstenilen her yere rahatlıkla taşınır. İdeal boyutu sayesinde çantanıza bile sığar. Parka, bahçeye veya kampa gittiğiniz zaman ürünü yanınıza alabilirsiniz. Her türlü sıcak içeceğin kolayca yapılabildiği bu dayanıklı ürünü istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

Uygun Paçi French Press 350 ml Fiyatları ve Yorumları

Uygun Paçi French Press 350 ml Fiyatları ve Yorumları

Kullanışlı yapısı ve şık tasarımıyla dikkat çeken Paçi 350 ml French Press fiyatlarıyla da öne çıkar. Fiyatlar, ürünün tüm kullanışlı özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Uygun fiyat avantajlarıyla bütçe dostudur. Bu ürün sayesinde kahvelerinizi evinizde kolayca yapabilirsiniz. Paçi 350 ml French Press kullananlar üründen oldukça memnun kalır. Yapısı gereği her yere rahatça taşınan bu ürün, ev dışında da kullanılır. Uygun fiyatlı olmasına rağmen oldukça başarılı bir üründür. Sağlam ve sağlıklı cam yapısı, güçlü sıkıştırma lastiği ve dayanıklı süzgeci ile pratik kullanım imkanı sunar. Paçi 350 ml French Press yorumları ile bu ürünü önceden kullanan müşterilerin değerlendirmelerini görebilirsiniz. Yorum kısmına yazılan değerlendirmeleri dikkate alabilirsiniz. Kullanışlı yapısı ve çeşitli özellikleri ile tercih edilen bu ürünü uygun fiyat avantajlarıyla Trendyol’dan satın alabilirsiniz.