paksa Eşek Sütü Sabunu

94 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
89 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
139,99 TL123,99 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

paksa Eşek Sütü Sabunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ulu kozmetik ve bitkisel ürünler Satıcı Ünvanı: BUHRA ÖZGÖNÜL ULU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1760344320
    Bu ürün Ulu kozmetik ve bitkisel ürünler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eşek sütü kimyasal ve fizyolojik yapısından kaynaklı olarak, anne sütüne benzer nitelikte bir doğal süttür. BU SÜTDEN ÜRETİLEN SABUNUN FAYDALARI: Siyah nokta, akne ve Sivilcelerden kurtulmanızı sağlıyor. Cilt kararmaları ve cilt lekelerine önlüyor. Cildi gençleştiriyor kırışıklıkları gideriyor ve daha genç görünmenin ve yardımcı oluyor. Egzama ve sedef hastalığına iyi geliyor. Cildin sıkılıp da olgunlaşmasına sağlarken cildin nem oranını dengeliyor. Cilde parlaklık ve sağlık katıyor. Ciltte alerji nedeniyle meydana gelen kızarıklıkları ve kaşınma hissini gideriyor. Eşek sütü sabunu hücre yenileyici özelliğe sahip olduğu için yaşlılık lekelerine iyi geliyor. EŞEK SÜTÜ SABUNU NASIL KULLANILIR? Eşek sütü sabunu oldukça faydalı gördüğünüz gibi. O halde faydalarını öğrendiğimize göre nasıl kullanılır gelin hep birlikte ona bakalım. Günde 3 defa sabah, öğlen ve akşam olmak üzere düzenli olarak sabunu yüze uygulamalı maske gibi yazdıktan sonra köpürtüp 5 dakika bekleyerek yıkamalısınız. Eşek sütü sabunun hiçbir yan etkisi yoktur Bu nedenle vücudunuza da uygulayabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Paksa Eşek Sütü Sabunu

Sabunlar, temizlik başta olmak üzere farklı amaçlarla kullanılır. Farklı kullanım amaçlarına uygun olarak da pek çok çeşit ile satışa sunulur. Kullanım amacınıza uyan bir sabun satın alarak dilediğiniz yerde istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Farklı kokulara sahip olan ürünler arasında dikkat çeken Paksa eşek sütü sabunu, düzenli kullanımda gösterdiği olumlu etkilerle öne çıkar. Doğal bir içeriğe sahip olan ürün, ciltte parlak, sıkı ve nemli bir görünüm elde etmenize katkıda bulunur. Lekeler üzerinde azaltıcı etkide bulunan bu sabun siyah nokta, sivilce ve akne görüntüsünü de azaltmada etkili olur. Yalnızca yüzde değil bütün vücutta kullanıma uygun olan bu ürün, alerji kaynaklı kaşıntıları azaltmaya yardımcı olur. Bu sayede sadece cildi güzelleştirmekle kalmaz, kızarıklık ve kaşıntılarda da sizi rahatlatabilir.

  • Güzelleştirici etki
  • Zararsız hammadde
  • A kalite üretim

Paksa Eşek Sütü Sabun Özellikleri ve Kullanımı

Paksa Eşek Sütü Sabun Özellikleri ve Kullanımı

Eşek sütü sabunu ürününden yararlanarak cildinize gerekli özeni gösterebilir ve nem sağlayabilirsiniz. İşlevsel bir kullanıma sahip olan bu ürünü hem yüz hem de vücut için kullanabilirsiniz. Kırışıklıklar ve ince çizgilere azaltıcı bir etkide bulunan bu ürün, doğallığı ile dikkat çeker. Sahip olduğu doğal içerikle cildinize ihtiyacı olan nemi verirken aynı zamanda canlı bir görünüm elde etmenize imkan tanır. Ayrıca leke izlerini azaltmada etki gösterirken cilde esneklik de sağlar. Işıltılı bir cilt elde etmek isteyenlerin beğenerek kullanabileceği bu ürün, günde üç kez uygulanabilir. Sabah uyandığınızda, öğlen ve akşamları bu sabun ile cildinizi temizleyebilirsiniz. Ciltteki kaşıntıyı azaltmaya yardımcı olabilecek bu ürün, maske gibi 5 dakika bekletilerek kullanıldığında maksimum randıman almanızı sağlar. Pürüzsüz, nemli, ışıltılı ve sıkı görünüm için bu üründen yararlanabilirsiniz.

Paksa Eşek Sütü Sabun Kullananlar ve Yorumları

Paksa Eşek Sütü Sabun Kullananlar ve Yorumları

Paksa eşek sütü sabunu yorum ve değerlendirmeleri olumlu geri dönüşlere sahiptir. Ürünü satın alan ve deneyimleyen müşteriler ürünle ilgili fikirlerini yorumlarda paylaşarak diğer müşterilere yol gösterir. Bu ürünü satın almadan önce yorumlara bakarak detaylı bilgi edinebilir ve fikir sahibi olabilirsiniz. Birçok avantajı bulunan bu ürün genellikle doğal ürünleri seven kişilerin dikkatini çeker. Işıltılı ve genç bir cilt görünümü isteyenler için de güvenilir bir formül sunar. Ürün, kalite standartlarına uygun olarak üretilir ve paketlenir. Hoş kokusu ve cilde zarar vermeyen yapısı ile hassas ciltlerin kullanımı için de uygundur. Tüm vücut için de kullanılan, cilt lekelerinde hafifletici etkisi bulunan bu ürün sağlıklı bir cilt görünümü sağlamanıza yardımcı olur. Paksa eşek sütü sabunu kullananlar arasında yer almak isterseniz siz de ürünü satın alabilirsiniz.

Avantajlı Paksa Eşek Sütü Sabun Fiyat Kampanyaları

Avantajlı Paksa Eşek Sütü Sabun Fiyat Kampanyaları

Eşek sütünden imal edilen sabunun fiyatları ürünün kalitesi ve avantajlı kullanımı göz önüne alınarak belirlenir. Farklı ambalaj ve uygun fiyatla satışa sunulan ürünü güvenle satın alabilirsiniz. Yüksek kaliteli bu sabun, işlevsel bir kullanım sunar. Aydınlık ve genç bir cilt görünümü elde etmenize yardımcı olabilecek Paksa eşek sütü sabunu fiyat açısından sizi memnun edebilir. Cildin nem oranını dengeleyerek nemini korumasını sağlayan bu ürün, güçlü etki göstererek sağlıklı bir cilt görünümü elde etmenize yardımcı olur. Kırışıklıklar, lekeler ve kaşıntılar için üç farklı problemde yararı dokunabilen bu kaliteli ürün, ulaşılabilir fiyatı ile herkesin bütçesine hitap eder. Paksa eşek sütü sabunu satın alarak cildinizi şımartabilir ve kendinize hak ettiğiniz özeni gösterebilirsiniz. Saçınız için de kullanabileceğiniz bu işlevsel ürünü Trendyol’daki özel kampanyalardan yararlanarak edinebilirsiniz.