Palette Saç Boyası - Deluxe 8-65 Kahve Köpüğü 50 ml 8690572781517

145 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
650 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Palette Saç Boyası - Deluxe 8-65 Kahve Köpüğü 50 ml 8690572781517

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tülay Kozmetik Satıcı Ünvanı: BEDRAN TULAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8610728647
    Bu ürün Tülay Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek performanslı renk pigmentleri içerem formülü sayesinde uzun süre kalıcı zengin renk yoğunluğu sağlar. Içeriğindeki mikro yağlar ile derinlemesine bakım yapar ve 6 haftaya kadar etkili göz alıcı parlaklık sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Palette Saç Boyası Deluxe 8-65 Kahve Köpüğü

Saçlarını boyamak isteyen kişilerin en çok istediği şeylerden biri seçtikleri saç renginin saçlarında tam olarak aynı görünmesidir. Kolay boyama sağlayan Palette Deluxe saç boyası bir numaralı tercih olmaktadır. Saçlarını özellikle evde kendilerin boyamak isteyen kişilerin renkleri tutturması oldukça zor olabilmektedir. Bu açıdan en doğru renk tutuşunu sağlayan Palette, saçlarını boyamak isteyen kişiler tarafından sıkça tercih edilir.

 
  • Açık kahve tonlardaki renklerde saç kullanmak isteyenler için idealdir.
  • Kalıcı bir boyadır.
  • Alerjik reaksiyonlara sebep olabilir. Bu yüzden ilk başta saçın ufak bir kısmında denenmesi önerilir.

Palette Saç Boyası Deluxe 8-65 Kahve Köpüğü Kullanımı

Palette Saç Boyası Deluxe 8-65 Kahve Köpüğü Kullanımı

Palette saç boyası Deluxe kullanımı oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. Saç boyası kutusunun içinde gerekli bütün malzemeler bulunmaktadır. Kutunun içinde; bir çift eldiven, boya için gerekli olan oksidan, boya tüpü ve bir adet saç bakım kremi bulunur. Palette Deluxe 8-65 kahve köpüğü rengini oluşturmak için cam veya plastik bir kasede boyanın ve oksidanın karıştırılması gerekir. Bu işlemi yaparken kesinlikle metal bir kap veya kase kullanmayın. Boya ve oksidanı karıştırdıktan sonra saçı isteğe göre yukarıdan ya da aşağıdan olacak şekilde eşit parçalara bir tarak yardımıyla ayırın. Saç boyası fırçası ile bütün saça Palette Deluxe saç boyasını uygulayın. Kutunun içinde bulunan yönelgeden faydalanarak boyayı kaç dakika bekletmeniz gerektiğini öğrenin ve boyayı yeterince beklettikten sonra yıkayın. Son aşamada ise saçı iyice yıkayıp boyadan arındırdıktan sonra boyanın içindeki saç kremi saçların uç ve boylarına sürerek biraz bekledikten sonra durulayın.

 

Palette Saç Boyası Deluxe 8-65 Kahve Köpüğü Özellikleri

Palette Saç Boyası Deluxe 8-65 Kahve Köpüğü Özellikleri

Palette saç boyası ilk boyamadan itibaren yüksek performanslı renk pigmentleri içeren formülü sayesinde uzun süre kalıcı renk yoğunluğu sağlar. Böylece renk tam olarak saça oturur ve uzun süre kullanımı mümkün kılar. Uzun süre kalıcı renginin yanında içerdiği mikro yağlar ile derinlemesine bakım yaparak saçların boyama sırasında yıpranmasını önler. Hem en iyi renk performansının alınmasını sağlar hem de bunun yanında saça kökten uca bir bakım yaparken aynı zamanda saçın sağlıklı parlaklığının yitirilmesinin önüne geçerek saçlarda ışıltılı bir parlaklık sağlar. Palette 8-65 bal köpüğü saç boyasının sağladığı ışıltılı görünüm 6 hafta boyunca varlığını korur. Zengin içeriği ve kolay uygulanabilir yapısıyla kullanıcılarına en kolay ve en iyi evde saç boyama deneyimini yaşatmayı amaçlar.

 

Palette Saç Boyası Deluxe 8-65 Kahve Köpüğü Kimler Kullanabilir?

Palette Saç Boyası Deluxe 8-65 Kahve Köpüğü Kimler Kullanabilir?

Palette saç boyası Deluxe 8-65 kahve köpüğü 8690572781517 pek çok kişi tarafından sevilerek kullanılan bir üründür. Doğal rengi ile neredeyse her ten tonuna en iyi şekilde uyan Palette 8-65 bal köpüğü evde saçını boyamak isteyen kişilerin çoğunlukla tercih ettiği boyalar arasındadır. Evde tek başına saçını kahve köpüğü renklerine boyamak isteyen herkes Palette 8-65 kahve köpüğü rengini kullanabilir. Yalnızca saçını boyamadan önce kullanıcıların boyayı tenlerinin ufak bir bölümünde denemeleri herhangi bir alerjik reaksiyonun oluşmaması için önerilir. Palette saç boyası 8-65 kahve köpüğü kullananlar tarafından yazılan yorumları okumak için yorumlar kısmına bakabilirsiniz. Palette saç boyası 8-65 kahve köpüğü fiyatı seçeneklerini de Trendyol’dan inceleyebilir, ürünü hızlı bir şekilde sipariş edebilirsiniz.