Palme Yayınevi Genel Matematik 1

475 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Palme Yayınevi Genel Matematik 1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İz Kitabevi Satıcı Ünvanı: GÜZEL İZ YAYIN DAĞITIM KIRTASİYE NAKLİYAT EĞİTİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0453142093100001 Vergi Kimlik Numarası: 4531420931
    Bu ürün İz Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Palme Genel Matematik 1 Prof. Dr. Mustafa Balcı / Palme Yayıncılık Basım Yılı: 2016
  • Baskı: 1
  • Sayfa Sayısı: 453
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN-10: 6053556374
  • Yazar: Prof. Dr. Mustafa Balcı

Ürün Özellikleri

  • Yazar Mustafa Balcı
  • Roman Türü Bilim Kurgu & Fantastik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 451-500
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Palme Genel Matematik 1 ile Sınava Hazırlık

Palme Genel Matematik 1 kitabı üniversiteye hazırlık sürecinde öğrencilerin tercih ettiği bir kaynaktır. Genel Matematik 1 kitabı Palme Yayınları tarafından 2016 senesinde basılmıştır. 453 sayfadan oluşan kitap, karton kapak yapıya sahiptir. Kitabın yazarı Prof. Dr. Mustafa Balcı’dır. Profesyonel yazarlar tarafından hazırlanan eser, birinci oturumda çıkacak matematik sorularını çözmek için ön hazırlık sağlar. Yeni nesil ve uygulamalı klasik tipte soruların yer aldığı kitap, 1.baskıdır. Üniversite sınavının ilk aşamasına hazırlanırken mantık ve muhakeme sorularını çözebilmek için yeterli tecrübeye sahip olmak istiyorsanız kitabı satın alabilirsiniz. Kitap Yükseköğretim Kurumları Sınavlarına hazırlık sürecinde yardımcı olacak soru tiplerine sahiptir. Palme Genel Matematik 1 yorumları ve ürün değerlendirmelerini inceleyerek ürünler hakkında bilgi edinebilirsiniz. Uygun fiyatlı soru bankasının içerisinde çözümler de bulunmaktadır.

  • 453 sayfa
  • Çözümlü sorular
  • Zengin soru çeşitliliği

Palme Genel Matematik 1 Kitap Özellikleri

Palme Genel Matematik 1 Kitap Özellikleri

Genel Matematik 1 Mustafa Balcı tarafından hazırlanan bir eserdir. Kitap, öğrencilerin sınava hazırlık sürecinde çözecekleri pek çok soru tipini bir araya getirmektedir. Uygulamalı testler, kazanım ve değerlendirme testleri kitap içerisinde yer alır. Palme Genel Matematik 1 Temel Yeterlilik Testi’ne hazırlanan adaylar için çeşitli soru alternatifleri sunmaktadır. Matematik becerinizi geliştirecek soru tipleri kolaydan zora doğru ilerlemektedir. Soru çözme becerinizi geliştirmek ve sınav öncesi son tekrarlarınızı yapmak için kitabı satın alabilirsiniz. Zengin soru çeşitliliğine sahip eser, öğrencilerin matematik 1 soruları konusunda deneyim kazanmasına yardımcı olur. ÖSYM’nin yaptığı sınavlarda sorulan matematik 1 konularına ve soru çeşitliliğine uygun içerikler kitapta yer almaktadır. Palme Yayınevi tarafından hazırlanan eserde çözümler ve farklı türde sorular bulunur. Kitabı ve içeriğini inceleyerek ürün hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Palme Genel Matematik 1 Kitap ile Sınavlara Etkili Hazırlık

Palme Genel Matematik 1 Kitap ile Sınavlara Etkili Hazırlık

Genel Matematik Palme yayınları tarafından basılan bir test kitabıdır. Soru bankasının içerisinde pek çok model soru yer alır. Sorular sınava paralel olarak hazırlanmaktadır. Ünite sonu konu testleri, kazanım değerlendirmeleri ve soru çözümleri kitap içerisinde yer almaktadır. Palme Genel Matematik 1 çözümleri ve konu özetleri kitapta bulunmaktadır. İlk oturum için gerekli bilgi ve deneyimi sağlamak, becerilerinizi geliştirmek için kitabı satın alabilirsiniz. Kitap içerisinde çözümler ve kısa özetler yer alır. Ciltsiz, 1.hamur, 2016 basım kitap 470 sayfadan oluşmaktadır. 20x25 ebatlarına sahip eser, Matematik 1 konularından oluşmaktadır. Matematik 1 konuları öğrencilere hem üniversiteye hazırlanırken hem de ÖSYM tarafından çeşitli sınavlara girmeden önce öğrenilmelidir. Ürün değerlendirmelerini inceleyerek sınava girecek adayların kitap hakkındaki görüşlerini öğrenebilirsiniz. Uygun fiyatlı Palme matematik kitabını satın alarak sınavlarınıza hazırlanabilirsiniz.

Palme Genel Matematik 1 Kitap ile Matematiğinizi Geliştirin

Palme Genel Matematik 1 Kitap ile Matematiğinizi Geliştirin

Mustafa Balcı Genel Matematik 1 Palme yayınları tarafından 2016 senesinde ilk basımı satışa sunulan bir eserdir. Eserin içeriğinde pratik soru çözümleri bulunur. Çözümleri inceleyerek soruların çözüm yollarını görebilirsiniz. Palme Yayıncılık Genel Matematik 1, uygulama ve kazanım testleri ile konuları pekiştirmeye yardımcı olur. Ünite sonu kazanım testleri, uygulamalı testler, klasikleşmiş soru tipleri kitapta bulunmaktadır. Genel matematik konularına ÖSYM’ye ait pek çok sınava hazırlanırken gereksinim duyulur. Her yaştan insana ve her sınava hazırlanırken destekçiniz olacak genel matematik soruları, yayınevi tarafından kullanıcılara sunulmaktadır. Mustafa Balcı tarafından yazılan eser, becerileri geliştirme ve işlem yeteneği konusunda deneyim kazanmayı sağlar. Pratik çözümleri ve çözüm yollarını kavrayarak matematik bilginizi geliştirebilirsiniz. Palme Yayınları'nın hazırladığı soru bankasını, ürün değerlendirmelerini ve kullanıcıların kitap hakkındaki fikirlerini değerlendirerek uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.