Palme Yayınevi Yks Tyt Matematik Konu Anlatimli Kitap

210,43 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
221 TL211 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
255 TL238 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
260,46 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Palme Yayınevi Yks Tyt Matematik Konu Anlatimli Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: My Vip Kitap Satıcı Ünvanı: ÖMER AKKAYA DAĞITIM PAZARLAMA MATBAA KIRTASİYE İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0655088916700001 Vergi Kimlik Numarası: 6550889167
    Bu ürün My Vip Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Palme YKS TYT Matematik Konu Anlatımlı Palme Yayınları Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mehmet Şahin
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Palme Yayınevi Yks Tyt Matematik Konu Anlatımlı

Matematik, öğrencilerin zorlandığı derslerden birisidir. Öğrenciler bu konuda ek kaynaklara başvurma ihtiyacı hissederler. Palme Yayınevi de bu ihtiyaçlar doğrultusunda kaliteli kaynaklar çıkaran yayınevlerinden birisidir. Palme TYT matematik konu anlatımı kitabı, öğrencilere sadece konu anlatımı sunmakla kalmayıp konular arasında verdiği testler ve alıştırmalar ile öğrencilerin bilgilerinin pekişmesini sağlar. Kaliteli içerik ve soruları ile öğrencileri sınava hazırlar. Kitapların aynı zamanda MEB sistemine de uyumlu olması gerekir. Palme Yayınları, her sene MEB müfredat güncellemesine uygun olarak kitaplarını ve YKS sınavlarının değişimine bağlı olarak soru kalıplarını günceller. Palme Yayınevi YKS TYT matematik konu anlatımlı 03761 kaynak kitabını ihtiyaç doğrultusunda satın alabilirsiniz.

  • Renkli ve kaliteli tasarım
  • MEB uyumlu içerik
  • Kolay anlaşılabilirlik

Palme Yayınevi YKS - TYT Konu Anlatımlı Kitap İçeriği

Palme Yayınevi YKS - TYT Konu Anlatımlı Kitap İçeriği

Palme Yayınevi, kaliteli konu anlatımlı kitaplar ve soru bankaları çıkaran yayınlardan birisidir. Kitap seviyeleri çok kolay olmamakla birlikte orta zorluktadır. TYT matematik, öğrencilerin daha çok temel matematik bilgisini ve hızlarını ölçen bir sınavdır. Bu sınava hazırlanmak için kullanılabilecek kaynaklardan birisi Palme TYT matematik konu anlatımı kitabıdır. Kitap toplamda 640 sayfadır. İçinde tüm TYT matematik konularını barındırır. Öğrencilerin, soru bankası kullanmadan önce konu anlatımlı bir kitaptan ilerleyerek gitmesi onların daha çok yararına olur. Bu TYT için olduğu kadar AYT için de önemli olan bir husustur. AYT matematik becerinin yanında konu bilgisi ve formül bilgisi gerektiren bir sınavdır. Palme AYT matematik konu anlatımlı kitabı ise sınava hazırlanacak olan öğrencilerin bu ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanır. İçeriğinde bolca bilgi ve alıştırma bulunur. Palme TYT ve AYT matematik kitapları indirimli fiyatlar ile bulabilirsiniz.

Palme Yayınevi YKS - TYT Matematik Kitap Özellikleri

Palme Yayınevi YKS - TYT Matematik Kitap Özellikleri

Üniversite sınavları, her yıl belli bir öğrenci kitlesinin hazırlandığı sınavlardır. Bu sınavda zorlanılan derslerden biri olan matematik, ek kaynak ihtiyacı gerektirir. Kaynak seçimi önemlidir. Çünkü kaliteli kaynaklar başarıya giden yolu kolaylaştırır. Değişen sınav sistemi ile birlikte soru tarzları ve soru kalıpları da değişir. Palme Yayınları YKS matematik konu anlatımlı kitap da buna bağlı olarak yenilenir. Alanında güncel içeriklere sahip olan Palme Yayınları YKS matematik konu anlatımlı kitabı ile yeni nesil soru tarzını da kullanır. Bu kitap, konu çalışmasını temelden alarak zirveye çıkartmayı amaçlar. Temel seviyeden öğrenmek isteyen öğrencilere konuyu baştan öğretirken temeli sağlam öğrencilere de pratik yapma imkanı sağlar. Kitap renkli baskısı ve kullandığı görsel grafikleri ile dikkat çeker. Öğrencilerde odaklanmayı ve motivasyonu artırır. Öğrencilerin TYT ve AYT bazında konu anlatımı için tek başına yeterli olabilecek bir kaynaktır.

Palme Yayınları YKS Matematik Hesaplı Kitap Fiyatları

Palme Yayınları YKS Matematik Hesaplı Kitap Fiyatları

Matematik dersi için ek kaynak zorunlu bir ihtiyaçtır. Konu anlatımı kitapları ve soru bankaları bu ihtiyacın giderilmesinde büyük rol oynar. Bu yayınevinin birçok kitabı video çözümlüdür. Böylece öğrenciler anlamakta zorluk çektiği ya da yapamadığı yerlerde video çözümden destek alarak alanında etkin eğitimcilerin soru çözümünü izleyebilirler. Yayın hem konuyu anlamanıza yardımcı olur hem de size konuyu tüm detayları ile öğretme ve soruyu farklı stratejiler kullanarak çözme imkanı sağlar. Palme Yayınevi, kitapları için iyi ve dayanıklı kağıtlar kullanır. Bu durum kitapların hazırlanış aşaması içinde geçerlidir. Trendyol Palme YKS TYT matematik konu anlatımlı kitabı her bütçeye uygun olacak şekilde fiyatlandırmaya ve satışını gerçekleştirmeye yardımcı olur. Müşterilerine keyifli ve güvenli bir alışveriş imkanı tanırken ihtiyaçlarını karşılama konusunda da her zaman yanındadır.