Palme Yayınevi Yks Ayt 5 Sözel Deneme Sinavi

125,98 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
155,90 TL

Ürün Bilgileri

Palme Yayınevi Yks Ayt 5 Sözel Deneme Sinavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Palme Kitabevi Satıcı Ünvanı: PALME YAYIN DAĞITIM PAZARLAMA İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0720106477000001 Vergi Kimlik Numarası: 7201064770
    Bu ürün Palme Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Palme Yayınları AYT Sözel 5 Deneme Sınavı Özellikleri ve Açıklamaları Palme Yayınları AYT Sözel 5 Deneme Sınavı Deneme Yeni Müfredat

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Palme Yayınevi 9786052822920 Palme Yayınları Ayt Sözel 5 Deneme Sınavı

Palme Yayınevi AYT sözel 5 deneme sınavı ürünü, AYT sınavı sözel konularını içeren 5 adet denemeden oluşur. Sorular, AYT sınav kapsamı için özel olarak oluşturulmuştur. Yeni öğretim programına göre hazırlanmış sorular, yeni nesil sorular niteliğindedir. AYT sözel konularında eksiğiniz kalmadığında ve deneme sınavlarına geçiş aşamasında rahatlıkla tercih edilebilir. Deneme sınavları, ÖSYM sınav formatında hazırlanmıştır. Bu bağlamda sözel konular anlamında hiçbir eksiğiniz kalmayacaktır. Yeni müfredata uyumlu bir şekilde hazırlanan deneme sınavları, aynı zamanda basım kalitesine de sahiptir. Özgün ve özenli bir şekilde hazırlanmış sorular, AYT sözel alanında gelişmenize yardımcı olacaktır. İçeriğin tamamı, alanında uzman akademisyenler tarafından oluşturulmuştur.

  • Yeni nesil sorulardan oluşur.
  • ÖSYM sınav formatına %100 uygundur.
  • AYT sözel alanında sonuçlarınızı görmek için idealdir.

Palme Yayınevi AYT Sözel 5 Deneme Sınavının İçeriği Nedir?

Palme Yayınevi AYT Sözel 5 Deneme Sınavının İçeriği Nedir?

Palme Yayınevi AYT sözel 5 deneme sınavı, AYT sözel konularının özgün sorularından oluşur. İçerik olarak ÖSYM soru formatıyla tamamen uyumludur. Böylece AYT sınavı öncesinde kendinizi test etmek için harika bir fırsat yaratılmış olur. Deneme sınavınızı gerçek sınavda verilen süreler içerisinde çözmeye gayret gösteriniz. Sınav ortamını oluşturarak gerçek sınavda zorluk yaşamanın önüne geçebilirsiniz. Süre tutmanın zamanı yönetme açısından da faydası olacaktır. İçerik kalitesi açısından oldukça iyi seviyelerdedir. Soruların daha önce sorulmamış özgün niteliklere sahip olması ise farklı soruları görmeniz açısından oldukça olumludur. Ürün içerisinde 5 adet sözel deneme sınavı yer alır. Palme Yayınevi AYT sözel 5 deneme sınavı yorum unsurlarına göz atarak kullanıcı deneyimleri hakkında fikir edinebilirsiniz. TYT & AYT sınavlarına hazırlık noktasında oldukça yararlı bir kaynaktır.

Palme Yayınevi AYT Sözel 5 Deneme Sınavı Kimlere Hitap Eder?

Palme Yayınevi AYT sözel 5 deneme sınavı, TYT ve AYT sınavlarına hazırlanan herkese hitap eder. İlgili sınavların sözel bölümleri, yeterli puanı alabilmek açısından en az sayısal bölümler kadar önemlidir. Pratikte sözel konularının çok da önemsenmediği görülür. Ancak sınavı kazanmak için sözel soruların hayati öneme sahip olması söz konusudur. AYT sözel konuları içerisinde eksikleriniz varsa öncelikle bu eksiklerinizi konu anlatımlı kitaplarla tamamlayınız. Sonrasında en az 1 kaynak soru bankası çözmeniz, bilgilerinizi pekiştirmek açısından gerekli olacaktır. Son aşamada Palme Yayınevi AYT sözel 5 deneme sınavı ürününü satın alarak sınav formatında çözünüz. Böylelikle başarıya kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Sözel deneme sınavının ÖSYM sorularına benzer olması, sınav açısından size büyük bir avantaj sağlayacaktır.

Palme Yayınevi AYT Sözel 5 Deneme Sınavı Kaliteli midir?

Palme Yayınevi AYT sözel 5 deneme sınavı, tamamen kaliteli sorulardan oluşur. İçeriğinde yer alan sorular kolaydan zora olacak şekilde sınav formatında hazırlanmıştır. Alanında uzman akademisyenler tarafından hazırlanan sorular, size büyük avantaj sağlayacaktır. Deneme sınavlarının basım kalitesi de oldukça iyi seviyelerdedir. Sorular üzerinde işlem yapabilmeniz için yazı boyutları ve aralıkları özel olarak ayarlanmıştır. Sorular arasındaki boşluk miktarı, soruları rahat çözebilmeniz açısından yeterli düzeyde ayrılmıştır. Deneme sınavı kapsamındaki sorular, özgün bir şekilde hazırlanmıştır. Böylece kaliteli kullanım özellikleri sağlanmış olur. Sınav formatına uygun soruların gerçek sınavda size büyük avantajlar sağlaması söz konusudur. İlgili kaynağı çözerek bilgilerinizi pekiştirebilir, sınav öncesinde kendinizi test edebilirsiniz. Normal ebatlara sahip olan ürün, yer kaplamaz ve hemen her yere yanınızda taşıyabilirsiniz. Palme Yayınevi AYT sözel 5 deneme sınavı fiyatlarına Trendyol üzerinden ulaşabilir, kolay bir şekilde sipariş verebilirsiniz.