Pamuk Yayıncılık Harflerin Gücü Havas Ve Vefk Ilmi

190 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
4. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
210 TL200 TL

Ürün Bilgileri

Pamuk Yayıncılık Harflerin Gücü Havas Ve Vefk Ilmi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ehil Kitap Satıcı Ünvanı: YUNUS EMRE GÜNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4320485564
    Bu ürün Ehil Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Harflerin Gücü Havas Ve Vefk Ilmi
  • Sayfa sayası:128

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Osman Pamuk
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver

Pamuk Yayıncılık Harflerin Gücü Havas ve Vefk İlmi

Osman Pamuk’un kaleme aldığı Harflerin Gücü Havas ve Vefk İlmi kitabı ilk olarak 2020 yılı öncesinde Pamuk Yayıncılık tarafından baskıya alınmıştır. Dini bir kitap olan Harflerin Gücü Havas ve İlmi içerisinde kendilerini büyücü ve muskacı olarak adlandıran kişilerin etkisi altından nasıl kurtulabileceğinizi anlatmakla kalmayıp aynı zamanda fiziki ve psikolojik rahatsızlık durumlarında uzman desteğinin gereği ve önemini anlatmaktadır. Bir diğer anlattığı şey ise tedavisi olmayan hastalıkların çözümleri hakkında bazı bilgiler vermektedir.

 
  • 128 sayfadan oluşmaktadır.
  • Dini kitap kategorisinde geçmektedir.
  • Pamuk Yayıncılık tarafından basılmıştır.

Pamuk Yayıncılık Harflerin Gücü Özellikleri

Pamuk Yayıncılık Harflerin Gücü Özellikleri

Pamuk Yayıncılık Osman Pamuk tarafından yazılıp ilk olarak 2020 yılı öncesinde basılmış olan Harflerin Gücü Havas ve Vefk İlmi kitabı 128 sayfadan oluşmaktadır. İçerisinde fiziki ve psikolojik rahatsızlıklar için bir uzman görüşü ve tıbbi destek almanın önemini anlatmasının yanı sıra aynı zamanda bu işleri kendilerini muskacı ya da büyücü olarak adlandıran kişilerin ticari amaçlarla yapması ve bu konuda okuyucuları bilgilendirme amaçlı açıklamalar yapılmıştır. Osman Pamuk’un kaleme aldığı Harflerin Gücü Havas ve Vefk İlmi kitabı kullanıcı yorumlarını Trendyol satış sayfası üzerinden takip ederek detaylı kullanıcı yorumlarına ulaşmak mümkündür. Dış kapağı kartondan basılmış bu kitap aynı zamanda 13x21 boy ebatlarında öğrenciler ya da yetişkinlerin rahat bir şekilde çantalarında taşıyabileceği boyutlarda olacağı şekilde üretilmiştir.

 

Pamuk Yayıncılık Harflerin Gücü Kitap Alıntıları

Pamuk Yayıncılık Harflerin Gücü Kitap Alıntıları

Osman Pamuk tarafından kaleme alınan Pamuk Yayıncılık Harflerin Gücü Havas ve Vefk İlmi kitabı içerisinde psikolojik hastalıklardan mustarip ya da bedensel bir rahatsızlığı olan kişilerin uzman önerisi ve tıbbi destek almalarının önemini anlatmaktadır; bu öneriler ise hadisler örneklendirilerek kullanıcıların anlamasını kolaylaştırmaktadır. Tedavi önemini örneklediği kitap içerisinden bir alıntı olarak “Her hastalığın bir şifası vardır, Ey Allah’ın kulları tedavi olunuz!” hadisi gösterilebilir. Hastalık tedavileri için büyücü ya da muskacılara gitmek yerine hadislerde ve ayetlerde buyurulduğu üzere bir hekim tavsiyesi alarak hareket etmenin önemine vurgu yapılmaktadır. Kendilerini büyücü ve muskacı olarak adlandıran kişilerin bu işleri ticaret amacıyla yaptığından ve asla güvenilir kaynak olmadıklarından bahsederek okuyucuları bilgilendirmek amaçlanmıştır. 128 sayfadan oluşan Harflerin Gücü Havas ve Vefk İlmi kitabı içerisinde çeşitli ayet ve hadislerle örneklemeler yapılmıştır.

 

Pamuk Yayıncılık Harflerin Gücü Havas ve Vefk İlmi Kitabı Fiyatı

Pamuk Yayıncılık Vefk İlmi Kitabı Fiyatı ve Yorumları

Pamuk Yayıncılık tarafından basılan ve yoğun ilgi gören Harflerin Gücü Havas ve Vefk İlmi kitabı kullanıcı yorumları sayfa üzerinde yer almaktadır. Basım dili Türkçe olan bu kitap toplamda 128 sayfadan oluşan akıcı ve net bir anlatım şekline sahiptir. Osman Pamuk tarafından yazılmış Harflerin Gücü Havas ve Vefk İlmi kitabının kapağı kartondan yapılıp, 13x21 ebatlarında üretilmiştir. Kullanıcı değerlendirme ve yorumları takip edilerek kolayca sipariş verilebilir. Ayrıca ürün favorilere eklenerek mevcut kampanya ve indirim durumları hakkında bildirim alarak daha yakından takip edilebilir. Harflerin Gücü Havas ve Vefk İlmi kitabı fiyatı da Trendyol’da yer almaktadır. Ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.