Parlement Pembe Kadın Parfüm Seti

211,99 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  211,99 TL
%6 indirim
2 x  199,27 TL
398,54 TL
%7 indirim
3 x  197,15 TL
591,45 TL
%10 indirim
4 x  190,79 TL
763,16 TL

Ürün Bilgileri

Parlement Pembe Kadın Parfüm Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fiyera Satıcı Ünvanı: ONUR BARAN YALÇIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9310605844
    Bu ürün Fiyera tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parlement Pembe Kadın Parfüm Seti EAU DE COLOGNE / NATURAL SPRAY / VAPORISATEUR 150 ML VÜCUT SPREYİ / 50 ML PARFÜM YERLİ ÜRETİM TR: Alevin üzerine alkor halindeki cisimlere püskürtmeyin. Her türlü alev kaynağından uzak tutunuz. Güneşte ve 50° C'nin üzerinde bırakmayınız. Kullandıktan sonra delmeyiniz ve yakmayınız. Tutuşturucu kaynaklardan ve sigaradan uzak tutunuz. Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. Solumayınız. Gözlere ve tahriş olmuş bir cilde püskürtmekten kaçınınız. Kutu basınçlıdır. Kullanmadan önce çalkalayınız. Spreyi dik tutarak 15 cm uzaktan püskürtünüz. Üretim tarihi, seri no ve tüpün altındadır. EN: Pressurized container. Protect from sunlight and do not expose to temperatures exceeding 50°C. Do not pierce or burn even after use. Do not spray on fire and incandescent objects. Keep away from cigarettes and other sources of fire. Keep oft of reach of children. Do not inhale. Shake before use. Spray from a distance of 15 cm. holding upright. D: Sprühen sie keine gegenstände in form von alkohol auf die flamme. Von allen arten von flammenquellen fernhalten. Lassen sie es nicht in der sonne und über 50 °C. Nach gebrauch nicht durchstechen oder verbrennen. Von zünd und rauchquellen fernhalten. Von kindern fern halten. Atme nicht. Sprühen sie nicht auf augen und gereizte haut. Die box steht unter druck. Vor gebrauch schütteln. Halten sie das spray aufrecht und sprühen sie aus einer entfernung von 15 cm. Produktionsdatum, seri en nummer und verfallsdatum befinden sich auf der unterseite des röhrchens.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDC
  • Hacim 200 ml
Geri Bildirim Ver