Paşabahçe Landmark Kavanoz Büyük Boy Kapaklı Cam Saklama Kabı 2500 Cc 3 Adet

966 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.100 TL
5 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.139,88 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Landmark Kavanoz Büyük Boy Kapaklı Cam Saklama Kabı 2500 Cc 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özdoğanlar Satıcı Ünvanı: ÖZDOĞANLAR TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0684002040500010 Vergi Kimlik Numarası: 6840020405
    Bu ürün Özdoğanlar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe 98666 landmark büyük boy kapaklı köşeli saklama kavanozu 3 Adet Hacim : 2500 cc Yükseklik : 310 mm Renk: Şeffaf Ürün materyali: Cam

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 3 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe MG-98666-3 Landmark 3 Adet 2500 Cc Büyük Boy Kapaklı Cam Saklama Kabı

Çeşitli gıda ürünlerini muhafaza etmek için sıklıkla tercih edilen cam saklama kapları; güvenli, sağlıklı ve kullanışlıdır. Paşabahçe Landmark 2500 cc 3 adet saklama kabı pek çok farklı amaç doğrultusunda tercih edilebilir. Mutfakta kullanıma uygun ve sağlıklı bir materyal olan cam, saklama kabının içerisine konan ürünlerin uzun ömürlü olmasını mümkün kılar. Paşabahçe Landmark 2500 cc kavanozun dikey tasarımı şık bir görünümün yanı sıra alandan tasarruf etme imkânı da sağlar. Bu cam saklama kabı, dolaplarınızda ve tezgâhlarınızda düzenli bir görünüm elde etmenize olanak tanır. Elde ya da bulaşık makinesinde gönül rahatlığıyla yıkanabilir. Söz konusu ürün, farklı dekorasyon tarzlarına kolayca uyum sağlar.

  • Raflarda ve tezgâhlarda alandan tasarrufu sağlayan dikey tasarım
  • Sağlıklı ve hijyenik bir kullanım imkânı sunan cam materyal
  • 2500 cc’lik geniş hacim

Paşabahçe Büyük Boy Kapaklı Cam Saklama Kabı Özellikleri

Paşabahçe Büyük Boy Kapaklı Cam Saklama Kabı Özellikleri

Paşabahçe Landmark 2500 cc 3 adet saklama kabı sade ve şık tasarımıyla mutfaklarınıza hoş bir görünüm katar. Camın sağlıklı bir materyal olması, gıda ürünlerini güvenli bir şekilde saklamayı mümkün kılar. Söz konusu kap, içine konan gıdaları; ısı, nem ve toz gibi olumsuz etkenlerden korur. Paşabahçe Landmark 2500 cc 3 adet saklama kabının içine yerleştirilen besin, ilk günkü tazeliğini korur. Bu mutfak gereci, katı ve sıvı ürünler için kullanabilir. Yemek kokularının yaşam alanlarına yayılmasını önler. Ürünlerin havayla temasını keserek; küflenme, çürüme ve bozulma gibi istenmeyen durumların önüne geçer. Şeffaf tasarım, saklama kabının içinde ne olduğunu görmenizi sağlar. Bu sayede kabın içindeki besinin ne olduğunu ifade eden etiketleri ürünün üzerine yapıştırmanıza gerek kalmaz. Bu kaplar sayesinde gıdaların durumunu tek bakışta kontrol edebilirsiniz.

Paşabahçe Büyük Boy Kapaklı Cam Saklama Kabı Kullanışlı mı?

Paşabahçe Landmark 2500 cc 3 adet saklama kabı dikey tasarımı ve şeffaf görünümüyle oldukça kullanışlı bir üründür. Mutfağınızda; katı, sıvı, toz ve kuru hâlde olan tüm ürünleri muhafaza etmenize olanak tanır. Geniş iç hacmi sayesinde öğünlerinizden kalan yemekleri buzdolabında da rahatlıkla saklayabilirsiniz. Bu ürünü kullanarak; bakliyat, kuru yemiş, mısır gevreği ve un gibi farklı renklere ve yapılara sahip olan gıdaları güvenle muhafaza edebilirsiniz. Kaplar aracılığı ile dolaplarınızda ve tezgâhlarınızda düzenli bir görünüm yaratmanız mümkündür. Paşabahçe Landmark cc 3 adet saklama kabının dikdörtgen tasarımı, ürünü oldukça kullanışlı yapar. Kaplar yan yana dizildiğinde gereçlerin arasında boşluk kalmaz. Bu, söz konusu ürünlerin daha az yer işgal etmesini sağlar. Dar bir yaşam alanına sahip olan kişiler de bu gereçleri tercih edebilir.

Paşabahçe Büyük Boy Kapaklı Cam Saklama Kabı Kaliteli mi?

Paşabahçe Landmark 2500 cc 3 adet saklama kabı, olumsuz dış etkenlere karşı oldukça dayanıklı bir üründür. Cam materyalden üretildiği için ısıya karşı direnç gösterir. Bu, uzun ömürlü bir kullanımı mümkün hâle getirir. Söz konusu kabı elde ve bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Ürün sağlığa zarar verebilecek bakteri oluşumu gibi durumlara karşı dirençlidir. Bu mutfak gerecinin dayanıklı tasarımı, ürünün deforme olmasını önler. Çarpma ve düşme gibi durumların sonucunda ürünün yapısı kolayca bozulmaz. Yüksek kalite standartları göz önünde bulundurularak imal edilmiş olan kap, ilk kullanım anından itibaren memnuniyet yaratır. Dilerseniz siz de Paşabahçe Landmark 2500 cc 3 adet saklama kabı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu kaliteli ürünü Trendyol’dan zahmetsizce satın alabilirsiniz.