Pazarika Vegetable Slicer Çevirme Kollu Sebze Doğrayıcı Dilimleyici Rende

713,83 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
764,83 TL

Ürün Bilgileri

Pazarika Vegetable Slicer Çevirme Kollu Sebze Doğrayıcı Dilimleyici Rende

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pazarika Satıcı Ünvanı: PAZARİKA EV GEREÇLERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723064653600001 Vergi Kimlik Numarası: 7230646536
    Bu ürün Pazarika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çevirme kollu rende vegetable slicer sebze dilimleyici çevirme kollu rende slicer sebze dilimleyicikollu rende slicer 3 döner bıçaklı mükemmel dilimleyici ile bir kaç saniye için çeşitli meyve ve sebzeleri kolayca doğrayabilirsiniz.
  • özellikler -Dilimleme, ızgaralama ve parçalama için mükemmeldir.
  • kaba parçalayıcı ile uzun spagetti benzeri spiral teller oluşturabilir.
  • öğütme tamburu: Bileşim bir toz haline getirilebilir.
  • büyük boy ayak portu.
  • sabit bir şekilde masanın üzerinde ya da düz olarak ayakta durabilir.
  • basit ve güvenli kilit açma.
  • ıçindekiler:
  • 3 döner bıçak
  • ızgara tamburu
  • parçalama davulu
  • besleme kavanozu
  • kaba parçalayıcı
  • taşlama davul
  • vantuzlu tabanı sayesinde kolayca zemine yapışabilir
Geri Bildirim Ver

Pazarika Ürünleri Vegetable Slicer Çevirme Kollu Sebze Doğrayıcı Dilimleyici Rende Trendyol'da!

Pazarika çevirme kollu sebze doğrayıcı rende, çok amaçlı kullanım imkânı sunan işlevsel bir üründür. Dilimleyici aparatı kullanarak sebze ve meyveleri ince ve simetrik şekilde kesmek mümkün olur. Ürünün bir diğer kullanışlı aparatı ise rendeleme işlemi için kullanılır. Bu aparatı kullanarak meyve ve sebzeleri uzun ince bir forma getirebilirsiniz. Pazarika vegetable slicer sebze dilimleyicinin öğütme tamburu işlevi gören bir aparatı bulunur. Bu aparatı kullanarak baharat ya da kahve gibi taneli ürünleri toz hâline getirebilirsiniz. Tüm bu işlemleri yapmak için dilimleyicinin üzerinde bulunan kolu hafifçe çevirmek yeterlidir. Tek bir ürünle pek çok işlemi yapabilme imkânı sunan bu ürün, ergonomik tasarımıyla kullanıcıların takdirini kazanmayı başarır.

  • Dilimleme, rendeleme ve öğütme gibi işlemlerde kullanılabilir.
  • 3 farklı kesme haznesi mevcuttur.
  • Vantuzlu tabanı sayesinde zemine kolayca yapışır.

Pazarika Çevirme Kollu Rendenin Özellikleri Nelerdir?

Pazarika Çevirme Kollu Rendenin Özellikleri Nelerdir?

Pazarika vegetable slicer, mutfakta geçirdiğiniz zamanı kısa ve keyifli bir hâle getirir. Sebze ve meyveleri dilimlemek ya da rendelemek zahmetli ve zaman alan işlemlerdir. Bu işlevsel mutfak gereci ile çeşitli sebze ve meyveleri dilimlemek yalnızca birkaç saniyenizi alır. Dilimleme, rendeleme ve öğütme işlemleri için farklı yapıda bıçak aparatları mevcuttur. Rendeleme işlemi için tercih edebileceğiniz aparat ile ürünleri uzun ve ince bir hâle getirmek mümkündür. Havuç ve patates gibi sebzeleri rendelemek için bu aracı kullanabilirsiniz. İncecik çubuk patatesler elde etmek isterseniz bu başlık tam size göredir. Pazarika çevirme kollu sebze doğrayıcı rendenin öğütme tamburu da bir hayli işlevseldir. Kuru yemiş ve baharatları öğütmek için bu aparatı kullanabilir, ilgili ürünleri oldukça kısa sürede toz hâle getirebilirsiniz.

Pazarika Çevirme Kollu Sebze Doğrayıcı Rende Kaliteli midir?

Pazarika Çevirme Kollu Sebze Doğrayıcı Rende Kaliteli midir?

Pazarika çevirme kollu sebze doğrayıcı rende, son derece kaliteli bir üründür. Bu mutfak gereci, alan ve zamandan tasarruf etmek isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği bir üründür. Rendeleme, dilimleme ve öğütme işlemlerini tek bir gereç kullanarak yapabilme imkânı sunan bu ürün, kalite konusundaki beklentileri başarıyla karşılar. Basit ve güvenli bir kilit sistemi ile dizayn edilen bu gereç kullanışlı olduğu kadar dayanıklıdır. Pazarika çevirme kollu sebze doğrayıcı rendenin kesici aparatlarında paslanma ve aşınma yapmayan sağlam materyaller tercih edilmiştir. Uzun süreli kullanımlarda avantaj sağlayan bu özelliği aynı zamanda aparatın keskinliğini koruması açısından da bir hayli önemlidir. Sağlam ve ergonomik bir tasarıma sahip olan bu alet, uzun yıllar boyunca mutfaktaki sadık yardımcınız olmaya adaydır.

Pazarika Çevirme Kollu Rendenin Kullanımı Kolay mıdır?

Pazarika Çevirme Kollu Rendenin Kullanımı Kolay mıdır?

Pazarika çevirme kollu sebze doğrayıcı rende; pratik, kolay ve güvenli bir kullanım imkânı sunar. Çeşitli sebze ve meyveleri dilimlemek ya da baharat öğütmek çok kısa bir sürede mümkün olur. Aletin üst kısmında yer alan besleme kavanozuna arzu ettiğiniz ürünü yerleştirerek hafifçe bastırmanız tavsiye edilir. Pazarika vegetable slicer sebze dilimleyicinin kolunu çevirerek öğütme ya da rendeleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kesilenlerin düştüğü kısma ise ürün içeriğine ve hacmine uygun bir tabak koymanız tavsiye edilir. Bu portatif ürünü kullanarak meyve ve sebze kesmek işte bu kadar basittir. Dilerseniz Pazarika vegetable slicer sebze dilimleyici yorumlarını inceleyebilir, ürünü kullanan kişilerin görüş ve deneyimleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Siz de bu işlevsel gereç ile mutfaktaki işlerinizi kolaylaştırmak isterseniz ürünü Trendyol'dan hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.