Pegasus Yayınları Uykudan Önce Koleksiyonu Takım Set (renkli Resimli 3 Kitap)

79,90 TL

Ürün Bilgileri

Pegasus Yayınları Uykudan Önce Koleksiyonu Takım Set (renkli Resimli 3 Kitap)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pegasus Yayınları Satıcı Ünvanı: PEGASUS YAYINCILIK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723035543300016 Vergi Kimlik Numarası: 7230355433
    Bu ürün Pegasus Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Süslü, Zıpzıp ve Yağmur Yusufçuk Süslü, Doruk gölünde mutlu mutlu yaşıyordu. Her gün bayramdı ama en büyük eğlence yağmurun yağdığı günlerdi. Ne yazık ki Süslü beklemekten hoşlanmıyordu, hep yağmur yağmasını istiyordu! Bu yüzden yağmur yağmazsa kendini üzgün ve keyifsiz hissediyordu. Neyse ki kurbağa Zıpzıp onun en iyi arkadaşıydı ve her zaman yanındaydı. Bu basit soruyu yanıtlamasında ona yardım edecekti: Neden eğlenmek için beklemek zorundayım? Bu sevimli hikâye çocuklarımızı eğlendirecek
  • doğayı, dostluğu ve en önemlisi eğlence ile sorumluluk arasındaki dengenin önemini anlamaya yardımcı olacaktır. Yazar: Damian Leibovich Çeviri: Merve Uygur Demiröz Kategori: Çocuk (Okul Öncesi – İlk Okuma) Sayfa: 24 (Renkli, Resimli) Boyut:21 x 29.7 Benek, Kedi Olmayı Düşleyen Köpek Benek çok iyi bir köpekti. Yıldız ailesinin evinde yaşıyordu, bir köpeğin sunabileceği her şeyi yapıyordu, sevecendi, dosttu ve mutluydu. Ama çok geçmeden bir şey yaşamını değiştirdi. Salon penceresinden görünen o muhteşem görüntü: Komşu kediler evlerinde oturmak yerine dışarıyı keşfetmek içim pencereden çıkıyorlardı. Benek sorulabilecek en beklenmedik, şaşıtıcı ve garip soruyu sordu: Bir kedi olabilir miyim? Bu eğlenceli hikâye ile çocuklarımız farklı karakterleri öğrenip bunlara değer vermeyi ve saygı duymayı, aynı zamanda dostluğun önemini öğrenecekler. Bu sırada köpekler ve kediler arasındaki farkları da tanıyacaklar. Yazar: Damian Leibovich Çeviri: Merve Uygur Demiröz Kategori: Çocuk (Okul Öncesi – İlk Okuma) Sayfa: 24 (Renkli, Resimli) Boyut:21 x 29.7 Hayatımın En Güzel Günü Bugün, Baba! Uyan, Baba! Önümüzde uzun ve harika bir gün var! Frankie ve küçük kız kardeşi Violet, babalarıyla birlikte dışarıya çıkacakları için çok heyecanlılar! Sıcacık kreplerden ufacık köpek yavrularına kadar bir sürü sürprizin olacağı bu muhteşem ötesi gün kelimenin tam anlamıyla EĞ-LEN-CE dolu olacak. Yetenekli oyuncu, yazar ve anne Brooke Shields’in yazdıgı ve Cori Doerrfeld’in resimledigi bu eğlenceli kitap, kızlar ve babaları arasındaki sevgiyi anlatan sıcacık bir kitap. Yazar: Brookie Shields Çeviri: Serda Semerci Kategori: Çocuk (Okul Öncesi – İlk Okuma) Sayfa: 32 (Renkli, Resimli) Boyut: 22 x 22 Bu set toplam 3 kitap ve 80 sayfadan oluşmaktadır. Okul öncesi yaş seviyesi için önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 51-100
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver