NİSHLOVE Png-1837 Silikon Uçlu Bakır Renkli Kızartma Maşası

46,80 TL

Ürün Bilgileri

NİSHLOVE Png-1837 Silikon Uçlu Bakır Renkli Kızartma Maşası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vadi Home Satıcı Ünvanı: İSMAİL KOTUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3277067837000011 Vergi Kimlik Numarası: 5810165036
    Bu ürün Vadi Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Penguen PNG-1837 Silikon Uçlu Bakır Renkli Kızartma Maşası Silikon Saplı Silikon Uçlu En arkasında bulunan yuvarlak parça ileri itince kilitlenir ve ürün kapalı halde kalır. Ürün Boyutu: 10" / 25,4 Cm

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1 Parça
  • Materyal Silikon
  • Özellik BPA Free
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Penguen Png-1837 Silikon Uçlu Bakır Renkli Kızartma Maşası

Kalabalık misafir sofralarında, kaliteli sunumlar yapmak için kullanılan bazı mutfak aparatları bulunur. Kullanışlı mutfak aparatlarının başında ise maşalar gelir. Tutacak biçiminde tasarlanan maşa, sofrada bulunan yemekler servis edilirken sık sık tercih edilen bir üründür. Ancak iletken malzemeden üretilen maşalar yüksek ısıyı kolayca iletir. Maşanın neden olabileceği istenmeyen durumları önlemek için silikon maşalar geliştirilmiştir. Penguen Png-1837 silikon uçlu bakır renkli kızartma maşası keyifli sofralarda yemek sunumlarını kolaylaştırmayı başarır. Ergonomik bir kullanım sunmak üzere tasarlanan kızartma maşası, el ile kolayca kavranır. Bu sayede ürün ile yemek servis ederken gıdaların yere düşmesi oldukça zorlaşır. Bu nedenle ürün, özellikle kalabalık gruplar hâlinde misafir ağırlayan kişilerin bir hayli beğenisini kazanmıştır.

  • Renk: Bakır
  • Malzeme: Silikon
  • Boy: 25,4 Cm

Penguen Silikon Uçlu Kızartma Maşası Boyutu Nedir?

Penguen Silikon Uçlu Kızartma Maşası Boyutu Nedir?

Penguen Png-1837 silikon uçlu bakır renkli kızartma maşası, kullanıcı deneyimini iyileştirmek üzere özenle geliştirilmiştir. Ürünün boyu 25,4 cm, açılma ölçüsü ise 10 cm olarak belirlenmiştir. Makul boyutlarda üretilen kızartma maşası el ile kolay kavranabilir bir yapıya sahiptir. Böylece kızartma tencerelerinden yemeklerin tabağa aktarılmasını kolaylaştırır. Penguen Png-1837 bakır renkli kızartma maşasının tutma kısmında silikon malzeme yer alır. Ürünün gövde bölümünde bulunan silikonlar, elden kayma riskini ortadan kaldırarak güvenli bir tutuş sunar. Bu sayede kızartma anında doğabilecek olumsuzlukların önüne geçilmiş olur. Silikon uçlu kızartma maşasının alt bölümünde ise geniş bir delik bulunur. Ürünle işiniz bittiğinde mutfak tezgâhına ya da duvara güvenle asabilirsiniz. Mutfaklarda kolaylık sunmak üzere geliştirilen ürün, fazla yer kaplamaz. Böylece pikniğe giderken de maşayı yanınızda götürebilirsiniz.

Penguen Silikon Kızartma Maşası Her Yiyecek İçin Uygun mu?

Penguen Silikon Kızartma Maşası Her Yiyecek İçin Uygun mu?

Penguen Png-1837 silikon uçlu bakır renkli kızartma maşası katı yiyecekleri güvenle tutmak için tasarlanmıştır. Ürünün geliştirilme aşamasında kullanılan silikon malzeme, ısıyı zayıf bir biçimde iletir. Silikonun temas ettiği gıda ne kadar sıcak olursa olsun ısı, kullanıcının elini rahatsız etmez. Bu nedenle silikon, mutfak eşyalarında sık sık tercih edilen bir malzemedir. Kızartma maşasının silikon malzemesi özellikle yüksek sıcaklıktaki yiyecekler için kolay taşıma imkânı sunar. Maşanın tutma kısmı dalgalı ve oval bir yapıya sahiptir. Böylece yemekleri güçlü bir şekilde kavrar. Ürün, tasarım detayları ile de mutfağınızın dekorasyonuna uyum sağlar. Ayrıca gövdesi üzerinde bulunan delik ve portatif boyutları, dar bir mutfağa sahip kullanıcıların beğenisini kazanır.

Penguen Silikon Uçlu Kızartma Maşası Kaliteli mi?

Penguen Silikon Uçlu Kızartma Maşası Kaliteli mi?

Penguen Png-1837 silikon uçlu bakır renkli kızartma maşası yorumları incelendiğinde birçok kullanıcının üründen memnun olduğu görülür. Kızartma maşasının üretim aşamasında kaliteli bir silikon malzeme kullanılmıştır. Bu malzeme sayesinde gıdalar maşanın üzerine yapışmaz. Ürün, yüksek ısı sonucunda oluşabilecek erime ya da büzülme gibi problemlere karşı kendini korumayı başarır. Bu sayede uzun süre boyunca maşayı kullanabilirsiniz. Penguen Png-1837 silikon uçlu bakır renkli kızartma maşası oldukça esnek bir malzemeden üretilmiştir. Servis ya da sunum esnasında kullanılırken deformasyon tehlikesine karşı dayanıklı yapısını korumayı başarır. Yüksek kalite standartları gözetilerek üretilen bu ürün, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı ve temizlendiği takdirde ilk günkü formunu uzun süre boyunca korur. Mangal yapmayı seven kullanıcıların da dikkatini çeken maşa, etleri ve sebzeleri kolayca kavramanıza ve kontrolün sizde olmasına imkân tanır. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur.