Penti Bridal Shine Relax Elbise

629,90 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: XS
XS
S
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Bridal Shine Relax Elbise

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Valens boutiqe Satıcı Ünvanı: ÖZGE KERVAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5450693762
    Bu ürün Valens boutiqe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bridal Shine Relax Elbise ile ışıldamaya hazır mısın? Kalçalarının altında biten mini boyu ve derin V yakalı dekoltesi ile çok daha çekici bir görünüme ulaşmana yardım eden Bridal Shine Relax Elbise, parlak kumaş yapısıyla tenine büyüleyici bir dokunuş yapar. Bridal Shine Relax Elbisenin ince işçilikle süslenen dantelli yakası, dekoltene nefes kesen bir görüntü sunar. Göğüs altında yer alan bağcık detayı ise göğüslerini daha hacimli gösterir. Hafif yapısı sayesinde üzerindeki varlığını unutturan Bridal Shine Relax Elbisenin ayarlanabilir ince askıları omuzlarına sıkıca tutunarak hem gündüz hem de geceleri konforlu anlar yaşamana fırsat tanır. Sade tasarımı ile huzur veren Bridal Shine Relax Elbise ile aynaların karşısından ayrılmak istemeyeceksin! Sen de en özel anlarını güzelleştiren, yeni gelin telaşına şıklık katan Bridal Shine Relax Elbise ile baş döndüren güzelliğini ortaya çıkarabilirsin! Ürün tek üst olarak satılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Kumaş Tipi Dokuma
Geri Bildirim Ver