Penti Basic 4 Lü Patik Çorap

119,90 TL
(29,98 TL / adet)
Beden:
Beden Tablosu
Standart

Ürün Bilgileri

Penti Basic 4 Lü Patik Çorap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Moda Ekru Satıcı Ünvanı: MODA EKRU E-TİCARET HİZMETLERİ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622239116900001 Vergi Kimlik Numarası: 6222391169
    Bu ürün Moda Ekru tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Farklı renk ve modellere sahip olan, kumaş çeşitliliği sunan, rahatlık ve konforu gün boyunca hissettiren Basic 4'lü Patik Çorap.
  • Ana Kumaş: 1.%51 CO %43 PES %3 POLYAMIDE %3 EA

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Tip Patik çorap
  • Paket İçeriği 4'lü
  • Renk Beyaz
  • Desen Düz
  • Koleksiyon İç Giyim

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni51% CO, 43% PES, 3% Poliamid, 3% EA
Geri Bildirim Ver

Penti 4'lü Mavi Kadın Patik Çorap

Penti kadın 4’lü patik çorap hem evde hem de dışarıda tarzınızın tamamlayıcısı olacak bir üründür. 4 adedi bir arada satışa sunulan Penti kadın mavi patik çoraplar, çok avantajlı bir alım fırsatı ile beğeninize sunulur. Penti patik çorap setinde açıktan koyuya mavi rengin en sevilen tonları yer alır. Bu sayede göz zevkinize de hitap eden Penti 4’lü patik çorap, farklı kombinlerinizi en şık şekilde tamamlar. Özellikle ev giyiminde en konforlu kullanım için tasarlanan Penti mavi patik çorap yumuşak lastiği ile bileğinizi sıkmadan kavrar. Böylece bu çorapları gün içinde uzun saatler boyunca sağlıkla giymeniz mümkün olur. Penti patik çorap, kaydırmaz tabanı sayesinde evde sadece çorapla dolaşırken güvenli kullanım sağlar.

  • Mavi patik çorap seti
  • Pamuklu elastik dokuma
  • Kaydırmaz taban ve yumuşak bilek bantları

Penti Kadın Mavi 4'lü Patik Çorap Sıcak Tutar mı?

Penti Kadın Mavi 4'lü Patik Çorap Sıcak Tutar mı?

Penti kadın 4’lü patik çorap, pamuklu yapısı ile serin havalarda ayaklarınızı sıcacık tutmak için üretilmiştir. Penti patik çorap seti, tarzınızı en şık şekilde tamamlarken yumuşak ve konforlu yapısı sayesinde sizi şımartmaya ayaklarınızdan başlar. Mavi rengin göz alıcı dört tonu ile öne çıkan Penti patik çorap, giyinmeyi bir zevke dönüştürür. Özenle tasarlanan Penti 4’lü patik çorap, sıcaklığının ve rahatlığının ilk günkü gibi devam ettiği uzun ömürlü bir kullanım sunar. Penti markasının kalitesi ile havaların soğumaya başladığı günlerde, ayaklarınızı mavi patik çoraplar ile korumanız çok kolaydır. Teninize sıcak bir dokunuş yapan Penti kadın 4’lü çorap seti, hava alan yapısı ile sağlıklı bir ısı kontrolü sağlar. Eve gelip rahat Penti patik çorabınızı giydiğinizde günün yorgunluğunu atmanız ve kendinizi hastalıklardan korumanız mümkün olur.

Penti Kadın Mavi 4'lü Patik Çorabın Kumaşı Kaliteli mi?

Penti Kadın Mavi 4'lü Patik Çorabın Kumaşı Kaliteli mi?

Türkiye’nin en sevilen markalarından Penti güvencesinde üretilen kadın mavi 4’lü patik çorap, üstün nitelikli ve uzun ömürlü bir üründür. Penti kadın 4’lü patik çorapların her biri en kaliteli pamuk ve elastik tekstil malzemeleri kullanılarak dokunur. Böylece Penti mavi patik çoraplar her giyildiğinde aynı konfor, yumuşaklık ve sıcaklık duygusunu yaşatır. Dış giyim yanında yatarken de kullanımı tercih edilen patik çorap seti, pijama takımı ve geceliklere de uyum sağlar. Penti kadın 4’lü patik çorap, güvenli kullanım göz önünde bulundurularak tasarlanmış bir üründür. Kaydırmayan taban yapısına sahip bu çoraplar kaygan ya da ıslak zeminlerde yere daha sağlam şekilde basmanızı sağlayarak sizi olası kazalara karşı korur. Bu sayede Penti patik çoraplarınızla evinizde güvenli adımlar atarak daha mutlu ve huzurlu şekilde vakit geçirmeniz mümkün olur.

Penti Kadın Mavi 4'lü Patik Çorabı Kimler Tercih Eder?

Penti Kadın Mavi 4'lü Patik Çorabı Kimler Tercih Eder?

Penti 4’lü patik çorap dışarıda olduğu kadar evdeki şıklığına ve konforuna önem veren kadınlara hitap eden bir üründür. Bu zarif patik çorap seti ile sadece kendinizi değil kızınızı, annenizi, sevgilinizi ya da arkadaşınızı da mutlu edebilirsiniz. Özel bir günde sevdiklerinize yumuşacık bir Penti kadın 4’lü patik çorap seti hediye ederek güzel bir sürpriz yaşatmanız mümkündür. Böylece hem siz hem de sevdikleriniz evde adımlarınızı her zamankinden daha keyifli şekilde atabilirsiniz. Serin havalarda ısınmanızı sağlayan Penti 4’lü mavi patik çorabın ayaklara yaptığı masaj etkisi ve yumuşak dokunuş sayesinde, üst seviyede bir konfor yaşayabilirsiniz. Seti hali hazırda satın alan kullanıcıların Penti kadın 4’lü patik çorap yorumlarını ürün değerlendirmeleri bölümünden okumanız mümkündür. Kaliteli, rahat ve yumuşacık Penti kadın 4’lü patik çorap seti avantajlı fiyatlar ile Trendyol’dan alınır. Siparişinizi kolayca oluşturabilir, ürünün adresinize hızlı ve sorunsuz bir şekilde ulaşmasını sağlayabilirsiniz.