Penti Kadın Mavi Tayt

167 TL
Beden:
Beden Tablosu
XS
S
M
L
XL

Ürün Bilgileri

Penti Kadın Mavi Tayt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lucky Socks Satıcı Ünvanı: MESUT ÇALIŞKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2270621605
    Bu ürün Lucky Socks tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Konforu ve şıklığı bir araya getiren High Waist Push Up Jegging Tayt ile hemen tanışmalısın! Jean görünümlü kumaşıyla şıklığını taçlandıran High Waist Push Up Jegging Tayt, seni göz alıcı bir tarza davet ediyor. Yüksek bel formu, hem bacaklarını daha uzun hem de belini olduğundan ince gösteriyor. High Waist Push Up Jegging Tayt'ın esnek yapısı, bedenini mükemmel bir şekilde sararak hatlarının eşsiz güzelliğini gözler önüne seriyor. Ön ve arka yüzünde yer alan dikiş detayları, stiline çarpıcı bir görünüm kazandırırken bileklerin hemen üzerinde biten modeli tarzını havalı bir şekilde tamamlıyor. High Waist Push Up Jegging Tayt'ın yumuşacık dokusu sayesinde nerede olursan ol özgürlüğün ve rahatlığın keyfini çıkarabilirsin. Dilersen sen de High Waist Push Up Jegging Tayt'ı Cotton Basic İnce Askılı Atlet ile birlikte giyerek nefes kesen bir gü zelliğe kavuşabilirsin!

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver