Permatik Gillette Permatik Banyo Kullan At Tıraş Bıçağı 10 Adet

145 TL
(14,50 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
150,95 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Permatik Gillette Permatik Banyo Kullan At Tıraş Bıçağı 10 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMA ELEGANCE GROUP Satıcı Ünvanı: KAHRAMAN DİNÇER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2990152529
    Bu ürün DERMA ELEGANCE GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gillette Permatik Banyo Kullan At Tıraş Bıçakları, banyo kullanımına uygun tek bıçaklı kullan at tıraş bıçakları. Özel taraklı yapısı sayesinde, uzun tüyleri bile tıraş eder, tıkanmaz ve kolayca temizlenir. Cildinizin en hassas bölgelerindeki uzun tüyleri bile kolayca , cildinize zarar vermeden tıraş eder.

Ürün Özellikleri

  • Bıçak Sayısı Tek Bıçaklı
  • Tipi Kullan-at Tıraş Bıçağı
Geri Bildirim Ver

Permatik Gillette Permatik Banyo Kullan At Tıraş Bıçağı 10’lu

İnsanların önemli temel ihtiyaçlarından biri olan kişisel bakım, hayatınızda geniş bir yere sahiptir. Kişisel bakımın farklı yöntemleri ve alternatifleri bulunur. Herkes tarafından sıklıkla tercih edilen bu permatik, pek çok fayda sağlar. Farklı alanlarda ve ihtiyaçlarda kullanılan bu ürün ile istenmeyen tüy ve sakallarınızdan kolay bir şekilde kurtulabilirsiniz. Permatik Gillette permatik banyo kullan at tıraş bıçağı 10’lu, çoklu paketi ile uzun süreli bir kullanım imkanı sağlar. Uzun tüylerinizden bile kolay ve hızlı bir şekilde kurtulmanıza olanak sağlayan bu ürün, sıklıkla tercih edilir. Kullan at bıçak, pratik ve hızlı bir kullanım imkanı sunması ile size rahat bir deneyim sağlar. Siz de bu ürünü tercih ederek kişisel bakımınızı konforlu ve pratik bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

  • Pratik ve konforlu kullanım
  • Hijyenik yapı
  • Keskin uçlu bıçaklar

Pratik Kullanımı ile Permatik Kullan At Tıraş Bıçağı 10’lu

Pratik Kullanımı ile Permatik Kullan At Tıraş Bıçağı 10’lu

Ürün, kolay ve hızlı temizlenebilme imkanı sayesinde size hijyenik bir kullanım sağlar. Her yetişkinin kullanımına uygun bir üründür. Erkekler bu ürünü sakal traşı için kullanırken kadınlar da istenmeyen tüylerinden hızlı bir şekilde kurtulabilmek için tercih edebilirler. Permatik banyo, tahriş etmeyen bıçak tasarımı sayesinde cildinize zarar vermez. Bu sayede ürün, müşterilerin beğenisini ve ilgisini toplar. Tek kullanımlık tasarımı ile hijyenik bir kullanıma sahip olan bu permatik, işlerinizi kolay ve hızlı bir şekilde halledebilmenize yardımcı olur. Zorlu bölgelerde bile kolay bir şekilde kullanmanıza olanak sağlayan Gillette permatik banyo ile pürüzsüz ve temiz bir cilt elde edebilirsiniz. Kolay bir tıraş keyfi yaşamanıza yardımcı olan bu ürün ile pratik bir deneyim yaşayabilirsiniz. Bu ürünü tercih ederek kişisel bakımınızı hızlıca sonlandırabilirsiniz.

Acısız Gillete Permatik Banyo Kullan At Tıraş Bıçağı 10’lu

Acısız Gillete Permatik Banyo Kullan At Tıraş Bıçağı 10’lu

Gillette permatik banyo kullan at tıraş bıçağı 10’lu, ön kısmında bulunan koruyucu barlar sayesinde güvenilir bir kullanım imkanı sağlar. Bu ürün 10’lu paketi ile birden fazla kez kullanıma uygundur. Bu sayede sizlere uzun süreli bir kullanım imkanı sunar. Ürün, cildinize hasar vermeden sakallardan veya istenmeyen tüylerden kolay bir şekilde kurtulmanıza olanak sağlar. Tıraş olurken sık sık suya tutarak kolaylıkla tüy ve sakallardan arınmasını sağlayabilirsiniz. Ciltte kolayca kayan tasarımı ile tıraş deneyimini kolaylaştırır. Permatik Gillette permatik banyo kullan at tıraş bıçağı 10’lu yorumları, ürünün ideal kullanım şekilleri ile alakalı fikir verebilir. Müşteri yorumlarını okuyarak ürün hakkında merak ettiğiniz soruların cevabına ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. Bu bıçakları tercih ederek cildinize zarar vermeden kolaylıkla tıraş olabilir, işlerinizi pratik ve zahmetsiz bir şekilde halledebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Permatik Gillette Tıraş Bıçağı Fiyatı

Bütçenize Uygun Permatik Gillette Tıraş Bıçağı Fiyatı

Ürün, pratik ve zahmetsiz kullanımı sayesinde hem kadın hem de erkek müşteriler tarafından rahatlıkla tercih edilebilir. Kullan at özelliği sayesinde pratik ve kolay bir deneyim sağlayan bu permatik, hijyenik bir kullanıma sahiptir. Ergonomik tasarımı ve güvenilir bıçak tasarımı ile oldukça dikkat çeken bu malzeme, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. İhtiyaçlarınıza uygun olan bir ürün almanız ve aldığınız ürünün bütçenize uygun olması oldukça önemlidir. Bu noktada da Permatik Gillette permatik banyo kullan at tıraş bıçağı 10’lu fiyatı, müşterilerin bütçelerine uygun bir şekilde belirlenir. Bütçe dostu fiyatı ile beğeni toplar. Aynı zamanda sunduğu özellikleri ile de oldukça avantaj sağlar. Pratik bir tıraş deneyimi edinmek isteyen kişilere önerilebilir. Bu pratik ürünü inceleyebilir, Trendyol üzerinden güvenli ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.