Personna Halo 5 Bıçaklı Tıraş Bıçağı

189,50 TL
Son 2 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Personna Halo 5 Bıçaklı Tıraş Bıçağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DİPDEPO Satıcı Ünvanı: EMRAH YEŞİLBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzincan Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9510455535
    Bu ürün DİPDEPO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Halo 5 Bıçaklı Tıraş Bıçağı Yakın ve rahat tıraş için konfor kaplı bıçaklar Cildinizde rahatça kaysın diye E vitaminli ve Aloa vera ile zenginleştirilmiş kayganlaştırıcı bant Cildinizin tüm kıvrimlarına kolaylıkla uyum sağlayan oval başlık.

Ürün Özellikleri

  • Bıçak Sayısı 5 Bıçaklı
Geri Bildirim Ver

Personna 1700338-1 Halo 5 Bıçaklı Tıraş Bıçağı

Personna Halo 5 bıçaklı tıraş bıçağı, pürüzsüz bir cilde kavuşmak için kullanabileceğiniz kaliteli bir üründür. Manuel kullanım için tasarlanmış olan bu cihaz, gelişmiş bıçaklarıyla istenmeyen tüylerden tek seferde alınabilmesini sağlar. Ürün aynı zamanda kullanımını keyifli hâle getiren şık ve eğlenceli bir tasarıma da sahiptir. Pembe hoş rengi ve yuvarlak hatlı tasarımlar epilasyon sürecini çok daha hoş bir deneyim hâline getirir. Ürün tek kullanımlıktır. Tekrarlayan kullanımlar bıçaklara performans kaybına sebep olacağı için tavsiye edilmez. Personna Halo 5 bıçaklı tıraş bıçağının genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • 5 bıçaklı
  • Ergonomik tasarım
  • E vitaminli ve aloe vera ile zenginleştirilmiş kayganlaştırıcı bantlar

Personna Halo 5 Bıçaklı Tıraş Bıçağının Özellikleri Nelerdir?

Personna Halo 5 Bıçaklı Tıraş Bıçağının Özellikleri Nelerdir?

Personna Halo 5 bıçaklı tıraş bıçağı, vücut tüyleri için tasarlanmıştır. 5 bıçaklı bir yapıya sahip olan bu ürün kol ve bacaklar gibi vücudun hemen hemen her bölgesinde kullanılmaya uygundur. Personna Halo tıraş bıçağı küçük bir boyuta sahiptir. Böylelikle oldukça kolay bir şekilde kavranır. Ürünün boyutu kullanıcıların tıraş bıçağı üzerindeki hakimiyetime de arttırır. Cihaz aynı zamanda yuvarlak ve yumuşak hatlara sahiptir. Böylelikle vücudun kıvrımlı kısımlarına başarılı bir şekilde uyum sağlar ve tahrişi önler. Personna Halo 5 bıçaklı tıraş bıçağının üst kısmında ürünün çok daha kolay hareket etmesini sağlayan bir bant bulunur. E vitaminli ve aloe vera ile zenginleştirilmiş olan bu kısım, tıraş bıçağının cilt üzerinde rahat bir şekilde kaymasını sağlayarak kullanıcıların işini kolaylaştırır.

Personna Halo 5 Bıçaklı Tıraş Bıçağı Kullanışlı mıdır?

Personna Halo 5 Bıçaklı Tıraş Bıçağı Kullanışlı mıdır?

Personna Halo 5 bıçaklı tıraş bıçağı son derece kullanışlıdır. Paketinin içinde kullanılmaya hazır bir formda olan ürün, istediğiniz anda hızlı bir şekilde istenmeyen tüylerinizden kurtulmanızı sağlar. Öncesinde herhangi bir hazırlık süreci ihtiyaç duymadığı için pratiktir. Bu cihazla epilasyon yapmak için tüylerinizin herhangi bir boya ulaşmasını beklemeniz de gerekmez. Personna halo tıraş bıçağı güçlü yapısıyla en ince tüyleri bile başarılı bir şekilde yakalar. Ürüne kullanışlılık kazandıran bir diğer özelliği ise boyutudur. Personna Halo, küçük tasarımıyla çantada fazla yer kaplamaz. Ürünü seyahatlerinize rahatlıkla yanınızda götürebilirsiniz. Bu boyut ürünün muhafaza edilmesini de kolay bir hâle getirir. Cihaz tek kullanımlık olduğu için hijyenik olma özelliğine de sahiptir. Kullanıcıların epilasyon sonrasında ürünü temizlemek gibi işlemlerle zaman kaybetmesi de gerekmez.

Personna Halo 5 Bıçaklı Tıraş Bıçağı Kaliteli midir?

Personna Halo 5 bıçaklı tıraş bıçağı son derece kullanışlıdır. Ürün kullanımını çok daha pratik ve konforlu hâle getiren 5 bıçağa sahiptir. Özel bir dizilime sahip olan bu bıçaklar, ince tüyleri bile rahatlıkla kısaltarak pürüzsüz bir görünüm elde etmenizi sağlar. Ayrıca güvenlikli yapısıyla cildinizde çizik ve kesikler oluşmasının da önüne geçer. Ürünün özel bıçakları son derece keskindir. Kullanım sırasında üstün performans sağlar. Bir alanın üzerinden tek bir kez geçmeniz yeterli olur. Böylelikle kullanıcılarına büyük bir zaman ve enerji tasarrufu sağlar. Hızlıca hazırlanmanız gereken zamanlarda Personna Halo 5 bıçaklı tıraş bıçağı ile istenmeyen tüylerinizden yalnızca saniyeler içinde kurtulabilirsiniz. Dilerseniz Personna Halo 5 bıçaklı tıraş bıçağı yorumlarını inceleyerek ürünü satın alanların kalitesi ve performansı hakkındaki değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Eğer siz de cilt bakım rutininize bu kullanışlı ürünü eklemek isterseniz Personna Halo 5 bıçaklı tıraş bıçağını Trendyol’dan satın alabilirsiniz.