Philips TAB6305 Dolby Audio 2.1 Kanal Soundbar 140W Siyah

8.499 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.499 TL

Ürün Bilgileri

Philips TAB6305 Dolby Audio 2.1 Kanal Soundbar 140W Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DC Tekno Moda Satıcı Ünvanı: DİLBER CANLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2010203244
    Bu ürün DC Tekno Moda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TAB6305 Dolby Audio 2.1 Kanal Soundbar 140W Siyah Philips tab6305/10 siyah dolby audio 2.1 kanal 140w

Ürün Özellikleri

  • Bluetooth Var
  • Kanal Yapısı 2.1
  • Watt Aralığı 0-300
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 6 Yıl
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Philips TAB6305 140 W 2.1 Kanal Dolby Audio Soundbar - Siyah

Soundbarlar, dahili çözücü ve yükselticiye sahip son derece teknolojik ürünlerdir. Özellikle televizyonların giderek incelmesi, içerisine etkin bir hoparlör yerleştirmeyi zor hale getirir. Harici bir hoparlör olarak tasarlanan Philips TAB6305 140 W 2.1 kanal dolby audio siyah soundbar, bu noktada bir çözüm sunar. Televizyonunuzun kendi ses sisteminin yeterli gelmediği anlarda, ideal tasarımı size pratik bir deneyim sunar. Kablolar aracılığı ile bağlantı kurmadan çalışır. Bu sayede salonunuzda dağınık bir görüntü yaratmaz ve düzenli bir alan sunar. Aynı zamanda ultra ince olarak tasarlanan bu ürün, neredeyse tüm alçak standlı televizyonların altına yerleştirebilir özelliktedir. Ürün, kablosuz subwoofer ile birlikte gelir. Bu sayede size evinizin salonunda gerçekçi bir sinema keyfi sürme fırsatı sunar.

  • Kolay kullanım
  • Ultra ince tasarım
  • Etkileyici ses deneyimi

Sese Hayat Veren Philips Dolby Audio Soundbar Özellikleri

Sese Hayat Veren Philips Dolby Audio Soundbar Özellikleri

Philips soundbar modelinin sahip olduğu kablosuz subwoofer özelliği ile sesler ve efektler net bir ses kalitesinde duyulur. Aynı zamanda Dolby Digital formatını destekleyerek kapsamlı ve sürükleyici bir deneyim sunar. Philips TAB6305, 35 mm’lik ultra ince tasarımıyla alçak standlı televizyonlar için son derece idealdir. Entegre duvar braketleri ile cihazı yerleştirirken farklı seçenek imkanları sunar. Böylece ürünü duvara monte edebilirsiniz. Ultra ince şekilde tasarlanması sayesinde televizyon altına yerleştirseniz bile şıklığını korur ve dekorasyonunuza uyum sağlar. Üürün, Bluetooth yoluyla mobil cihazınıza bağlanmanıza olanak tanır. Ses girişi ya da USB üzerinden gönlünüzce çalma listenizi dinleme fırsatı sunar. Farklı cihazlarla entegre çalışarak beğeni toplar. TAB6305 Philips, HDMI ARC vasıtasıyla televizyonunuza bağlanır. Bu sayede de ses seviyesini televizyonunuzun uzaktan kumandası ile dilediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.

Dikkat Çekici Philips TAB6305 Soundbar Yorumları

Dikkat Çekici Philips TAB6305 Soundbar Yorumları

Televizyonlar, ince tasarımlarına karşılık olarak etkin bir hoparlör sisteminden ödün verebilir. Ancak Philips TAB6305/10 siyah dolby audio 2.1 kanal 140 W ile sesler net ve anlaşılır bir biçimde duyulur. Böylece sevdiğiniz program, film ve müzikleri dinlerken size muhteşem bir ses deneyimi yaşatır. Aynı zamanda modelin kompakt tasarımı, kolaylıkla saklanabilmesini sağlar. Böylece kusursuz tasarımı ile salonunuzu dağınık ve düzensiz bir görüntüden korur. Ürüne IR tekrarlayıcısı ve geçiş kablosu dahildir. Ses girişi, optik giriş ve Bluetooth aracılığıyla kullanılır. Philips TAB6305 140 W 2.1 kanal dolby audio soundbar siyah rengi ile de sade ve şık bir görüntü sunar. Philips TAB6305 yorumları, ürünün her yüzeye uyum sağlayan tasarımı ile ilgili memnuniyet bildirir. Bu ürünü tercih ederek dekorasyonunuza katkı sağlayabilirsiniz.

Tasarım Harikası Philips TAB6305 Kanal Dolby Audio Soundbar

Tasarım Harikası Philips TAB6305 Kanal Dolby Audio Soundbar

Philips TAB6305 dolby audio 2.1 kanal soundbar 140 W siyah renk ile tasarlanmış olup 35 mm’lik ultra ince bir gövdeye sahiptir. Hemen hemen her düz alanda kullanabileceğiniz bu ürün, aynı zamanda duvara monte edilerek de kullanma olanağı sunar. Televizyonunuza HDMI ARC bağlantısı ile bağlanan soundbarın ses seviyesini televizyonunuzun uzaktan kumandası ile yönetmenize izin verir. Ürün, kolay ve konforlu kullanımının yanı sıra her dekorasyona uyum sağlayan bir tasarım harikasıdır. Philips TAB6305 140 W 2.1 kanal dolby audio soundbar siyah fiyatı ile bütçe dostu bir üründür. Sadece TV’de değil, aynı zamanda telefon ve tablet için de kullanılmaya uygundur. Düşük ses seviyesini bile kolayca algılayıp berrak şekli ile size sunar. Tasarımı ve nitelikleriyle çok sevilen bu ürünü Trendyol üzerinden kolayca sipariş edebilirsiniz.