Philips Viva Collection Et Kıyma Makinesi HR2726/90

1.699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Philips Viva Collection Et Kıyma Makinesi HR2726/90

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lucky home Satıcı Ünvanı: BÜŞRA SEKİZKARDEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Vergi Kimlik Numarası: 7590570697
    Bu ürün Lucky home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Birkaç saniye içinde yüksek performanslı kıyma ve temizlik
  • Üstün motor dakikada 2,7 kg et performansı için tasarlanmıştır
  • 450 w nominal 1700 w bloke güç
  • 2,7 kg/dk
  • Siyah
  • 2 öğütme, 2 aksesuar
  • Sosis doldurma aparatları 12 mm (ince) ve 22 mm (kalın):2 farklı boyutta tasarlanan sosis doldurma aparatı, farklı türde sonuçlar almanızı sağlar. daha ince sonuçlar için 12 mm aparatı, daha kalın sonuçlar için 22 mm aparatı kullanın
  • Pratik aksesuar saklama kabı dahildir: aksesuar saklama kabı, tüm philips et kıyma makinesi aksesuarlarını düzenli bir şekilde saklamanıza olanak sağlar
  • Otomatik düzelen bıçak ve vida tertibatı : bıçak sadece besleme vidası üzerine doğru şekilde monte edilebilir
  • Yenilikçi 2 taraflı temizleme aracı : yenilikçi 2 taraflı temizleme aracı, temizlik süresini %50 azaltır. kıymayı hazırladıktan sonra kıyma ızgarasını temizleme aracının üzerine takın ve musluk suyu altında yıkayın. tıkanmış ızgara deliklerini temizleme derdine son!
  • 1 dakikada 2,7 kg kıyma kapasitesi
  • İçli köfte makinesi dahildir
  • Hijyenik paslanmaz çelik kıyma diskleri ( 5 mm ve 8 mm )
  • Toz kapaklı et tepsisi

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Philips HR2726/90 Viva Collection Et Kıyma Makinesi

Philips Viva Collection siyah kıyma makinesi sayesinde kısa sürede etleri öğütmek mümkündür. Siz de fazla efor sarf etmeden bu makine ile evde anında kıyma yapabilirsiniz. Kasaptan bütün olarak aldığınız etleri daha küçük parçalara ayırmak için bu üründen faydalanabilirsiniz. Özellikle Kurban Bayramı’nda kullanabileceğiniz ürün, işinizi bir hayli kolaylaştırır. Büyük et parçalarının rahatlıkla öğütülmesini mümkün hâle getirir. Philips Viva Collection siyah kıyma makinesi, gelişmiş motoru sayesinde dakikada 2,7 kg et çekebilir. Bu alet, kullanıcıların hızlı ve kolay bir şekilde kıyma çekme işlemini gerçekleştirmesi için tasarlanmıştır. Sahip olduğu aksesuarlar sayesinde kullanım kolaylığı sağlar.

  • Güç: 450 W nominal ve 1700 W bloke
  • Sosis Doldurma Aparatlarının Boyutları: 12 mm, 22 mm
  • Paslanmaz Çelik Izgaraların Ebatları: 5 mm, 8 mm

Philips Viva Collection Et Kıyma Makinesi Özellikleri

Philips Viva Collection Et Kıyma Makinesi Özellikleri

Philips Viva Collection siyah kıyma makinesi, oldukça donanımlı bir üründür. 450 W nominal, 1700 W bloke güç ile çalışır. Son derece güçlü motoru sayesinde uzun bir süre boyunca kullanılabilir. Yüksek performans sergileyen söz konusu cihaz, dayanıklı motorunun yanı sıra metal besleme vidası ve güçlü bıçakları ile de öne çıkar. Bu, eti tek seferde dilediğiniz kalınlıkta çekmenizi mümkün kılar. Philips Viva Collection siyah kıyma makinesi 5 mm ve 8 mm ölçülerinde iki adet paslanmaz çelik ızgaraya sahiptir. Et kıyarken hijyeni en üst seviyede tutmak için tasarlanan bu ürün, kullanıcıların beğenisini kazanır. Kalınlıkları 12 mm ve 22 mm olan iki adet sosis doldurma aparatına sahiptir. Philips Viva Collection kıyma makinesi, lezzetli tarifleri kolayca uygulamanızı mümkün kılar.

Philips Viva Collection Kıyma Makinesi Kullanımı Güvenli mi?

Philips Viva Collection Kıyma Makinesi Kullanımı Güvenli mi?

Philips Viva Collection siyah kıyma makinesinin kullanımı son derece güvenlidir. Ürünü çalıştırmadan önce eti toz kapaklı tepsiye yerleştirmeniz gerekir. Gıdayı doğru bir şekilde konumlandırdıktan sonra cihazı çalıştırabilirsiniz. Alet kullanım esnasında sizin için bir tehlike teşkil etmez. Gönül rahatlığıyla cihaz ile gönderilen içli köfte aparatını kullanabilirsiniz. Ürünün bıçak ve vida tertibatı ise otomatik olarak düzelir. Bu, sizin bıçaklarla fazla temas etmenizi engellemenin yanı sıra cihazın düzgün çalışmasını da sağlar. Ürünün kutu içeriğinde bulunan farklı aparatlar sayesinde et kıymak son derece keyifli ve kolay bir hâl alır. Cihazı yıkarken 2 taraflı temizleme aparatından faydalanabilirsiniz. Temizlik süresini yarı yarıya kısaltan bu aksesuarın üzerine kıyma ızgarasını takıp ilgili parçayı suyun altında yıkayabilirsiniz. Philips Viva Collection siyah kıyma makinesi, zamandan tasarruf etmenizi sağlar.

Philips Viva Collection Et Kıyma Makinesi Kaliteli mi?

Philips Viva Collection Et Kıyma Makinesi Kaliteli mi?

Philips Viva Collection siyah kıyma makinesi son derece kaliteli bir üründür. Siyah ve metal renkli şık cihaz, ilgi çekici görünümü sayesinde beğeni kazanmıştır. Bu ürünün boyası kolayca dökülmez ya da solmaz. İnsan sağlığını tehdit etmeyen materyallerden üretilen makine, uzun bir süre boyunca yüksek performans sergilemeye devam eder. Ürünün güçlü motoru, ilk kullanımdan itibaren kişilerin kaliteyi hissetmesini sağlar. Ev ortamında hijyenik ve güvenli bir şekilde kıyma çekmek isteyenler bu cihazı gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Dayanıklı motoru ve pratik tasarımı sayesinde adından söz ettiren Philips Viva Collection siyah kıyma makinesini uzun süre kullanmak mümkündür. Bu ürün, tavsiye edilen biçimde temizlendiği takdirde ilk günkü kalitesini korur. Philips kalitesini taşıyan söz konusu ödüllü ürün, 2 yıllık bir garantinin kapsamındadır. Dilerseniz siz de Philips Viva Collection siyah kıyma makinesi yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu kaliteli cihazı Trendyol’dan zahmetsizce satın alabilirsiniz.