Pi Dekorasyon Hediyelik,dekoratif- Çiçek Cam Tablo 50 X 50 Cm

Ürün Bilgileri

Pi Dekorasyon Hediyelik,dekoratif- Çiçek Cam Tablo 50 X 50 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • "Her gün evinize ve ofisinize renk katmak için binlerce yeni modelle güncellenen cam tablo koleksiyonumuzu keşfedin. Dünyanın en kaliteli baskı makineleriyle üretilen temperli cam tablolarımız, yaşam alanlarınızı şık bir şekilde dekore etmenin mükemmel bir yolu. Ürünlerimiz, temperli cam özelliği sayesinde normal camdan 10 kat daha dayanıklıdır. Yüksek çözünürlüklü HD kalitesi ve son teknoloji UV makineleri ile basılan tablolarımız, ev ve ofis dekorunuza zarafet katıyor. Kenarları özel olarak rodajlanmış, ultra clear 1. sınıf 4mm temperli cam kullanılmıştır. Montajı son derece kolay olan tablolarımız, paket içeriğinden çıkacak dübel ve vida ile duvarınıza rahatlıkla asılabilir. Ürünlerimizin baskısı camın arka yüzeyine yapıldığından, ön yüzeyi kolayca temizlenebilir. Ambalaj ve paketleme güvenilir olup, kargo esnasında yaşanacak kırılmalar firmamızın garantisi altındadır. Ayrıca, özel baskı talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Hem ev dekorasyonu için hem de özel günlerde hediye olarak mükemmel bir seçenek!"

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 1 Parça
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Pi Dekorasyon Cam Tablo Çiçek 50x50 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Evin dekorasyonunu tamamlamak, alanı güzelleştirmek için kullanılan estetik görünümlü eşyalar insanların her zaman dikkatini çeker. Kişiler bulundukları alanı güzelleştirmek ve zevklerine uygun olarak tasarlamak için tamamlayıcı ürünler kullanır. Bunlardan bir tanesi de tablolardır. Pi dekorasyon çiçek cam tablo 50x50 cm CT0419 canlı kırmızı renkte çiçeği ile evinizi renklendirmenize olanak tanır. Materyalinin cam olması görselin son derece parlak görünmesini sağlar. Yüksek çözünürlüklü fotoğraf kalitesine sahip olan ürün, son teknoloji UV dijital makinelerle basımı yapılır. Model cam materyalden olduğu için kenarları rodajlanır. Böylece ürün çizilme ya da kesme gibi zarar verebilen durumların önüne geçer. Ayrıca tablonun üretiminde ekstra clear malzeme ve birinci sınıf 4 mm temperli cam kullanılır.

  • Parlak cam malzeme
  • Yüksek çözünürlüklü dijital baskı
  • Birinci sınıf 4 mm temperli cam

Zarif Tasarımı ile Pi Dekorasyon Çiçek Cam Tablo

Zarif Tasarımı ile Pi Dekorasyon Çiçek Cam Tablo

Aksesuarlar, yaşam alanlarında tarzınızı yansıtmak için kullanılan ürünlerdir. Birçok kişi duvarlara ahenk kazandırmak için tabloları tercih eder. Evinizin dekorasyonuna farklı hava katan Pi dekorasyon çiçek cam tablo 50 x 50 cm kırılmaz özelliğe sahip olması ile güvenle tercih edebilirsiniz. Böylece ürünü istediğiniz odada kullanabilir, materyalinin cam olmasından kaygı duymadan evinize şık bir görünüm kazandırabilirsiniz. Klasik canlı ve parlak kırmızı renge sahip olan tablo, kullanılan alanda sıcaklık hissettirir. Model 50 x 50 boyutlarında taşıması kolay bir üründür. Böylece kullanmak istediğiniz başka alanlara taşıyarak odalarınızın tarzını değiştirebilirsiniz. Çiçekli zarif tasarıma sahip Pi dekorasyon tablo tarafından evinize şık bir görünüm kazandırabilir, duvarınızda farklı bir stil yakalayabilirsiniz. Kaliteli materyali, dayanıklı yapısıyla güvenle kullanabilirsiniz. Parlak görüntüsü ile göz dolduran ürün cam yapısı sayesinde kolay temizlenebilir bir modeldir.

Kaliteli Yapıya Sahip Pi Dekorasyon Çiçek Cam Tablo

Kaliteli Yapıya Sahip Pi Dekorasyon Çiçek Cam Tablo

Evinizi renklendiren cam tablo, son teknoloji dijital baskı ile üretildiği için uzun ömürlü bir üründür. Materyalinin cam olması sayesinde herhangi bir solma yapmaz. Pi dekorasyon cam tablo, 50x50 boyutlarındaki camın arka yüzeyine direkt uygulanan dijital baskı ile üretilir. Böylece baskı camın arkasında kalarak renkli bir görünüm kazanır ve tozlanma, kirlenme gibi sorunların önüne geçilir. Ürünün temizliği için duvardan indirmeniz gerekmez, kolayca üstünü silebilirsiniz. Portatif yapısı ile oldukça kullanışlı bir modeldir. Ürün sadece evinizin bir dekorasyon eşyası değil sevdikleriniz için de şık bir hediye tercihi olabilir. Böylece arkadaşlarınıza ya da ailenize anlamlı bir hatıra bırakabilirsiniz. Cam tablo hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz Pi dekorasyon çiçek cam tablo 50 x 50 cm kullananlar aracılığı ile müşterilerin fikirlerini inceleyebilir, model hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Pi Dekorasyon Çiçek Cam Tablo

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Pi Dekorasyon Çiçek Cam Tablo

Tablolar pek çok kişinin evinde dekorasyon için eksik etmediği parçalardandır. Duvarlara renk katmak, evin havasını değiştirmek için tablolar sıkça tercih edilir. Pi dekorasyon çiçek cam tablo 50 x 50 cm fiyatları kolay temizlenebilmesi, sağlam yapıda olması ve kullanışlı yapısıyla sizin için bütçenize uygun üretilir. Bu özellikleri sayesinde müşterilerin beğenerek kullandığı bir üründür. Uygun fiyatıyla evinizin havasını değiştiren bu modeli siz de tercih edebilirsiniz. Salon, koridor ya da mutfak gibi evin farklı noktalarında veya ofisinizde kullanabilirsiniz. Sizin için özel olarak tasarlanan ürün temperli camdan üretilir ve bu sayede kırılmalara karşı oldukça dayanıklıdır. Siyah zemine kırmızı çiçek tasarımlı Pi dekorasyon çiçek cam tablo 50 x 50 cm yorumları ile müşterilerin ürün hakkındaki değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Trendyol üzerinden kaliteli yapıdaki cam tabloya kolayca sahip olabilirsiniz.