Pierre Cardin 8401 Grimelanj Kadın Uzun Kol Pijama Takım

699,90 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: L
Beden Tablosu
S
M
L
XL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
799,99 TL

Ürün Bilgileri

Pierre Cardin 8401 Grimelanj Kadın Uzun Kol Pijama Takım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇAĞ İÇ GİYİM PİJAMA Satıcı Ünvanı: UMUT YALÇIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9310569720
    Bu ürün ÇAĞ İÇ GİYİM PİJAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ev giyimi denildiğinde öne çıkan rahatlık, şıklık ile buluştu. Pierre Cardin olarak bu ilgiyi ve beklentiyi karşılayabilmek için pamuk ve polyester karışımlı pijama takımlarını sizin beğeninize sunuyoruz. Pierre Cardin Grimelanj Kadın Uzun Kol Pijama Takım %50 pamuk ve %50 polyester kumaş içeriği ve cilde nefes aldıran yumuşak dokusu sayesinde uykularınızı huzurlu hale getiren bir pijama takımıdır. Cilde dost olarak hazırlanan Pierre Cardin Grimelanj Kadın Uzun Kol Pijama Takım kış mevsiminde kullanılmaya uygundur. Yumuşak dokusuyla cildi sarar ve sıcak tutar. Pamuk ve polyester süprem kumaşı ile terletmeyen, kaşındırmayan ve vücudu saran pijama takımı gündelik hayatınız için de hoş bir seçim olacaktır. Uyku saatinizde konforlu vakit geçirmenize yardımcı olacak ve gece ya da gündüz hiç üzerinizden çıkarmak istemeyceksiniz. Pierre Cardin Grimelanj Kadın Uzun Kol Pijama Takımı ile keyifli deneyimlere hazır olun. Her geçen gün daha modern ve şık kadın pijama takımı modellerini sizin için tasarlıyor ve beğeninize sunuyoruz.Özel tasarım trend pijama takımlarıyla uyku deneyiminizi artırabileceğinizi unutmayın.

Ürün Özellikleri

  • Kol Tipi Uzun Kol
  • Renk Gri

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni50% Polyester, 50% Pamuk
Geri Bildirim Ver