Pierre Cardin Pamuk Yenidoğan 10'lu Hastane Çıkış Set 303286

1.399 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 0-3 AY
0-3 AY
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
1.499,90 TL

Ürün Bilgileri

Pierre Cardin Pamuk Yenidoğan 10'lu Hastane Çıkış Set 303286

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hakkoymaz Tekstil Satıcı Ünvanı: HAKKOYMAZ TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0455005524600017 Vergi Kimlik Numarası: 4550055246
    Bu ürün Hakkoymaz Tekstil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pierre Cardin Pamuk Yenidoğan 10'lu Hastane Çıkış Set 303286 Bebeğinizin ilk günlerinde hastaneden ayrılırken ona en özel hediye, Pierre Cardin Pamuk Yenidoğan 10'lu Hastane Çıkış Seti 303286 ile verin. Yüksek kaliteli pamuk kumaşından üretilen bu set, bebeğinizin hassas cildine zarar vermeyecek şekilde tasarlandı. Sette, bebeğinizin hastaneden çıkışı için gerekli olan tüm parçalar bulunmaktadır. Hastane çıkış seti, bir bebek için hayatının en önemli anlarından biridir ve bu özel anı unutulmaz kılmak için Pierre Cardin'in yenidoğan seti mükemmel bir seçimdir. Set, bebeğinizin cildine zarar vermeyen pamuklu malzemeden üretilmiştir ve bebeğinizin ilk günlerinde giyebileceği rahat, şık ve kaliteli parçalardan oluşur. Pierre Cardin Pamuk Yenidoğan 10'lu Hastane Çıkış Seti 303286, yeni doğan bebeğinizin ilk günlerinde ona en özel hediye olacak. Sevdiklerinize de hediye edebileceğiniz bu set, kalitesi ve şıklığı ile fark yaratacak.

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver