Pierre Cardin Shaving Foam For Men Traş Köpüğü 200 Ml

124,90 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pierre Cardin Shaving Foam For Men Traş Köpüğü 200 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 6parmak Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2400377211
    Bu ürün 6parmak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pierre Cardin Men Tıraş Köpüğü içerdiği Allantoin, Aloe Vera özü ile cildinizi yatıştırır. Gliserin içeren formülü ile cildinizi nemlendirerek kolay ve keyifli bir tıraş geçirmenize yardımcı olur. Özel kokusu ile serinletici bir tıraş deneyimi sunar.
Geri Bildirim Ver

Pierre Cardin Tıraş Köpüğü 200 ml ile Doğal Bakım

Tıraş olmak birçok erkeğin günlük bakım rutinleri arasında yer almaktadır. Devamlı ve bazen cildi yıpratan bir işlem olduğu için tıraş olurken dikkat edilmesi gereken bazı durumları göz önünde bulundurmak hem cilt tahrişini azaltır hem de tıraş saatlerinizi konforlu birer ana çevirebilirsiniz. Tıraş işleminin olmazsa olmazı jel ve köpüklerdir. Sakallar, saç veya kirpiklerin aksine sert yapılı kıllardır. Bu yüzden kesim işleminden önce yumuşatılmaları gerekir, yumuşatma işlemi jel ve köpüklerin işidir. Tıraş köpükleri ve tıraş jelleri hemen hemen aynı işlevi görüyor olsalar da aralarında ufak tefek farklılıklar vardır. Tıraş jelleri yoğun bir köpük verirken köpükler hafif bir köpüğe daha hızlı ulaşmanızı sağlar. Tıraş köpüğü jele göre kurulaması daha kolay olan bir üründür ve yoğun bir yapısı olmadığı için tıraş olma hızınızı köpük kullanımıyla arttırabilirsiniz.

  • Aloe Vera Özü
  • Gliserinli
  • 200 Ml

Pierre Cardin Shaving Foam For Men Özellikleri

Pierre Cardin Shaving Foam For Men Özellikleri

Tıraş jelleri ve tıraş köpükleri öncelikle cildinizi nemlendirmenize yardımcıdır. Jel veya köpük, cildinizi aynı zamanda sakallarınızı nemlendirir ve onların yumuşayarak daha kolay kesilmesine yardımcıdır. Kolaylıkla tıraş edilen sakallar sayesinde hemen her gün yaptığınız bu işlem için uzun saatler harcamak zorunda kalmazsınız. Böylece tıraş saatleriniz mecburi bir eziyete dönüşmez ve keyifli bir bakımın keyfini çıkarabilirsiniz. Köpükler, bıçak ve cildiniz arasında sürtünmeyi azaltmaya yardımcı olur, böylece tahriş ile çizik, kesik gibi yaralanmaların da önüne geçmiş olursunuz. Cildinizi tıraş jel ve köpükleri olmadan tıraş ederseniz hem tahriş hissi artacak hem de yumuşamamış sakallarınız oldukça zor kesileceklerdir. Tıraş köpükleri kullanım ardından da cildinizin nefes almasına ve ferahlamasına yardımcıdır. Pierre Cardin Shaving Foam For Men tıraş köpüğü 200 ml sayesinde cilt tahriş olmadan pürüzsüz bir görünüme kavuşabilmektedir.

Pierre Cardin Shaving Foam For Men Kullanımı

Pierre Cardin Shaving Foam For Men Kullanımı

Tıraş olurken dikkat edeceğiniz bazı ipuçları hem tıraş deneyiminizin daha rahat geçmesine hem de tıraşınızdan en iyi sonucu almanıza yardım edecektir. Tıraş işleminde yapmanız gereken ilk adım cildinizi nemlendirmek olmalıdır. Öncelikle ölü deriler ve kirlerden kurtulmak için sakallarınızı temizlemelisiniz. İkinci adım olarak Pierre Cardin Shaving Foam For Men tıraş köpüğünü sakallarınıza sürüp sakallarınızın tamamını kapatana dek yüzünüze yaymaya devam etmelisiniz. Sonrasında güvenli bir tıraş deneyimine hazır olacaksınız. Cildinizi tahriş etmeyecek derecede hafif dokunuşlarla tıraşınıza başlayabilirsiniz. Tıraş esnasında jiletleri su ile sık sık temizlemek jiletinizde tıkanıklıklar yaşanmasına ve jiletin keskinliğini kaybetmesini engeller. Aynı nokta üzerinde jiletinizi defalarca gezdirmemelisiniz, bu durum cildinizde tahrişe sebep olacaktır. Sakallarınızı öncelikle uzama yönüne sonrasında da uzama yönünün tersine doğru tıraş ederek en pürüzsüz görünümü elde edebilirsiniz.

Pierre Cardin Shaving Foam For Men Fiyatları

Pierre Cardin Shaving Foam For Men Fiyatları

Pierre Cardin Shaving Foam ile tıraş işlemleri daha kolay hale gelmektedir. Pierre Cardin Shaving Foam For Men tıraş köpüğü 200 ml 33318 içerdiği Aloe Vera özü ile cildinizi besler ve tahriş riskini azaltır. İçeriğinde yer alan gliserin sayesinde cildinizi nemlendirir ve sakallarınızı daha yumuşak hale getirir. Böylelikle kolay bir tıraşın keyfini çıkarabilirsiniz. Güzel kokusu sayesinde tıraş sonrasında herhangi bir koku kullanmanıza gerek kalmadan cildinizde hoş bir ferahlık bırakır. Pierre Cardin Shaving Foam For Men tıraş köpüğü 200 ml yorumları ve değerlendirmelerinden yola çıkarak ürün hakkında detaylı bilgi elde edebilirsiniz Pierre Cardin Shaving Foam For Men tıraş köpüğü 200 ml kullananlar cildinde herhangi bir tahriş problemi yaşamadan tıraş işlemini gerçekleştirmektedir. Siz de Pierre Cardin Shaving Foam For Men tıraş köpüğü ile iyi bir tıraş deneyimi yaşayabilirsiniz. Pierre Cardin Shaving Foam For Men tıraş köpüğü 200 ml fiyatları tüm özellikleriyle birlikte değerlendirilerek belirlenir. Pierre Cardin Shaving Foam For Men tıraş köpüğü 200 ml satın almak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.