PİLSAN Pilsan Park Salıncak 06 116

468,58 TL

Ürün Bilgileri

PİLSAN Pilsan Park Salıncak 06 116

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEBEJİ Satıcı Ünvanı: BEBEJİ MOBİLYA TEK.DAY.TÜK.MAL.İNŞ.E.M.O.A.K.S.VE T.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160066644181687 Vergi Kimlik Numarası: 1600666441
    Bu ürün BEBEJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pilsan Park Salıncak 06 116 Ürünler Stok durumuna bağlı olarak karma gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver

PİLSAN Park Salıncak

Pilsan park salıncak bahçe ve balkon gibi alanlara kurulabilecek ve çocuklar için farklı aktivite yaratılmasını sağlayacak güvenli kullanıma uygun bir üründür. Yüksek taşıma kapasitesi sayesinde yetişkinlerin kullanımına da uygundur. Üretiminde çocuk sağlığına uygun materyaller tercih edilmiştir. Renkli ve sevimli tasarımı çocukların dikkatini çekmeyi başarır.

 
  • Renkli ve sevimli
  • Güvenli kullanım
  • Yüksek taşıma kapasitesi

PİLSAN Park Salıncak Özellikleri

PİLSAN Park Salıncak Özellikleri

Pilsan park salıncak Pilsan 06-116 özellikleri denildiği zaman yapımında kullanılan malzeme ve boyut gibi pek çok konudan bahsedebilmek mümkündür. Park salıncak modeli ölçüleri, kullanım güvenliği gibi konulara bağlı olarak 3 yaş ve üzeri için tercih edilebilecek bir salıncaktır. Salıncak üzerinde koruyucu kemer yer almadığı için daha küçük yaştaki çocukların kullanımına uygun değildir. Yüksek taşıma kapasitesine sahip olduğu için yetişkinler için de uygun olan salıncaklar arasında gösterilebilir. 100 kilograma kadar taşıma kapasitesine sahip oldukça dayanıklı bir salıncaktır. 100 kilogram maksimum taşıma değerinin göstermektedir. Salıncak yapımında geniş kalınlığa sahip ipler ve oturak alanı için dayanıklı malzemeler kullanılmıştır. Karabinalı kilit sistemi ile salıncak güvenliğinin artırıldığı görülmektedir. Oturma alanının yapımında kalın ve dayanıklı plastik malzeme kullanılmıştır. Üretiminde kullanılan tüm malzemeler Avrupa Birliği standartlarına uygundur. Çocuk ve çevre sağlığı için hiçbir zararlı madde içermez. Bunun dışında kanserojen maddeler de içermemektedir. Kullanılan malzemeler ve park salıncak çeşitli testlerden geçirildikten sonra satışa sunulmuştur. Tamamen güvenli bir kullanım sunar. İp uzunluğu oldukça fazla olduğu için farklı alanlara sabitlenerek kullanılabilir.

 

PİLSAN Park Salıncak Kullanımı

PİLSAN Park Salıncak Kullanımı

Salıncak, küçük yaştaki çocukların eğlenceli zaman geçirmesini sağlayan bir gereç olarak tanımlanabilmektedir. Genel olarak oyun parklarında karşılaşılan salıncaklar her yaştan insanın keyifli vakit geçirmesini sağlar. Ancak salıncaklara her zaman ulaşabilmek ve keyifli zaman geçirmek mümkün olmaz. Pilsan park salıncak modeli salıncağın her an ulaşılabilen bir gereç olmasını sağlar. Evlerde balkon, teras ve bahçe gibi alanlara sabitlenerek kullanılabilmektedir. 160 cm ip uzunluğu sayesinde tavana sabitlenerek kullanılması mümkündür. Çok geniş boyutlara sahip olmadığı için portatif kullanıma da sahiptir. Yani piknik ve kamp gibi aktiviteler için de tercih edilebilir. Bu aktivitelerde ağaca bağlanarak da kullanılabilir. Bu şekilde çocukların eğlenceli vakit geçirmesi, sıkılmaması mümkün hale gelir. Yüksek taşıma kapasitesi sayesinde yetişkinler tarafından da tercih edilmektedir. Ancak yetişkinler tarafından kullanılacak ise dayanıklı bir alana sabitlendiğinden emin olunmalıdır. Bu şekilde yaşanabilecek kazaların önüne geçilmesi mümkündür. Yapı malzemeleriyle uzun süre kullanabileceğiniz bir salıncak modelidir. Yılın belirli zamanlarında veya her daim sabit şekilde kullanılabilir.

 

PİLSAN Park Salıncak Fiyatı

PİLSAN Park Salıncak Fiyatı

Çocuk eğlence ürünleri denildiği zaman akıllara gelen PİLSAN markası çocuklar için çok farklı oyuncaklar sunar. Bu şekilde eğlenceli zamanlara eşlik eder. Bu ürünlerden bir tanesi salıncak modelidir. Canlı ve dikkat çeken renklere sahip olan salıncaklar çocukların ilgisini çekmeyi başarmaktır. Çocukların uzun yıllar kullanabileceği hem güvenli hem de sağlam bir üründür. Pilsan park salıncak fiyat konusu da bu durumlar dikkate alınarak belirlenmiştir. Salıncağın sahip olduğu kilit sistemi, yapımında kullanılan malzemeler, ip uzunluğu gibi konular fiyatın belirlenmesinde etkili olmuştur. Sizler de portatif bir salıncak modeli tercih etmek ve uzun yıllar çocuklarınız için kullanmak istiyorsanız ürünü tercih edebilirsiniz. Pilsan park salıncak yorumları ürünün kalitesi hakkında bilgi verecektir. Trendyol ile cevabının merak ettiğiniz diğer sorulara ulaşarak alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.