Pinhan Yayıncılık (kitap) Psikoloji Sözlüğü

416,90 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Pinhan Yayıncılık (kitap) Psikoloji Sözlüğü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAT KİTAP Satıcı Ünvanı: YUSUF KICIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Amasya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5490078089
    Bu ürün HAT KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Her bir bilimsel alanda bilimsel bilginin daha anlaşılır ve paylaşılabilir olması ortak bir terminolojinin varlığıyla yakından ilgilidir. Ancak ne yazık ki ülkemizde psikolojiyle ilgili halihazırda ortak bir Türkçe terminolojinin olmadığını belirtmek zorundayız. Bu çalışmayla temel amacımız ortak bir terminolojiye doğru adım atmak olmuştur. Diğer taraftan Türkçe yazında birçok bilimsel makale ve kitaplar dahil olmak üzere aynı psikolojik terim farklı Türkçe karşılıklarla kullanılabilmektedir. Bu durum elbette psikoloji biliminin görece genç bir alan olmasıyla ilgilidir. Bu nedenle açıklama gayreti içerisinde olduğumuz her bir Türkçe terimin İngilizce karşılığını da belirttik. Ayrıca İngilizce kaynaklardan faydalanan okurlara kolaylık sağlaması için İngilizce-Türkçe Terimler Sözlüğü ekledik. Fobilerin hem uygulamada hem teoride çokça karşılaşılan bir konu olması ve geniş bir terminolojiye sahip olması nedeniyle Fobiler Sözlüğüne yer verdik. Psikoloji biliminin inşasına katkıda bulunan bilim insanları ve ilişkili kimi olgulara kronolojik olarak Tarihte Psikoloji kısmında yer vermeye çalıştık. Psikoloji ve ilişkili alanlarda öğrenim gören veya ilgi duyan okurların faydalanabilmesi dileğiyle. Ürün Adı: Psikoloji Sözlüğü Ürün Kodu: 9786057768476 Yazar: Güncel Masaroğulları, Muhammet Koçakgöl Basım Yılı: 2021 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 352 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 351-400
Geri Bildirim Ver