Genel Markalar Beyaz Kanatlı Vampir 11 - Üç Gece

Ürünün Diğer Satıcıları (43)
2 Al Sepette %10 İndirim
Kurumsal Fatura
141,84 TL
Kurumsal Fatura
141,18 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
170,65 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Beyaz Kanatlı Vampir 11 - Üç Gece

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEN KİTAP Satıcı Ünvanı: HALİM KIRBIYIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5570373908
    Bu ürün SEN KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: Beyaz Kanatlı Vampir 11 - Üç Gece Ürün Kodu: 9786055163594 Yazar: Erkan İşeri Basım Yılı: 2022 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 160 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Rıfat Batur
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 101-150
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Pinus Kitap Beyaz Kanatlı Vampir 11 - Üç Gece - Erkan İşeri

Kitaplar, günün stresinden uzaklaşmak ve doğru bilgiler edinmek için kullanılan ürünlerdir. Keyifli vakit geçirmek için okunan hikayeler yaşa göre farklı konular içerir. Kitapların farklı türleri sayesinde o günkü modunuza göre seçim yapabilirsiniz. Pinus Kitap Beyaz Kanatlı Vampir 11 - Üç Gece - Erkan İşeri çocuk okuyucuları her anlamda memnun eder. Macera dolu konusu ile çocuklara okumayı sevdiren bu kitap büyük beğeni toplar. Fantastik karakterlerden oluşan sürükleyici hikayesi kısa sürede kitabı okuyup bitirmenizi sağlar. Yalın anlatım ile kurulan cümleleri, konuyu kolay bir şekilde kavramanızı ve olay örgüsünü anlamanızı sağlar. Gün içinde kafanızı dağıtmak, eğlenceli vakit geçirmek için bu kitabı okuyabilirsiniz. Çocuklarınızın zorluklarla başa çıkma ve mücadele etme ile ilgili dersler çıkarması için bu kitabı okutabilirsiniz.

  • Sürükleyici anlatım
  • Fantastik karakterler
  • Macera ve heyecan dolu içerik

Pinus Kitap Beyaz Kanatlı Vampir 11 - Üç Gece Konusu

Pinus Kitap Beyaz Kanatlı Vampir 11 - Üç Gece Konusu

Sürükleyici konulara sahip kaliteli kitaplar her zaman ön plana çıkar. Okuyucuyu konunun içine çeken hikayeler büyük beğeni toplar. Beyaz Kanatli Vampir 11 - Üç Gece Erkan İşeri heyecanlandıran konusu ile sizi her anlamda memnun eder. Baş karakter olan Lusi’nin başından geçenleri anlatan bu kitap macera dolu bir hikaye okuma fırsatı sunar. Cadılar ile Kızılderililer arasında çıkan savaşı betimlemeler ile anlatarak kitabı soluksuz bir şekilde okumanızı sağlar. Kraliçe cadının yaptığı kötülükler ile edilen mücadelede, ders çıkarılan bölümleri bulunur. Hem mücadele etmenin hem de doğru arkadaşlar edinmenin önemini anlatan kitap, çocukları bu konularda eğitmek için okutulabilir. Yanlış seçimler yapmanın hayatı nasıl etkilediğini anlatan hikayesi ile çocuklarınızı seçimleri ile ilgili uyarabilirsiniz. Hem kitap okuma alışkanlığı kazandırmak hem de yeni hikayeler keşfetmek için bu ürünü satın alabilirsiniz.

Pinus Kitap Beyaz Kanatlı Vampir 11 - Üç Gece Yorumları

Pinus Kitap Beyaz Kanatlı Vampir 11 - Üç Gece Yorumları

Kitapların içeriği kadar dış kalitesi de büyük önem taşır. Pinus Kitap Beyaz Kanatlı Vampir kitabı, kaliteli baskısı ve kapak tasarımı ile sizi her anlamda memnun eder. Konusu ile uyum içerisinde olan kapak tasarımı renkleri ile büyük beğeni toplar. Hem hikayenin karanlık kısmını hem de vampirleri çağrıştıran bu tasarım, kapağın dikkat çekici bir görünüm elde etmesini sağlar. 160 sayfalık kitap, ideal büyüklükteki yazıları sayesinde kolay okuma fırsatı sunar. Koyu baskı rengi her harfin düzgün bir şekilde görünmesini sağlar. Sayfalarda bulunan numaralar sayesinde nerde kaldığınızı takip edebilirsiniz. Kalın kapağı ile sayfalar uzun süre zarar görmeden ilk günkü gibi kullanım olanağı tanır. Okumadığınız zamanlarda kapağı kapatarak içerisindeki yazıları koruyabilirsiniz. Satın almadan önce Pinus Kitap Beyaz Kanatlı Vampir 11 - Üç Gece - Erkan İşeri yorumlarını ve okuyucu tavsiyelerini inceleyebilirsiniz.

Pinus Kitap Beyaz Kanatlı Vampir 11 - Üç Gece Fiyatı

Pinus Kitap Beyaz Kanatlı Vampir 11 - Üç Gece Fiyatı

Pinus Kitap Beyaz Kanatlı Vampir 11 - Üç Gece - Erkan İşeri fiyatı belirlenirken ürünün tüm kaliteli özellikleri göz önüne alınır. Yalın bir dile sahip bu kitap baş karakterin maceralarını anlatarak sizi günün karmaşından kurtarır. Hem eğlenip hem de dersler çıkarmanızı sağlayan bu kitap büyük beğeni toplar. Sürükleyici anlatımı okuyucuyu konunun içine çekerek olayların içinde gibi hissetmenizi sağlar. Betimlemeleri, anlatılan hikayeyi gerçekmiş gibi yaşama hissi oluşturur. Dikkat çekici konusunun yanında kapak tasarımı ile ön plana çıkar. Hikayenin içeriği ile ilgili ipucu veren bu kapak okuyucuyu meraklandırır. Seri olarak yazılan bu kitabı diğer hikayelerden geri kalmamak için satın alabilirsiniz. Çocuklarınıza keyifli ama ders çıkarmasını sağlayan bu hikayeyi okutabilirsiniz. Kaliteli sayfa ve kapak tasarımına sahip bu ürünü Trendyol aracılığıyla alarak çocuklarınızı ödüllendirebilirsiniz.