Piranha 2011 Kulak Içi Kulaklık

59,90 TL

Ürün Bilgileri

Piranha 2011 Kulak Içi Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknodrom Sanal Mağazacılık Satıcı Ünvanı: TEKNODROM SANAL MAĞAZACILIK PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836082336000001 Vergi Kimlik Numarası: 8360823360
    Bu ürün Teknodrom Sanal Mağazacılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Piranha 2011 Kulak İçi Kulaklık

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hoparlör / Kulaklık /Çıkış Fişi 2
  • Bağlantı Kablolu
  • Renk Mavi
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Piranha PRA-4332290-478621 Kulak İçi Kulaklık

Piranha 2011 mikrofonlu kulak içi kulaklık, pratik bir kullanım sağlar. Ürünün hafif yapısı sayesinde kulağınızda ağırlık yapmadan tüm gün müzik dinleyebilirsiniz. Kulaklık; rengi, rahatlığı ve uygun fiyata sunduğu özellikleriyle sevilir. Yumuşak silikondan yapılmış başlıklara sahiptir. Piranha 2011 kulak içi kulaklık, bu uçlar sayesinde uzun kullanımda dahi konforu üst düzeye ulaştırır. Cihaz, kulağa takıldığı anda tüm kıvrımlara tam uyum sağlar. Kulak yoluna rahatça oturan ürün, dışarıdan gelen sesleri keser ve müziğe odaklanmanızı sağlar. Piranha 2011 kulak içi mikrofonlu kulaklık, jak girişi olan tüm cihazlar ile kolayca bağlanabilir. Ürünü ders çalışmak, toplantılara girmek, müzik dinlemek veya film izlemek gibi birçok aktivite için rahatça kullanabilirsiniz.

  • Bağlantı: Kablo
  • Renk: Mavi ve Siyah
  • Mikrofon kullanımını destekleyen tasarım

Piranha 2011 Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklığın Ses Kalitesi

Piranha 2011 Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklığın Ses Kalitesi

Piranha 2011 mikrofonlu kulak içi kulaklık, insan anatomisine tam uyumlu yapısı sayesinde son derece kaliteli müzik deneyimi yaşatır. Stereo teknolojisi ile sesi size net ve dengeli şekilde aktarır. Stereo, insan işitme duyusunun doğasına uygun olarak sesi kulaklara simetrik bir şekilde yayar. İki veya daha fazla bağımsız kanala bağlanarak sesi hoparlörler yardımıyla tekrar üretir. Ses, kulaklıklara gecikmeli ve dengesiz şekilde ulaştığında müzik dinlemek işkence haline gelebilir. Bu cihaz sayesinde iki kulağa eşit ses dağılımı yapılır. Piranha 2011 kulak içi kablolu kulaklık, sesin kaynağından çıktığı kadar düzenli ve kaliteli iletilmesini sağlar. Yüksek ses kalitesiyle müzik dinlemenin yanı sıra telefon görüşmeleri için de kullanılır. Ürünün üzerinde kaliteli bir mikrofon mevcuttur. Bu mikrofon sayesinde kulaklıkla görüşme yapabilir, telefonunuzla ses kaydedebilir veya online toplantılara katılabilirsiniz.

Piranha 2011 Mavi Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık Ergonomik midir?

Piranha 2011 mikrofonlu kulak içi kulaklık, hafif yapısı ile ergonomik bir kullanım sunar. Ürün, kompakt bir tasarıma sahiptir. Bu sayede kulaklığınızı istediğiniz her yere giderken yanınızda taşıyabilirsiniz. Cihaz; kulağa tam anlamıyla rahatça takılabildiği için kullanım esnasında tahriş, kızarıklık, ağrı ve acı gibi istenmeyen durumların önüne geçer. Kulaklık, bu sayede müziğin sesini tam duymanızı sağlar. Her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz mavi kulaklığı cebinizde veya çantanızda bulundurabilirsiniz. Kulaklık, 3,5 mm jak girişi olan aygıtlar ile rahatlıkla kullanılabilir. Bu yüzden her cihaz için farklı kulaklık taşımanıza gerek kalmaz. Bu ürünü 3,5 mm jak girişi olan elektronik eşyalarınıza bağlayarak rahatlıkla telefon görüşmeleri yapabilir veya müzik dinleyebilirsiniz.

Piranha 2011 Kablolu Mavi Kulak İçi Kulaklık Dayanıklı mıdır?

Piranha 2011 kulak içi kulaklık mavi, uzun süre bozulma ihtimali yaşanmadan kullanabilmeniz için imal edilir. Son derece hafif olduğundan kulakta ağırlık hissi yaratmadan kullanılabilir. Ürünün kulağa giren kısmında bulunan silikonlar, canınızı acıtmaz ve uzun süre kullanım kolaylığı sağlar. Ayrıca Piranha 2011 mikrofonlu kulak içi kulaklık, kablolu bir üründür. Cihazın kabloları, müziği iyi ileten dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu sayede kullanımın ardından ürünün kablolarını sararak kulaklıklarınız çantanıza veya cebinize koyabilirsiniz. Piranha 2011 kulak içi kulaklık, dayanıklı materyallerden üretilen mikrofonuyla uzun ömürlü kullanım olanağı sunar. Bu son derece dayanıklı ve şık kulaklığı istediğiniz zaman kullanmanız mümkündür. Piranha 2011 kulak içi kulaklık yorumlarını okuyarak ürünü daha önce deneyimleyen kişilerin tecrübelerinden haberdar olabilirsiniz. Uygun fiyatlarla Piranha 2011 kulak içi kulaklık sahibi olmak için Trendyol üzerinden hemen sipariş oluşturabilirsiniz.