Piranha 2210 Kablosuz Kulaklık

547 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
428,99 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,87 TL
10.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Piranha 2210 Kablosuz Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E-KOZMETİKSEN Satıcı Ünvanı: BEDİRHAN YAMAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9340854235
    Bu ürün E-KOZMETİKSEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bluetooth kulaklık, 120 dakika şarj edildiğinde 6 saat boyunca müzik dinleme imkanı sunar.
  • Kulaküstü kulaklık, kulağın etrafını saran yumuşak silikon yastıklar sayesinde ortam gürültüsünden izole kaliteli ses performansı sağlar.
  • Piranha 2210, kablo karmaşası oluşmadan konforlu bir kullanım deneyimi yaşatır.
  • Mikrofonlu Bluetooth kulaklık, telefon görüşmelerini kesintisiz ve net bir şekilde karşıya iletir.
  • Beyaz Bluetooth kulaklık şık tasarımı ile güzel bir görünüme sahiptir.
  • Piranha 2210 Bluetooth kulaklık, ergonomik tasarımı sayesinde ağırlık hissi yaratmaz.
  • Piranha 2210 kablosuz kulaklık, stereo ses çıkışı ile sesin iki tarafa da eşit bir şekilde iletilmesini sağlar.
  • Android ve iOS işletim sistemine sahip olan tüm cihazlar ile uyumludur.
  • Piranha 2210 kablosuz kulaklık, bağlı olduğu cihazdan 10 metreye kadar uzaklıkta kesintisiz müzik dinlemeyi ve video seyretmeyi mümkün kılar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
Geri Bildirim Ver

Piranha 2210 Kablosuz Kulaklık

Kulak üstü kulaklık modelleri, ortam gürültüsünü başarılı bir şekilde izole etmesi ve kaliteli performans sunan ses sürücüleri sayesinde birçok kişi tarafından tercih edilir. Piranha 2210 kablosuz kulaklık, kaliteli ve kesintisiz bir ses deneyimi sunar. Bluetooth teknolojisi ile bağlantı özelliği sayesinde kablo karmaşası oluşmadan konforlu bir kullanımı mümkün kılar. Film ve video seyrederken de kullanabileceğiniz kulaklıkla müzik dinlemek her zamankinden daha keyifli bir hâl alır. Piranha 2210 bluetooth kulaklık, telefon görüşmelerini net ve kesintisiz bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar. Kaliteli mikrofonu sayesinde sesinizi net bir şekilde karşıya iletir. Ergonomik tasarımı sayesinde ağırlık hissi yaratmaz. Uzun süre kulağınızda taşıyabileceğiniz bu ürünü dilediğiniz her yere giderken yanınıza alabilirsiniz.

  • Ses çıkışı: Stereo
  • Bağlantı tipi: Kablosuz
  • şarj tipi: USB

Piranha 2210 Kablosuz Bluetooth Kulaklığın Özellikleri

Piranha 2210 Kablosuz Bluetooth Kulaklığın Özellikleri

şık ve ergonomik bir tasarıma sahip olan Piranha 2210 kablosuz kulaklık gri, yüksek ses kalitesiyle öne çıkan bir cihazdır. Stereo özelliği, bağımsız sürücülere bağlanan hoparlörler aracılığıyla sesin iki tarafa da eşit bir şekilde iletilmesini sağlar. Ekstra bass özelliğine sahip olan bu kulaklık, müzik dinlerken eşsiz ritimleri hissetmenizi sağlar. Dinlediğiniz müziği stüdyoda kaydedildiği hâli kadar etkili ve detaylı bir şekilde duymanız bu özellik sayesinde mümkün olur. Piranha 2210 mikrofonlu bluetooth kulaklık, Android ve iOS işletim sistemine sahip olan tüm cihazlar ile uyumludur. Piranha kulaklığı akıllı telefon ve tabletlere oldukça kolay bir şekilde entegre edebilir, müzik keyfinin doruklarına ulaşabilirsiniz. Kulaklık, şarj için gerekli olan USB kablosuyla birlikte satışa sunulur. 120 dakika şarj edildiğinde 6 saat boyunca müzik dinleme imkânı sunar.

Piranha 2210 Mikrofonlu Gri Kulaklığın Menzil Mesafesi Nedir?

Piranha 2210 Mikrofonlu Gri Kulaklığın Menzil Mesafesi Nedir?

Özgür bir kullanım olanağı sunan Piranha 2210 kablosuz mikrofonlu kulaklık, kablo karmaşasının neden olduğu olumsuzlukları ortadan kaldırır. Müzik dinlerken veya sevdiğiniz içeriği seyrederken kabloların çizdiği sınırların sizi kısıtlamasına engel olur. Bluetooth teknolojisinin sunduğu hareket özgürlüğü, kulaklığı kullandığınız sürelerde daha konforlu hissetmenizi sağlar. İşlevselliği ile göz dolduran Piranha 2210 mikrofonlu bluetooth kulaklık, bağlantı mesafesi yönünden oldukça esnektir. Kesintisiz bir şekilde müzik dinlemek ya da video seyretmek için azami uzaklık 10 metredir. Bu sayede kulaklığınızı kullanırken bilgisayara yakın olmak veya telefonunuzu sürekli yanınızda taşımak zorunda kalmazsınız. İş ve eğlence amaçlı kullanıma uygun olan bu kulaklık, sunduğu geniş bağlantı mesafesiyle herkesin takdirini kazanmayı başarır.

Piranha 2210 Mikrofonlu Kablosuz Gri Kulaklık Konforlu mudur?

Piranha 2210 bluetooth mikrofonlu kulaklık, özellikle uzun saatler kullanım sırasında kişiyi konforlu hissettirmesi için özel olarak tasarlanır. Kulağın etrafını saran yumuşak silikon yastıklar, ortam gürültüsünden izole bir ses deneyimi sunar. Üstelik kulağınızda herhangi bir rahatsızlık hissetmeden bu ürünü gün boyu kullanabilirsiniz. Piranha 2210 mikrofonlu bluetooth kulaklık, ayarlanabilir kafa bandıyla oldukça kullanışlıdır. Kulaklığı isteğiniz şekilde optimize ederek daha rahat bir kullanım olanağı yaratabilirsiniz. Kulaklığın eller serbest özelliği sayesinde gelen aramaları tek bir dokunuşla karşılama olanağınız da vardır. Ses kontrol ve müzik değiştirme işlevi de gören bu özellik sayesinde minimum efor harcayarak birçok işlemi gerçekleştirmek mümkün olur. Bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Piranha 2210 kablosuz kulaklık yorumlarına göz atabilirsiniz. Siz de bu yüksek performanslı ve konforlu Piranha 2210 bluetooth kablosuz kulaklık ürününe sahip olmak isterseniz Trendyol'un hızlı ve güvenli alışveriş avantajından faydalanabilirsiniz.