Plastport Kırılmaz Rakı Bardağı 240 ml - 6 Adet

263,14 TL
(43,86 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Plastport Kırılmaz Rakı Bardağı 240 ml - 6 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAPP MUTFAK Satıcı Ünvanı: KAPP MUTFAK VE MADENİ EŞYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0497034446000012 Vergi Kimlik Numarası: 4970344460
    Bu ürün KAPP MUTFAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek darbe dayınımına sahiptir kırılmaz özelliktedir köşe ve kenar deformasyonu yaşamaz +100 °c / -40 °c arası ısıya dayanıklıdır üst üste konulabilir, yer tasaruffu sağlar hafiftir, kolay taşınır insan sağlığına zararlı madde içermez

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Tip Su / Meşrubat Bardağı
Geri Bildirim Ver

Plastport Bardak Rakı Bardağı Kırılmaz 240 ml x 6 Adet

Plastport kırılmaz rakı bardağı 240 ml rakı keyfinin olmazsa olmaz bir parçasıdır. Darbelere dayanıklı olarak üretilmiş olması sayesinde ürün uzun yıllar neredeyse her rakı keyfine eşlik eder. Genellikle rakı bardaklarının köşe kısımları çok dayanıklı değildir. Ancak rakı içme adabında bardakları birbirine tokuşturmak yazılı olmayan bir kuraldır. Köşeleri sağlam olmayan bardaklar çok sert olmayan bir darbede bile kırılabilirken kırılmaz rakı bardağı ile bu sorun tamamıyla ortadan kaldırılmış olunur.

 
  • Darbelere dayanıklı
  • Hafif yapı
  • Yerden tasarruf sağlama

Plastport Kırılmaz Rakı Bardağı 6 adet Özellikleri

Plastport Kırılmaz Rakı Bardağı 6 adet Özellikleri

Plastport rakı bardağı 240 ml sofralarının olmazsa olmazlarındandır. Şık görünüşü ile rakı sofralarına farklı bir hava katan bu ürün ile beraberinde birçok özelliği de kullanıcılarına sunmaktadır. Paket içerisinde 6 adet bulunması bardakları takım halinde satın almanıza faydalı olabilir. Böylece bardakları hazır hale getirmek için bir paket daha almadan hazır bir sete sahip olabilirsiniz. Ayrıca meşrubat bardağı kategorisinde bulunan bu ürün ile birlikte yalnızca rakı sofralarını değil aynı zamanda yemek sofralarınızı da donatabilirsiniz. Şık görünüşü yemek tabaklarına uyum sağlayacak ve bu sayede de normal yemek masalarında da yer edinebilecektir. Özelliklerinden en önemli olanı kırılmaz yapıda olmasıdır. Bardakların kullanımı esnasında sık sık kırılma sorunu ile karşılaşılmaktadır. Ancak bu ürünün darbelere karşı dayanıklı yapıda bulunması sebebi ile herhangi bir kırılma söz konusu değildir. Üretimi esnasında insan sağlığına zararlı herhangi bir madde kullanılmamıştır. Bu sayede sıklıkla tercih edilen rakı bardakları arasında yer almaktadır.

 

Plastport Kırılmaz Rakı Bardağı 6 Adet Kullanımı

Plastport Kırılmaz Rakı Bardağı 6 Adet Kullanımı

Plastport kırılmaz rakı bardağı 240 ml 6 adet yorumları kısmı incelenerek kullanıcıların bardaktan ne kadar memnun olduğu gözlemlenebilir. Uzun yıllar kullanım olanağı sağlayan bardak ile birlikte yeni bir rakı bardağına ihtiyaç duymadan yalnızca bu ürünle birçok sofrada keyif sürebilirsiniz. Ayrıca kullanıcıların memnun olduğu bir diğer nokta ise 6’lı satışa sunulmasıdır. Meşrubat ve rakı bardakları genellikle tekli ya da 3’er adet olarak satışa sunulmaktadır. Ancak müşteriler tarafından daha fazla sayıya ihtiyaç duyulur. Kullanıcıların çoğu ürünün 6 adedinin ihtiyaçlarının tam karşılığı olduğunu söylemektedirler. Kullanımı son derece kolay olan bardakların temizliği de aynı şekilde pratiktir. İster rakı sofralarında isterseniz de günlük olarak kullanımı mümkündür. Rakı bardaklarının uzun ve büyük yapıda bulunmaları hem ağırlıklarını hem de kapladıkları alanda tereddütlere sebep olmaktadır. Ancak bu ürün oldukça hafiftir ve taşınmada herhangi bir sorun yaratmaz. Üst üste konumlandırılmaları ile de yerden tasarruf sağlar.

 

Plastport Kırılmaz Rakı Bardağı 6 Adet Fiyatı

Plastport Kırılmaz Rakı Bardağı 6 Adet Fiyatı

Plastport kırılmaz rakı bardağı 240 ml 6 adet fiyatı incelendiğinde çoklu şekilde satılan birçok rakı bardağına kıyasla uygun fiyatla satışa sunulduğu gözlemlenmektedir. Sofralarınızın vazgeçilmez bir parçası olacak rakı bardakları ile keyifli sofralar kurabilirsiniz. Ayrıca zaman zaman yapılan kampanyalarla birlikte 6’lı kırılmaz rakı bardağı her bütçeye hitap edebilir. Kullanılan malzeme kalitesi ile birlikte uzun yıllar kullanım imkanı sunan bu ürün ile birlikte yeni bir bardak setine ihtiyaç duyulmaz. Paranızın sonuna kadar hakkını verecek bu ürünün kalitesi oldukça yüksektir. Aynı anda hem rakı sofralarında hem de günlük olarak kullanılması üründen ekstra verim elde edileceğini de göstermektedir. Geniş kullanım alanı ile dayanıklı rakı bardaklarına sahip olmak için ürünü Trendyol’dan hızlı bir şekilde sipariş edebilirsiniz.